Görüş Bildir
Haberler
Bugünün Wordle'ını Bitirenleri Şöyle Alalım: Wordle Benzeri 9 Oyun

Bugünün Wordle'ını Bitirenleri Şöyle Alalım: Wordle Benzeri 9 Oyun

Tüm dünyayı kasıp kavuran yeni çılgınlığımız Wordle! Kelime oyunlarına yepyeni bir soluk getiren Wordle her gün yalnızca bir kez oynanabiliyor. Siz de günün Wordle bulmacasını bitirenlerdenseniz Wordle benzeri bu oyunlar açlığınızı giderecek alternatifler olabilirler. İşte karşınızda Wordle gibi 9 oyun!

Öncelikle Wordle nedir, ne değildir bir göz atmak isterseniz sizi şöyle alalım. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Lewdle

1. Lewdle

Wordle'ın küfürlü versiyonu da diyebileceğimiz Lewdle ile her gün yakası açılmamış bir diğer küfrü kullanıcılarına sunup bunu tahmin etmelerini istiyor. Eğer argo sözcüklerle bir derdiniz yoksa ve İngilizce argo kelime dağarcığınıza da güveniyorsanız sizleri Lewdle'a doğru alalım!

2. Sweardle

2. Sweardle

Tıpkı Lewdl gibi küfürlü bir Wordle olarak nitelendirebileceğimiz yapım da bir diğer popüler Wordle klonu. Sweardle'da 4 harften oluşan argo sözcükler ve küfürler yer almakta. İş yerinde oynamamanızı tavsiye ederiz.

3. Worldle

3. Worldle

Bu Wordle klonu bir kelime oyunundan çok coğrafya bilginizi ölçen keyifli bir yapım olsa da kesinlikle göz atmaya değer! Sınırları verilen ülkeyi tahmin etmeye çalıştığınız oyunda tahmininize göre yönlendirmeler alarak doğru sonuca gitmeye çalışıyorsunuz.

Worldle

4. Absurdle

4. Absurdle

Bu Wordle benzeri oyunu orijinalinden ayıran en önemli özelliği sizinle savaşması! Absurdle deyim yerindeyse siz doğru tahmin yapmayın diye elinden gelen her şeyi yapıyor, hatta çözüme yaklaştığınızda kelimeyi değiştiriyor! Yalnızca hem kendisini hem yerini doğru bildiğiniz harflere güvenebileceğinizi unutmayın.

Absurdle

5. Byrdle

5. Byrdle

Popüler kelime oyununu müzik terimleri ile birleştiren bu oyunda hem müzik hem de kelime bilginizi sınayabilirsiniz. Oyun daha şimdiden 2.5 milyonu aşkın günlük oyuncuya sahip.

Byrdle

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dordle

6. Dordle

Bu Wordle benzeri oyunda başınız bir değil tam iki kelime ile belada! Oyun penceresi tam ortadan ikiye ayrılıyor ve baş etmeniz gereken iki farklı kelimeyi de tahmin etmeniz için süreç başlıyor. Bir kez deneyip zorluğun üstesinden geldiğinizde ise alacağınız tatminin muhteşem olacağını garanti ederiz.

Dordle

7. Squirdle

7. Squirdle

En eğlenceli Wordle türevi oyunlardan olan Squirdle için Pokemon temalı bir Wordle demek yanlış olmaz. Pek çoğumuzun çocukluğunda animesi ile apayrı bir yere sahip olan Pokemon konusundaki bilginize güveniyor 'Pokemon'ları benden iyi tanıyan yoktur' diyorsanız buyurun Squirdle'a!

Squirdle

8. HelloWordl

8. HelloWordl

Wordle oynamaya bayılan ama yeni kelimeler için beklemek istemeyen sabırsız oyuncular için Hello Wordl imdada yetişiyor. Kelime sınırı olmaksızın dilediğinizce oynayabileceğiniz oyunun tek farkı bu da değil. Oyunda yalnızca 5 harfli sözcükler yer almıyor, 4 ila 10 arası harften oluşan kelimeleri de oyuna dahil edebilirsiniz.

Hello Wordl

9. Primel

9. Primel

Wordle tutkunu iseniz kelimelerle zaten aranız iyidir, Primel ile ise sayılarla aranızın nasıl olduğunu ölçme imkanınız var. Oyunda esas amacınız 5 basamaklı asal sayıları isabetli bir biçimde tahmin etmek. 'Hepi topu 10 rakam var, ne kadar zor olabilir ki?' diyenleri hemen Primel'a alalım.

Primel

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın