Görüş Bildir
Haberler
Burcu Esmersoy, Çalışanlarını Tatil İçin Dubai'ye Götürdü! 6 Kişilik Ekip İçin Servet Ödedi!

Burcu Esmersoy, Çalışanlarını Tatil İçin Dubai'ye Götürdü! 6 Kişilik Ekip İçin Servet Ödedi!

Sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy, geçtiğimiz haftalarda yüzündeki değişiklik nedeniyle magazin gündeminde konuşulmuştu. Burcu Esmersoy,  2021 yılında  birlikte çalıştığı ekibine büyük bir jest yapmıştı. Ekibini Maldivler’e götüren Burcu Esmersoy, 'Kendimi ve sevdiklerimi ödüllendirmeyi seviyorum' açıklamasını yapmıştı. Bonkör bir patron olan Esmersoy, bu yıl da çalışanlarına büyük sürpriz yaptı. Ünlü güzel 6 kişilik ekibini Dubai'ye tatile götürdü. Burcu Esmersoy, bu tatil için kesenin ağzını açtı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcu Esmersoy çok kazanan isimler arasında yer alıyor. Esmersoy, marka işbirlikleri, reklamlar, sosyal medya gelirleri derken büyük bir kazanç elde ediyor. Yıldız isim başarısında yadsınamaz bir payı olan 6 kişilik ekibine teşekkür etmek için Dubai’ye tatile götürdü. Burcu Esmersoy bu tatil için bir servet ödedi.

Çalışanları ve kendi keyfi için hiçbir masraftan kaçınmayan Burcu Esmersoy, ekibiyle Dubai'nin en lüks otellerinden birini tercih etti.

Kesenin ağzını açan Burcu Esmersoy, 6 kişilik ekip için 250 bin TL harcadı.

Burcu Esmersoy, bu yıl içinde 2 farklı markayla reklam anlaşmasına imza attı. İddialara göre Esmersoy, markalardan çok ciddi bir gelir alıyor.

Geçtiğimiz yıl çalışanlarını Maldivler'e götüren Esmersoy, “Kendimi ve sevdiklerimi ödüllendirmeyi seviyorum. Ekibimi yeni sezona motive olmaları için sessiz sedasız Maldivler’de 15 senedir gittiğim otele götürdüm” demişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcu Esmersoy Maldivler tatili için de 100 bin TL’yi gözden çıkarmıştı.

Burcu Esmersoy Maldivler tatili için de 100 bin TL’yi gözden çıkarmıştı.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
7
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bizim patronda elektrik faturası çok geliyor diye ışıkları açtırmıyor.