Görüş Bildir
Haberler
Burak Sergen’in Eşi Nihan Ünsal Hakkında Yeni İddia: ‘Eşimi ayartıp, sevgili oldu!’

Burak Sergen’in Eşi Nihan Ünsal Hakkında Yeni İddia: ‘Eşimi ayartıp, sevgili oldu!’

Ünlü oyuncu Burak Sergen, geçtiğimiz yaz evlendiği Nihan Ünsal’ın ihaneti ile sarsıldı. Uzun süre koronavirüs tedavisi gören ve entübe edildikten sonra hayata dönen Burak Sergen, eşinin kendisini aldattığı sebebiyle mahkemeye başvurmaya hazırlanıyor. Basın çıkan haberlere göre Burak Sergen, eşinin İzmirli bir iş insanı ile ilişkisi olduğu öğrendi ve aldatmanın görüntülerini de ele geçirdi. Burak Sergen ve Nihan Ünsal olayında yeni bir gelişme yaşandı. İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Nihan Ünsal’a Bir Suçlama Daha

Nihan Ünsal’a Bir Suçlama Daha

Burak Sergen’in boşanmak için dava edeceği eşi Nihan Ünsal’a, bir suçlama da sevgilisi olduğu iddia edilen İzmirli iş insanı Özer Kaçmaz’’ın eşinden geldi. Tv100’e açıklamalarda bulunan Züleyha Şehitoğlu, Nihan Ünsal için ‘İzmir’de komşumuzdu. Eşimi ayartıp sevgili oldu’ ifadesini kullandı.

Nihan Ünsal’ın sevgilisi olduğu iddia edilen Özer Kaçmaz’ın eşi Züleyha Şehitoğlu’nun Tv100’e yaptığı açıklamalar şu şekilde;

“Eşim Özer Kaçmaz’la fuarlarda stant işi yapıyoruz. İki çocuğumuz var. 2018’de boşandık, sonra yeniden barıştık ve eşimin yeni tuttuğu evde yaşamaya başladık. Bu kadın annesiyle bizim karşı dairemizde oturuyordu. Yani komşumuzdu. Bizim Özer’le kıskançlık kavgalarımız meşhurdur. Bir kavgamız sonrası ben kızıp çocukları alıp annemin yanına gittim. O sırada bu kadın eşimi ‘Ben seni eskiden beri çok beğeniyordum’ deyip ayartmış. Eve girip çıkmaya başlamış. Burak Sergen’le de karı koca ilişkisi yaşamadığına, iki arkadaş gibi olduklarına eşimi ikna etmiş”

“O fotoğraflar yeni, eşim nereye giderse bu kadın da oraya gidiyormuş. Burak Sergen’in hemşiresi de işin içinde... Çok çirkin olaylar var. Eşimle görüşmemizi engellemeye çalıştı. Koronaya yakalandık, eşim bizim eve ilaç getirecekti. Getirmedi. Telefonla aradım, meşgul yaptı. Evin önüne gittim, bu kadın balkona çıktı ve elini beline koymuş bana ‘Sen ne yüzsüz kadınsın, buraya kadar geldiğine göre ilacını da kendin al’ dedi. Elime aldığım taşı balkona attım...”

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın