Görüş Bildir
Haberler
Burçak Yüce Yazio: Pentagon’dan UFO’larla İlgili Beklenen Açıklama Geldi

etiket Burçak Yüce Yazio: Pentagon’dan UFO’larla İlgili Beklenen Açıklama Geldi

Burçak Yüce
28.06.2021 - 19:53 Son Güncelleme: 28.06.2021 - 19:59

Değerli okurlarım bu yazımın UFO’larla ilgili ilk yazım olmadığını ve çocukluk yıllarımdan itibaren bu konulara düşkün olduğumu artık biliyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önceki yazılarımdan hatırlarsanız Haktan Akdoğan’ın konuyla ilgili gazetelerde çıkan haberlerini defterime arşivlerdim.

Bu nedenle yaklaşık iki aydır kulağım Pentagon’un yapacağı açıklamadaydı. Hani şu Haziran ayının başında mevzuyu raporlayacağını bildirip tarihi ötelediği açıklama. İşte bu açıklama nihayet geldi.

Tam da FBI’ın, tehlikeli UFO’nun helikopterden kaçtığını duyurduğu olaydan kısa süre sonra!

Evvela helikopter ile UFO arasında yaşanan ve bilim kurgu filmlerini aratmayan olaya kısaca değineyim;

FBI raporlarındaki detaylara göre, ABD hava sahasında aniden ortaya çıkan UFO yüksek hızla kaçarak polis helikopterlerini geride bırakıp 14 bin feet’te kaybolmuştu. Bomba niteliği taşıyan belgelerde FBI yetkilileri yaşanan bu olayın 'oldukça değişik' olduğunu ve 'düzensiz manevralar' yaptığından bahsediyordu. Öte yandan 9 Şubat 2021'de Tucson yakınlarındaki yaşanan olay halen araştırılmakta. Hatırlarsak bu olayda da polis helikopteri ekibinden bir kişi, tanımlanamayan bir cismin yanından çok tehlikeli bir şekilde uçtuğunu söylemişti.

Peki, Pentagon’un tanımlanamayan ve uçuş güvenliğini tehdit eden hava olaylarıyla ilgili merakla beklenen raporunda neler yazıyor?

Uzaylıların varlığını kabul ediyor mu?

Başta şunu söylemeliyim ki Pentagon uzaylılarla yani evrende yalnız olup olmadığımızdan öte açıklanamayan objelerle ilgileniyor.

Bununla birlikte son 2 yıl ağırlıklı olmak üzere 20 yılda 140’dan fazla gizemli ve çözülmeyen olayın incelendiği raporda, yetkililer uzaylıların varlığını da inkâr etmiyor. Ayrıca UFO’ların gizli bir ABD teknolojisinin ürünü olmadığı da vurgulanıyor.

Peki, yaşananları ulusal bazda bir tehdit olarak gören senatonun özellikle istediği ve 2004-2020 yılları arasındaki olayları inceleyen 9 sayfalık bu raporda tam olarak açıklanan ne?

Sizleri daha fazla merak ettirmeden sonda söyleyeceğim şeyi önden söyleyeyim.

Aslında rapor, yüksek kalitede veri sınırlı olduğundan bu olayların tam olarak ne olduğunu açıklayamamakla birlikte bazı teorilerimiz var diyor.

İnceledikleri görüntülerin bazılarının uçuş karakteristiklerini çözemediklerini itiraf ediyor, olayları, sensördeki, sinyaldeki arızalar, gözlemcinin şaşkınlığından dolayı gözlemlerini yanlış yorumlamasına bağlıyorlar. Ki bu gözlemcilerin çoğu zaten toplumsal baskı nedeniyle gördüklerini açıklamaktan çekiniyorlar.

Raporda ayrıca Çin, Rusya gibi gelişmiş ülkelerin kendilerinin sahip olmadığı teknolojiye sahip olma ihtimaline vurgu yapıyorlar.

Bir de dünyaya ulaşmayı başarabilmiş UFO’ların mükemmel ötesi gelişmiş teknolojileri karşısında kendi sensörlerinin yetersiz kalacağı belirterek görüntüleri açıklamakta aciz kalmalarının gerekçelerini bu şekilde izah ediyor ve UFO’ları tespit eden araçların esasen onları tespit etmek için tasarlanmadıklarını aktarıyorlar.

Ellerinde, itki sistemleri kontrol edilemeyen, manevra kabiliyetleri çok yüksek, rüzgârlı havalarda bile havada asılı durabilen, inanılmaz hızlarda hareket edebilen bu teknolojiye sahip hava aracı olmadığını belirten Pentagon nihayetinde bazı olayların tek bir nedeni olamayacağını vurgulayarak şu 5 maddeye dikkat çekiyor;

Ellerinde, itki sistemleri kontrol edilemeyen, manevra kabiliyetleri çok yüksek, rüzgârlı havalarda bile havada asılı durabilen, inanılmaz hızlarda hareket edebilen bu teknolojiye sahip hava aracı olmadığını belirten Pentagon nihayetinde bazı olayların tek bir nedeni olamayacağını vurgulayarak şu 5 maddeye dikkat çekiyor;

1. Madde,

Bu açıklanamayan objeler kuşlar, hava balonları, insansız hava araçları, rüzgârda havalanan plastik poşetler gibi bazı maddeler olabilir.

2. Madde

Doğal atmosferik nedenler yani buz kristalleri, nem, ısı salınımı nedeniyle bazı şeyler olabilir. Ki her zaman savundukları buydu.

3. Madde

Bazı hava olayları ya da belki gizli denemeler olabilir. Roswell kazası gibi.

4. Madde

Yabancı düşman sistemler olabilir. Yukarıda bahsettiğim gibi bazı ülkelerin gelişmiş teknolojileriyle diğer ülkeler üzerinde tehdit oluşturması gibi.

5. Madde

Bu madde diğerleri kategorisinde değerlendiriliyor. Limitli veri nedeniyle açıklanamayanlar bu gruba dâhil ediliyor. Hatta bu hava olaylarının daha verimli şekilde açıklanması isteniyorsa kendilerine bütçe ayrılması gerektiği söyleniyor.

Yani yine elimizde kocaman bir sıfırdan başka bir şey yok.

Yine sorularımızla baş başayız.

Şu ahir ömrümde hayatıma bir aksiyon katması kabilinden uzaylıların gerçek olmasını içten içe diliyor, gözümü geceleri semaya dikiyor muydum?

Evet.

Tabi E.T. filmindeki ya da ALF dizisindeki gibi sevimli uzaylılar olacaksa duama “amin” diyeceğim.

Mel Gibson’un Signs (işaretler) filmindeki gibi ürkütücü, saldırgan tipler olacaksa eksik kalsın.

Dünyayı mahvetmek için başka dış faktörlere hacet yok. Zaten kendi başımızı yeterince yakıyor, derde sokuyoruz.

Sağlıcakla kalın, hoşça kalın.

Bir de aşağıya konuyla ilgili yorum yazın da sohbet edelim.

Facebook

Instagram

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
11
9
4
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

ABD de günde mi degiştirmenin en hızlı yolu ufo haberleridir. O halkın nasıl oluyorsa Ufo kelimesini dudukların da beyinleri uyuşuyor. Işık hızımı yoksa ... Devamını Gör

Burçak Yüce

Mümkündür ✌️

V for Valkyr

Haktan Akdoğan soytarının tekidir.

Burçak Yüce

Adam bu işlere ömrünü adadı

Engin

Yaw dünya çevresinde binlerce uydu var, bir tane de dev gibi uzay istasyonu var yörüngede, ülkelerin 86'şar tane radarı hava savunma sistemi cartı curtu ihal... Devamını Gör