Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Hangi Yalı Çapkını Karakterisin?

Burcuna Göre Hangi Yalı Çapkını Karakterisin?

Entel Feridun
02.02.2024 - 09:01

Burcunu seç, hangi Yalı Çapkını karakterisin öğren!

Yorumlarda bizimle karakter analizini paylaşmayı unutma!

Haydi teste...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seçer misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kazım

Kazım

Bu sinir ve bu öfkenin kaynağı Koç burçluluktan geliyor olabilir. Kazım karakteri dediğim dedik, çaldığım düdük diyerek bizlere Koç burcunu anımsattı. Ancak hiçbir Koç burcu karısına kızına el kaldıracak kadar haddini aşmayacaktır. Diğer yandan Kazım'a arada gelen komiklikler ve espiriler de Koç burcunun mizah anlayışı ile uyuşuyor.

Gülgün

Gülgün

Lükse düşkünlüğü ve lider olma savaşlarına atılışı ile Gülgün karakteri bizlere Boğa burcunu anımsattı. Diğer yandan köy yanarken saçlarını tarayan Gülgün, hatırlarsanız birden imaj değişikliği de yapmıştı. Tam Boğa hareketleri bunlar.

İfakat

İfakat

Aklında kırk tilki dönen ama kırkının da kuyruğunun birbirine değmediği İfakat karakteri olsa olsa İkizler burcu olurdu. Sen de onun gibi zeki ve entrikacısın. Koca evde ne olup bittiği senden sorulur. Her konuda bilgin vardır, bilgin olmasa da fikrin vardır.

Suna

Suna

Sen ailene düşkün bir Yengeç burcusun ancak dizide Suna, ailesine bağlılığı dışında Yengeç'in öncü burç pozisyonunu da vurguluyor. Fark ettiysen Suna her konuda cesaretli, kardeşine zarar gelmesin diye defalarca babasının önüne atladı. Tam bir Yengeç kadını! Ancak söz konusu onun rahatı ve yuvası olduğunda da bir o kadar bireysel olabiliyor. Tek hayali kendi yuvasını kurup şiddete meyilli babasından kurtulmak olan Suna, bir de ardında kalp kırıklıkları bırakıyor.

Nükhet

Nükhet

Öç almak, nispet yapmak ve intikam için geri dönmek diyince de Aslan burçlarının namını kimse sorgulamasın. Diziye aniden girip fırtına estiren Nükhet karakteri, lider özelliği ile hepimize Aslanlığını kanıtladı bizce!

Halis Ağa

Halis Ağa

Halis Ağa'nın tedirgin ve detaycı yapısı onun bir Başak burcu olduğunu gösteriyor. Her ne kadar kuralcı olsan da kaygı dolu kalbin seni duygularının peşinden gitmeye itiyor. Düzenli ve kurallara uygun bir hayat hep başarı getirir, ancak mutluluk verir mi, bir kez daha düşün!

Kaya

Kaya

Kaya'nın herkesten gizlediği duygusal yönü ve diplomatik tavırları onun bir Terazi burcu olduğunu düşündürüyor. Senin de onun gibi idealist bir kişiliğin var. Ancak duyguların ağır basıyor. Ailen ve aşkın için derin bir sevgi besliyorsun, onları asla üzmek istemiyorsun. Ancak zamanında sen de çok üzülmüşsün. Keşke seni biraz anlasalar!

Orhan

Orhan

Orhan karakterinin tutkulu kişiliği, onun bir akrep burcu olduğunu düşündürüyor. Sen de onun gibi gizli işlerin peşinden koşuyor ve kendini dünyaya kanıtlama arzusundasın. Biraz da içe kapanık ve ketumsun.

Seyran

Seyran

Seyran, sürekli pozitif kalabilme yeteneği, enerjik ve neşeli kişiliği ve karmaşık durumları hızlıca aşabilme becerisi ile tipik bir yay burcu kadını gibi görünüyor. Özgür ruha sahip Seyran da tıpkı Yay'larda olduğu hep bir gitme isteği var. Bir türlü yerinde duramıyor.

Hattuç Hala

Hattuç Hala

Hattuç Hala'nın düzenli ve gelenekselci olması onun bir Oğlak kadını olduğunu düşündürüyor. Hattuç Hala ataerk sistemle büyümüş ve geleneklere uygun yaşadığı için bunu aşamamış bir kadın. Her ne kadar pamuk gibi bir yüreği olsa da bir türlü kuralcılığından kurtulamıyor. Aşkını bile kalbine gömüyor.

Ferit

Ferit

Beklenmedik hareketleri ve bağımsızlık arzusu ile Ferit karakteri tam bir Kova burcu! Ne ailesine ne de başka birine boyun eğiyor, her zaman kendi yolunu çiziyor. Kimsenin sözüne bakmayan ve çapkınlığı ile nam salmış Ferit, dizginlenemez bir Kova!

Pelin

Pelin

Ne yaparsa yapsın Ferit'e olan aşkından vazgeçmeyen ve aşkı için türlü entrikalar çeviren Pelin karakteri olsa olsa Balık burcu olurdu. Sen de duygusal tavırların ve hiç bitmeyen depresyonunla bir Balık burcusun. Pelin gibi aşkın için herkesle savaşabilirsin de bir kendine şifa olamazsın. İşte öyle bir şey...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
26
22
21
17
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Esra

Orhan akrep olamaz ya

pikasevde

Sen ailene düşkün bir Yengeç burcusun ancak dizide Suna, ailesine bağlılığı dışında Yengeç'in öncü burç pozisyonunu da vurguluyor. Fark ettiysen Suna her kon... Devamını Gör