Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Ruj Rengi Öneriyoruz!

Burcuna Göre Ruj Rengi Öneriyoruz!

Ecivicivokke
08.12.2022 - 12:05

Bize burcunu söyle, sana bir ruj rengi önerelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Burcunu seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mavi!

Mavi!

Yay burcu kadınları hayatının her alanında özgür seçimleriyle bilinir. Çevresindekilerin kendisi hakkında ne dediğini önemsemeden dilediği gibi yaşarlar. Makyaj seçimlerinde de bu özgürlüğü kullanarak tercih yaparlar. Alışılmadık tonlarda renkler tam Yay burçlarına göredir. Bu sebeple mavi ruj Yay burcunu yansıtıyor diyebiliriz!

Nude tonlar!

Nude tonlar!

Oğlak kadınları her zaman sadelikten yanadır ve bu sadelikleriyle ön plana çıkarlar. Sen hiçbir zaman, hiçbir alanda abartıyı sevmiyorsun ve makyaj seçimlerini de abartısız yapıyorsun. Bu yüzden seni yansıtan ruj rengi kesinlikle nude tonlar!

Hafif pembe tonları!

Hafif pembe tonları!

Terazi burcu kadını hayatının her alanında dengeli ve tutarlı tercihler yapmayı sever. Bu yüzden hafif ve pembe tonlarında bir ruj Terazi kadının dudaklarına çok yakışacak. Tam aradığı görüntüye kavuşturacak ve etrafındaki herkesi hayran bırakacak. Bizden söylemesi!

Siyah tonları!

Siyah tonları!

Sen, Akrep kadını... Asaletin en büyük temsilcilerinden birisin! Asaletini tüm tercihlerinde yansıttığın gibi makyaj seçimlerinde de fazlasıyla yansıtıyorsun. Senin makyajların karakterini gösteriyor resmen! Bu yüzden asalet denince akla gelen ilk renk siyah ruj rengi tam sana göre!

Pembe!

Pembe!

Aslan burcu kadını oldukça gösterişlidir ve adından söz ettirmeyi sever. Makyaj seçimlerini de kendinden söz ettirecek bir biçimde yapar. Dikkat çekici tonlarda makyajları seven Aslan burçları oldukça cesurdur. Bu yüzden bu pembe tonları tam Aslan burcu kadınına göre!

Nude!

Nude!

Sen her zaman doğallıktan yanasın ve doğal güzelliğini arka plana atacak hiçbir makyaj seçimi yapmazsın. Yüzünü ve karakterini çok iyi tanıyorsun ve bunu her hareketinde, yaptığın her makyajda yansıtıyorsun. Nude tonlarda rujlar tam senlik!

Kırmızı!

Kırmızı!

Senin seçimlerin gibi rujların da sık sık değişiyor ama bir klasik var ki o asla değişmez. Makyaj stilinde vurgulayıcı renkler ve tonlar tercih etmekten hoşlanıyorsun. Bu yüzden senin ruj rengin açık tonlarda ve dikkat çekici bir kırmızı olmalı!

Koyu kırmızı!

Koyu kırmızı!

Yengeç burçları, dikkat çekici ve göz alıcı makyajlardan hoşlanır. Romantik bir kişiliğe sahip Yengeç burçları, romantizm denince ilk akla gelen kırmızı rengi makyajlarında mutlaka kullanmalıdır. Dudaklarına süreceğin koyu kırmızı tonlarında bir rujla her zaman olduğundan çok daha çekici görüneceksin!

Mor!

Mor!

Koç kadınları her zaman iddialı seçimlerden yana olmuştur! Burcuna göre her zaman göz alıcı ve çarpıcı seçimler yapıyorsun. Mor ruj rengi de bu iddialı seçimler arasında ilk sırada yer alıyor tabii. Dudaklarına süreceğin mor tonlarında bir ruj iddianı ortaya koyacak!

Kahverengi!

Kahverengi!

Boğa burcu kadınları makyajında dişiliğini ön plana çıkarmalıdır! Sen her zaman fazlasıyla bakımlı ve dikkat çekicisin. Her girdiğin ortamda öz güveninle dikkatleri üzerine toplamayı başarıyorsun. Makyajında da bu öz güveni ön plana çıkarmalısın! Bu yüzden senin ruj rengin net bir biçimde kahverengi.

Krem!

Krem!

Sen doğal ve çabasız güzelliğin sözlükteki karşılığı gibisin. Basit makyaj malzemeleriyle anında olduğundan çok daha güzel bir görüntüye kavuşabiliyorsun. Senin güzel olman için bir sürü farklı malzemeye ve iddialı renklere ihtiyacın yok, bu yüzden krem tonlarındaki bir ruj seçmek senin için en doğrusu olacak!

Şeftali!

Şeftali!

Romantik bir Balık kadını... Şeftali tonlarında ruj senin dudaklarına çok yakışacak! Her an duygusallaşabileceğini hesaba katarak yaptığın makyajlarda şeftali tonlarındaki dudakların yüzüne canlılık katacak. Makyajında dudaklarını daha az ön plana çıkarıp gözlerini vurgulaman senin için daha doğru olacak çünkü çok derin ve anlamlı bakıyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
26
11
10
8
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Nude tonlar! Oğlak kadınları her zaman sadelikten yanadır ve bu sadelikleriyle ön plana çıkarlar. Sen hiçbir zaman, hiçbir alanda abartıyı sevmiyorsun ve mak... Devamını Gör

yengegeldikmi

"Sen her zaman doğallıktan yanasın ve doğal güzelliğini arka plana atacak hiçbir makyaj seçimi yapmazsın. Yüzünü ve karakterini çok iyi tanıyorsun ve bunu he... Devamını Gör

Necla Kaplan

Sen, Akrep kadını... Asaletin en büyük temsilcilerinden birisin! Asaletini tüm tercihlerinde yansıttığın gibi makyaj seçimlerinde de fazlasıyla yansıtıyorsun... Devamını Gör