Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Bu Ay Ne Kadar Para Harcayacağını Tahmin Ediyoruz!

etiket Burcuna Göre Bu Ay Ne Kadar Para Harcayacağını Tahmin Ediyoruz!

24.08.2023 - 17:12

Burçlara inanır, astroloji sayfalarını takip eder misin? Cevabın ister evet olsun, ister hayır; burcuna göre bu ay ne kadar para harcayacağını gel beraber tahmin edelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcun aşağıdakilerden hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

50.000 TL!

Burcuna göre bu ay 50.000 TL civarında harcama yapacaksın! Finansal durumunla alakalı pek stres hissetmiyorsun, yine online alışverişin dibine vuracağın bir ay seni bekliyor gibi görünüyor! Anın tadını çıkarmayı birikim yapmaya tercih ediyorsun, biz de buna saygı duyuyoruz elbette!

30.000 TL!

Burcuna göre bu ay 30.000 TL civarında bir harcama yapacaksın gibi görünüyor. Hiç fena bir rakam değil; ancak yine de bütçene dikkat ettiğin, harcamalarını mümkün olduğunca kısmak için elinden geleni yapmalısın. Tasarruf iyidir!

20.000 TL!

Burcuna göre bu ay 20.000 TL'lik bir harcama yapacaksın gibi görünüyor. Bu da günün şartlarına göre gayet makul bir meblağ elbette. Yine de emin olmadığın ya da yüzde yüz ihtiyaç duymadığın harcamalardan mümkün olduğunca kaçınmanı tavsiye ederiz tabii!

10.000 TL!

Dur tahmin edelim; ya ailenle ya da kendine ait evinde yaşıyorsun; üstelik mümkün olduğunca tutumlu davranıyor ve tüm hayatını buna göre yaşamaya çalışıyorsun. Bütçenin sınırları içinde kalmak senin için çok önemli ve bir şeyi satın almadan önce hep iki kez düşünüyorsun... Tutumlusun ve bu çok iyi bir şey!

5.000 TL!

Burcuna göre bu ay 5000 TL'lik bir harcama yapacaksın... Aile evinde yaşıyorsan, öğrenciysen ve büyük bir şehirde yaşamıyorsan, üstelik burcun gereği büyük çaplı harcamalar yapmaktan pek hoşlanmıyorsan böyle olması çok normal. Tutumlu olmak iyidir, ileride daha çok paran olduğu zaman birikim yapma bilincini edinmeni sağlar!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onur

10.000 TL! Dur tahmin edelim; ya ailenle ya da kendine ait evinde yaşıyorsun; üstelik mümkün olduğunca tutumlu davranıyor ve tüm hayatını buna göre yaşamaya ... Devamını Gör