Görüş Bildir
Haberler
Burak Deniz'le Buluşman Var! Peki 300 Lira Bütçe'yle Hazırlanabilecek misin?

etiket Burak Deniz'le Buluşman Var! Peki 300 Lira Bütçe'yle Hazırlanabilecek misin?

ilgilili
08.10.2017 - 10:45

Burayı okumadan başlamayın!

Bir gün kalkmışsın, haberleri okuyorsun ve karşına Burak Deniz'le sevgilisinin ayrılık haberleri çıkıyor. Çığlıklar atarak Instagram'dan Burak'a yazmayı düşünüyorsun ve bir cesaretle şu mesajı atıyorsun: 'Burak seni her zaman takip ediyorum ve çok büyük hayranınım. Seni gördüğümden beri karşılaşmak için elimden her geleni yaptım ama olmadı. Bugün ise bu cesareti buldum ve sana yazıyorum. Benimle bir gün görüşürsen dünyanın en mutlu kızı olurum. Lütfen bana yaz'. Ve dakikalar geçmek bilmiyor. Bekliyorsun, sürekli Instagram'a giriyorsun. Tam vazgeçmişken bir mesaj geliyor ve kimden: Burak'tan! Cevap olarak da şunu yazmış: 'Benim için bu teklifi geri çevirmek çok zor çünkü gerçekten içten yazdığını hissediyorum. Beni bu kadar seven bir hayranımla tabi ki de görüşmek isterim.' Mesajı okuyunca çok şaşırıyorsun ve hemen yerini bile belirliyorsun. Etiler Midpoint'te buluşuyorsunuz!

Gerçekten rüya gibi değil mi? Tabii ki bunda en önemli olan durum ise senin Burak'ı etkilemen. Çok güzel olmalısın! Bu yüzden sana 300 Lira veriyoruz ve alışverişe yolluyoruz. 

Hadi istediğin her şeyi al ama paranı dikkatli harca üzülmeni istemeyiz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ayakkabıyla başlayalım!

2. Ayakkabıdan sonra çantamızı seçelim!

3. Şimdi üstüne bir şey al bakalım!

4. Şimdi güzel bir pantolon seç bakalım!

5. Son olarak da kıyafetini tamamlayacak takı alalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Burak'ı elinden kaçırdın be kızım!

Bu nasıl bir alışveriştir yahu! Tüm paranı bitirdin ve hatta fazla fazla aldın. Tamam anladık Burak için her şey feda ama olmaz ki tatlım şimdi yarısını bırakman lazım! Buluşmaya da çok az kaldı hemen karar vermen gerekiyor! Bu şansı nasıl böyle harcarsın. Hadi yapma!

Tam kararında bir alışveriş, nokta atışı!

Evvet! Tam 12'den vurdun bebeğim. Paranı çok dengeli kullandın ve kuruşu kuruşuna bitirdin. Burak için mükemmel kız sen olmalısın. Ne istediğini çok iyi biliyorsun! Her şeyi tam ayarına yöre yapıyorsun. Bravo! Artık buluşmaya hazırsın.

Burak'la evlenecek kadar tutumlusun!

Ya sen mükemmel misin ne? İstediğin her şeyi aldın bir de üstüne para bile kaldı. Burak seni görünce aşık olmayı geç hemen evlenme teklifi edecek. Her eve lazım böyle kızlardan. Hem tutumlu hem de çok zevkli. Bu sırrını bize de öğretmelisin hemen!!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1150
671
516
201
76
49
42
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın