Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Sevgilini Nasıl Aldatacağını Söylüyoruz!

Burcuna Göre Sevgilini Nasıl Aldatacağını Söylüyoruz!

Aburoski
07.10.2018 - 19:15

Burcuna göre sevgilini nasıl aldatacağını söylüyoruz! 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

O güzel burcunu seç bakalım!

Anlık bir aldatma olacak!

Burcuna göre sen sevgilini anlık bir sinirle aldatacaksın. Bir süre sevgilinle aran iyi olmayacak ve seni sevmediğini düşüneceksin. Kafanı dağıtmak için arkadaşlarınla dışarı çıkacaksın ve orada gözüne biri çarpacak. O da seni fark edecek ve seninle tanışmak isteyecek. Sen de bu durumdan memnun kalacaksın ve sohbet etmeye başlayacaksın. Normal giden sohbet sırasında birden seni öpecek ve olaylar gelişecek. Oraya giderken aklında hiç böyle bir şey yoktu. Tanımadığın biriyle sevgilini aldatmış olacaksın. 

Toparlandığında çok pişman olacaksın. Bir süre sevgilinin mesajlarına ve aramalarına cevap vermeyeceksin. Artık kaçış olmayacağını anlayıp durumu ona söyleyeceksin. Seni affeder mi yoksa ayrılır mı bilmiyoruz fakat anlık sinirler her zaman geri dönülmez hatalara neden oluyor. Sana sadece bunları söyleyebiliyoruz.

Seni aldattığı için aldatacaksın!

Burcuna göre sen sevgilini seni aldattığını öğrendiğin için aldatacaksın. Onu çok seviyorsun ve güzel giden bir ilişkinin aslında istediğin gibi gitmediğini hiç ummadığın bir anda öğreneceksin. Sen de bu sinirle seninle uzun zamandır konuşmak isteyen biriyle konuşup, görüşmeye başlayacaksın. Görüşmeler sonucunda senin aldattığını öğrenecek ve bu durumu konuşacaksınız. O seni aldatmadığını ısrarla söyleyecek. Sen inanmayacaksın ve ayrılacaksınız. 

Aldattığın kişiyle de ayrılacaksın ve tek başına hayatına devam edeceksin. Tabii biz bunlar olabilir gözüyle bakıyoruz. Sen bunu değiştirebilirsin. Nasıl mı? Sevgilinin seni  aldattığını öğrendiğinde onunla direkt konuşarak. Başkasından duyduklarına göre ilişkini çıkmaz bir yola soktun ve sen de aldattın. Doğru bir şey yapmadın. Umarız ki istediğin gibi olur.

Eski sevgilinle aldatacaksın!

Burcuna göre sen sevgilini eski sevgilinle aldatacaksın. Eski sevgilinle aranızda anlayamadığın bir bağ var. Başka insanlarla da olsanız bir türlü birbirinizden kopamıyorsunuz. O başka biriyle sen başka biriyle hayatlarınıza devam etseniz de, birbirinizi düşünmeden edemiyorsunuz. Onu bir gün tesadüfen göreceksin ve o günden sonra görüşmeye başlayacaksınız. Tabii ki sevgilinin bundan haberi olmayacak. Bir süre bu böyle devam edecek ve en sonunda sevgiline söyleyeceksin. Bu duruma çok üzülecek. Tabii sen de üzüleceksin. Onu kırmak istemiyorsun çünkü. O da seni çok seviyordu. 

Bir şekilde sevgiline durumu anlatıp kavgalı bir şekilde ayrılacaksınız. Sen de eski sevgilinle hayatına devam edeceksin. Umarız ki onu da aldatmazsın. 🤓

Biri senin aklına girecek!

Burcuna göre sen sevgilini istemeden de olsa aldatacaksın. Sevgilini çok seviyorsun fakat biri gelip senin aklını karıştıracak. Çok güzel giden bir ilişkin var. Sen onu o da seni çok seviyor.  Fakat uzun zamandır seninle konuşmaya çalışan biri olacak. Sen her ne kadar bu insanla konuşmak istemesen de seni bir şekilde etkileyecek. Onunla görüşmeyi kabul edeceksin. Görüştükten sonra olaylar gelişecek. Belli aralıklarla görüşmeye devam edeceksiniz. Sonra kafana dank edecek ve ne yapmak istediğini, kiminle olmak istediğini sorgulayacaksın ve son görüştüğün kişiyle bir daha görüşmeme kararı alacaksın. Yaşadıklarını sonsuza kadar saklamak isteyeceksin.

Saklamak isteyeceksin fakat için hiç rahat etmeyecek. Bir gün ağzından kaçırmaktan çok korkuyorsun. Sevgilin öğrendiği an hiç dinlemeden senden ayrılacak çünkü. Bunu çok iyi biliyorsun. Ne yapacaksın biz de bilmiyoruz vallahi.

Hayran olduğun biri karşına çıkacak!

Burcuna göre sen hayran olduğun, beğendiğin biri karşına çıktığında sevgilini aldatacaksın. Zaten bu zamana kadar aklının bir köşesinde o varmış. Kaç tane sevgilin oldu ama onu bir şekilde aklından çıkaramadın. Tam olarak o hayalindeki sevgili profilini oluşturuyor. Bir gün bir yerde karşılaşacaksınız ve onunla keyifli bir zaman geçireceksin. 'Bir kereden bir şey olmaz diyeceksin.' fakat bu görüşmeler bir kereyle kalmayacak ve aranızda yakınlaşma olacak. 

Yakınlaşmalar başladığında kendine geleceksin ve ne yapman gerektiğine karar vereceksin. Bunun kararını vermek senin için çok zor olacak fakat bir kere yapmış oldun. yapacak hiçbir şeyin yok. Mecbur karar vermelisin. Ondan saklayarak ne kadar devam ettirebilirsin ki?

İl dışına gittiğinde aldatacaksın!

Burcuna göre sen sevgilini il dışına ya da yurt dışına gittiğinde aldatacaksın. Zaten sen he şeyi planlamışsın ki. Onun bulunduğunuz ilden gitmesini dört gözle bekleyeceksin ve o gittiği zamanlarda onu aldatacaksın. Zaten sosyal medya üzerinden görüştüğün biri varmış. Onunla uzun zamandır konuşuyormuşsunuz. Sevgilin gittiği an onu evine çağırıp sizin için güzel geçen bir gece geçireceksiniz. 

İçin sanırım rahat olacak çünkü yakalanma ihtimalin yok. Peki ya sonrası için ne düşüneceksin? Onu biz şu an bilemiyoruz fakat vicdan azabı çekeceğin kesin! İki kişiyi idare mi edeceksin? Bizce böyle bir şey yapma. Sana yakışmaz. Zaten sevgilin geldiğinde senin ona söyleyeceğini düşünüyoruz. Sen dürüst birisin çünkü. Bu vicdan azabıyla yaşayamazsın sen.

Sevgilinle gittiğin tatilde!

Burcuna göre sen sevgilinle gittiğiniz tatilde onu aldatacaksın. Sevgilinle uzun zamandır planladığınız tatile çıkacaksınız ve güzel vakit geçireceksiniz. Fakat tatilin son gününde sevgilin sarhoş bir şekilde odada yatarken sen eğlenmeye devam edeceksin ve oradan tanıştığın biriyle bir akşam geçireceksin. Yakınlaşacaksınız ve bu yakınlaşma sırasında sevgilin de sizi uzaktan görecek. 

Ortamı tahmin edebiliyorsundur. Sen o kişiyle sarmaş dolaş dans ederken sevgilin seni görecek ve yanına gelip bunun hesabını soracak. Ve sabahı beklemeden binecek arabaya gidecek. Ona çok yalvaracaksın. 'Öylesine dans ediyorduk. Bir şey yok aramızda!' diyeceksin fakat o saatten sonra seni dinlemeyecek. Ve ilişkiniz bitecek. Maalesef...

Sevmediğin birinin sevgiliyle!

Burcuna göre sen sevmediğin bir insanın sevgiliyle senin sevgilini aldatacaksın. Anlaşılması zor bir durum fakat sırf o kişiyi sevmediğin ve sana yaptığı bir kötülük nedeniyle sevgilisiyle yakınlaşacaksın. Bu durumun elbette ki doğrulanacak bir tarafı yok. Bir kere yaptın ve artık geri dönülemez bir yola girdin. İnsanların almış olduğu anlık kararlar böyle yanlış sonuçlara neden olabiliyor.

Halbuki sevgilini de çok seviyordun. Sırf intikam alma hırsından bu güzelim ilişkiyi biraz mahvedeceksin. Sevgilin bunu öğrenecek ve seninle bütün iletişimini kesecek. Umarız ki bu durumdan ders alırsın ve bir daha yapmazsın.

Onu sevmediğin için aldatacaksın!

Burcuna göre sen sevgilini yeterince sevemediğin için, onunla aslında öylesine beraber olduğun için gözen hep başkalarında olmuş. Aldatmaya çekinsen de bir gün onu aldatacaksın. Sana öncelikle 'Neden sevmediğin bir insanla berabersin?' diye sormak istiyoruz. Sevmiyorsan hemen ayrılmalısın. Hep sevmeyip hem de üstüne aldatmak sana hiç yakışmıyor. Senin karakterine ters hareketler bunlar. 

Aldatacağın kişi de onun yakın arkadaşlarından birisi. Bir de buna cesaret edeceksin. Aldatacaksın ve vicdan azabı çekeceğin için ona hem onu sevmediğini hem de aldattığını söyleyeceksin. Senden de böyle bir hareket beklenirdi zaten.

Başkasına aşık olup aldatacaksın!

Burcuna göre sen ilişkin devam ederken başka birine aşık olacaksın ve bu aşk karşılıksız olmayacak. İlk zamanlar böyle bir şey olacağını düşünmeyeceksin fakat aranızdaki bağ o kadar güçlenecek ki birbirinizi görmeden yapamayacaksınız. Devam eden ilişkini en az zararla bitirmek için çeşitli yollar arayacaksın fakat bu yolları ararken sevgilin bunu öğrenmiş olacak. 

İlk zamanlar sana bildiğini belli etmeyecek ama bir gün seni karşısına alıp başka biriyle olan ilişkini bildiğini ve bu şekilde devam edemeyeceğini söyleyecek. Sen de özür dileyip ona katıldığını söyleyeceksin. Birbirinizi kırmadan iki medeni insan gibi ayrılacaksınız.

Bir kavga sonucu aldatacaksın!

Burcuna göre sen sevgilini büyük bir kavga sonucunda aldatacaksın. Senin hayatına sürekli karışan, seni bunaltan biriyle birliktesin. Bu durumdan artık bıktığın için de eğlenmeye gittiğin bir zamanda biriyle yakınlaşıp onu aldatacaksın. İşin ilginç tarafı da aldattığın için pişman olmayacaksın. 

Neden pişman olmayacağın konusuna gelecek olursak; sen zaten ilişki sürecinde bütün her şeyi tüketmişsin. İlişkiye dair herhangi bir şey hissetmiyorsun bu yüzden de aldatmak vicdanını huzursuz etmemiş. Fakat öğrendiğinde o çok üzülecek. Bizce aldattığında ona bir an önce söyle. O zaman için daha rahat edecek emin olabilirsin.

Sosyal medyadan biriyle konuşarak aldatacaksın!

Burcuna göre sen öyle aldatmayla işi olmayan birisin. Fakat sosyal medya üzerinden biriyle uzun zaman konuşacaksın. Bunu sevgiline söyleme gereği duymayacaksın. Zaten senin o kişiyle konuşman pek aldatma olarak sayılmıyor. Bilmiyoruz sen ne düşünüyorsun fakat bizce aldatma değil. Sosyal medya üzerinden herkes her gün birçok insanla konuşuyor. Sen bi' tık yakın konuşmuşsun ama olsun. 

Sen biraz tedirgin biri olduğun için çok endişeleneceksin ama için rahat olsun. Sevgilinle bu konuşma aranızda sorun yaratmayacak. bizce için rahat edecekse sevgiline bunu söyle. Belki kafanı rahatlatırsın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
186
95
47
37
22
16
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mete Öztürk

editör yanlış anlama ama IQ seviyen yerlerde be kardeşim

Pasif Kullanıcı

Aman aman. Ağzınızı hayra açın

Gizem Yenikler

İl dışına gittiğinde aldatacaksın! Burcuna göre sen sevgilini il dışına ya da yurt dışına gittiğinde aldatacaksın. Zaten sen he şeyi planlamışsın ki. Onun b... Devamını Gör