Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Senin En Berbat Huyun Ne?

Burcuna Göre Senin En Berbat Huyun Ne?

Entel Feridun
27.03.2024 - 09:01

Bakalım senin burcunun çekilmez yönü ne, bir de kendini mükemmel sanarsın!

Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seçer misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Egonu çek de yüzüne konuşalım!

Nesin sen ya?! Küçük-büyük fark etmez dağları ben yarattım havaların... Kibirli ses tonun, hiçbir fırsatı kaçırmayıp laf sokuşların... Hele hele ani öfke patlamaların! Ani çıkışların yüzünden insan gibi konuşamaz olduk. Bir sarsıl kendine gel ya, sonra niye yalnızım!!

Köylülüğünü gizlemek için lüks takılıyorsun, biliyoruz.

Köylülüğünü gizlemek için lüks takılıyorsun, biliyoruz.

Canım sen ne anlarsın modadan, iyi yemekten... Biliyoruz, içindeki gece yarısı bir ekmek arasına tost yapan duygusal yeme bozukluğu hastasını. Biliyoruz, için bayılmasına rağmen cool cool takıldığını. Doğal halin daha güzel bebeğim, kasma bu kadar! Bi de biraz hızlı ol be!

Zeki misin, iyi bir kopyacı mı?

Anladık sen 12 burcun en zekisisin. Hatta uber yaratıcı birisin. Senden daha iyisi olamaz, diye ortamlarda satılmalık bilgi aratıyorsun Google'da biliyoruz! Bir de iyi araştırma yapmanın ekmeğini yiyorsun, bakıyorsun yeni bir şey yapmış hemen kendine uyduruyorsun. Sanki sen bulmuşsun, gibi pazarlıyorsun. Ayıp, ayıp...

Ağlayacaksan okuma!

Aşkım sen bildiğin bir ev kedisisin, hiç kaplanım, aslanım ayaklarına girme. Seni biliyoruz. Evlenene kadar dost taklidi yapıp bir anda arkadaşlarını siliveriyorsun. Onu da biliyoruz. Ama sevgilini mezara götüremeyeceğini bir öğrenemedin. Sürekli aldatılıyorsun, doymuyorsun. Sence de bir terslik yok mu?

Kompleks kralı/kraliçesi hoş geldin!

Kompleks kralı/kraliçesi hoş geldin!

Lidersin, diye seni baş köşeye koyduk sen orada da buldun başına iş açmayı. Lidersin anladık da sence özel hayatında iyi bir yönetici misin? Canım, o işler öyle ekip organize etmeyle olmuyor. Kompleksten patlayacaksın, o özgüven değil bu arada bilgin olsun.

Ay, 7/24 senin gibi birine maruz kalan, sana Allah sabır versin!

Armudun sapı, üzümün çöpü derken zaten yalnız kaldın. Arkadaşlarına da bir rahat nefes aldırmıyorsun. Takıntıların ve kontrol manyaklığın yüzünden kimse seninle takılmak istemiyor. Sen şimdi bunu da kabullenmezsin!

İki yüzlülüğün resmi yapılacak olsaydı model sen olurdun!

Hiç öyle minnoş ayaklarına yatma, seni biliyoruz. Sinsi sinsi herkesi idare eder, dedikoduları toplarsın. Sonra bir anda kazığı atarsın. Zaten kimseyi de sevemezsin. Bir de çirkefsin ki evlerden ırak!

Kimsin sen?!

Kimsin sen?!

Buralar kibir koktu! Devamlı kavga, kaos sebebi olman yetmiyor bir de yağ gibi üste çıkıyorsun. Ağzına geleni söyleyip bir de özür bekliyorsun. Bir sen akıllısın biz hepimiz salağız zaten!

Kafa açıyorsun!

Çevren kalabalık gibi görünüyor. Herkese bugün hangi davete gittiğini, nereleri gezdiğini anlatıp duruyorsun. Oysa yorganı kafana çekip geceleri mutsuzluktan ağladığını kimse bilmiyor. Aslında düpedüz yalnızsın, seninle konuşması insanın içini bayıyor. Devamlı 'BEN, BEN', sürekli öğütler verip duruyorsun!

Gıcıksın!

Gıcıksın!

Sevilmiyorsun, çünkü çok gıcıksın. Asla uyum göstermiyorsun. Her yerde bir zıtlık çıkarıyorsun. İnsanlar sana sinir oluyor ama korkularından söyleyemiyorlar. Çünkü sen kinci ve ketumsun... Ayy daha sayayım mı?

Cidden sana gerek var mı, bilemiyorum...

Cidden sana gerek var mı, bilemiyorum...

Kendini ağırdan satıp zeka parıltısı saçıyorsun da aslında içinde egosunu beslemeye çalışan bir vampir var. Bu yüzden aşkın da yok, arkadaşın da...

Seni küçük manipülatör!

Seni küçük manipülatör!

Timsah gözyaşlarını kullanıp insanları manipüle ediyorsun. Birilerini kandırıp manevi olarak tatmin sağlıyorsun. Bak, mızmızlanmanın kanunlara göre bir cezası olsaydı sen müebbet alırdın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
79
77
76
19
15
13
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın