Görüş Bildir
Haberler
Buket Aydın’ı Sinirlendiren Soru! ‘Adını Duymak İstemiyorum’

Buket Aydın’ı Sinirlendiren Soru! ‘Adını Duymak İstemiyorum’

Ünlü spiker Buket Aydın, dün akşam özel bir organizasyon gecesinde sunuculuk yaptı. Yeni kanalı Haber Global’de Tarafını Seç adlı program yapan Buket Aydın, geçtiğimiz günlerde iş adamı Emir Sarıgül ile olan ilişkisini bitirmişti. Emir Sarıgül’ün, Buket Aydın’dan sonra şarkıcı Sibel Can ile sevgili olduğu iddia edilmişti. Dün akşam organizasyon sonrasında çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Buket Aydın, ısrarlı Emir Sarıgül soruları sonrasında sinirlendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Haber Global ekranlarında Tarafını Seç programını sunan ünlü sunucu Buket Aydın, özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Özel bir organizasyonda sunuculuk yapan Buket Aydın, gece öncesi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekti.

‘Adını Bile Duymak İstemiyorum’

‘Adını Bile Duymak İstemiyorum’

Emir Sarıgül ile inişli çıkışlı bir aşk hayatı yaşayan Buket Aydın’a, gazetecilerden çıkışta Emir Sarıgül sorusu geldi. Buket Aydın, ilk önce bu sorulara cevap vermek istemediğini söylerken, “Özel hayatımın geneliyle ilgili konuşmak istemiyorum. O konu benim için kapanmış bir konudur' ifadelerini kullandı.

Buket Aydın, muhabirler 'Yine mi kapandı?' deyince ünlü spiker gerildi.

'Aslında çok önceden kapanmıştı ama siz yanlış algılamışsınız” diyen Aydın, “Ben hiç kimsenin adını duymak istemiyorum' yanıtını verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın