Görüş Bildir
Haberler
Bülent Ersoy’dan Mustafa Keser’e Cevap: Benim Koltuğum Ona Battı

Bülent Ersoy’dan Mustafa Keser’e Cevap: Benim Koltuğum Ona Battı

Star TV ekranlarında iki bölüm yayınlandıktan sonra iptal dilen Benzemez Kimse Bize programının etkileri sürüyor. Benzemez Kimse Bize programının yayından kaldırılmasından sonra Mustafa Keser, Bülent Ersoy’u suçlamıştı. Mustafa Keser, sonrasında yaptığı açıklamada, ‘Seni Diva değil divan yaparlar’ ifadelerini kullanmıştı. Bülent Ersoy, uzun süren sessizliğini ise bozdu ve Mustafa Keser’in açıklamalarına cevap verdi. İşte Bülent Ersoy’un yaptığı açıklamalar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Benim Oturduğum Koltuk Battı’

‘Benim Oturduğum Koltuk Battı’

Seren Serengil, Bircan Bali ve Deniz Akkaya'nın sunduğu Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına bağlanan Bülent Ersoy, “Zaten program benim programım. Benim oturduğum koltuk ona battı. Ondan rahatsız oldu. Orada bana bir oda hazırlanmış görmüyor mu? Zaten maddesel olarak da bir fark var, bunları bilmiyor mu? Mustafa Keser’i sevmiyorum. Bu tarz hareket eden insanlara sevgim vardı ise hiç bir dirhem sevgi kalmaz. Diva denmezmiş de beni divan yaparlarmış. Herkes bu konuyu işledi, benim de cevap vermem, gerçekleri sunmam gerekirdi. O nedenle buradayım.”

Bülent Ersoy ile Mustafa Keser Arasında Neler Yaşandı?

Bülent Ersoy ile Mustafa Keser Arasında Neler Yaşandı?

Benzemez Kimse Bize programının iki bölüm yayınlandıktan sonra iptal edilmesiyle birlikte Mustafa Keser, programın Bülent Ersoy’un yersiz kaprislerinden dolayı iptal edildiğini açıklamıştı. Sonrasında açıklamalarına devam eden Mustafa Keser, Bülent Ersoy’un ‘diva’ lakabına gönderme yaparak, ‘Seni Diva değil divan yaparlar’ ifadelerini kullanmıştı.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın