Görüş Bildir
Haberler
'Bugün Hangi Filmi İzlesem' Diyenlere Müjde! 2 Haziran Perşembe Günü İçin Yüksek Puanlı Film Listesi

'Bugün Hangi Filmi İzlesem' Diyenlere Müjde! 2 Haziran Perşembe Günü İçin Yüksek Puanlı Film Listesi

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek kaliteli bir film önerisi bulamıyorsan doğru yere geldin!

Bu filmlere başlamadan önce sıradan bir film izleyeceğini düşünebilirsin ama film bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hazırsan 2 Haziran Perşembe günü için yüksek puanlı film listemize geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2001: Uzay Yolu Macerası (1968) 2001: A Space Odyssey

2001: Uzay Yolu Macerası (1968) 2001: A Space Odyssey

IMDb: 8.3

Özet: Stanley Kubrick'in bilim kurgu türünde en çok sevilen filmlerinden kabul edilmektedir. Filmde çarpıcı görseller ve klasik müziğin avangart notalar ile birlikte insanlık tarihi ve geleceği anlatılıyor.

Oyuncular: Keir Dullea, Gary Lockwood, William Sylvester

Yönetmen: Stanley Kubrick

Back To The Future (1985)

Back To The Future (1985)

IMDb: 8,6

Özet: Garip bir bilim insanı olan Dr. Brown, zamanda yolculuk yapması mümkün olan bir araba icat eder ve bu arabayı ilk defa Marty adındaki bir genç kullanır. Ancak Marty'nin yaptığı bir zamanlama yanlışı, onu geleceğe değil geçmişe gönderir. 30 yıl öncesine giden genç adam, geçmişini değiştirecek bir hata yaparak olayların daha da karışmasına neden olur. Şimdi ise doğumunu bile engelleyebilecek bu hatayı değiştirebilmesi için büyük bir çaba harcaması gerekmektedir.

Oyuncular: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson

Yönetmen: Robert Zemeckis

The Art of Racing in the Rain (2019)

The Art of Racing in the Rain (2019)

IMDb: 7.5

Özet: The Art of Racing in the Rain filminde Golden retriever cinsi bir köpek olan Enzo ile sahibi Denny arasındaki inanılmaz bağa şahit olacağız. Sizi şimdiden uyaralım, bu filmde gözyaşlarınız bir miktar sel olabilir...

Oyuncular: Kevin Costner, Milo Ventimiglia, Jackie Minns

Yönetmen: Simon Curtis

İçeriğin Devamı Aşağıda

Knives Out (2019)

Knives Out (2019)

IMDb: 7.9

Özet: Gerilimin ve mizahın iç içe olduğu bu filmde bir dedektif eksantrik bir şekilde ölen bir aile büyüğünün ölümünün arkasındaki sır perdesini aralamaya çalışır. Ancak işler hiç de umduğu gibi gitmeyecektir.

Oyuncular: Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas

Yönetmen: Rian Johnson

Aşıklar Şehri (2016) La La Land

Aşıklar Şehri (2016) La La Land

IMDb: 8,0

Özet: Sebastian ve Mia, hayatlarına yön vermeye çalışan iki genç insandır. Bir gün Los Angles'ta trafiğin yoğun olduğu saatlerde yolları kesişen ikili, daha sonra kaderin oyunu ile tekrardan bir araya gelecektir. Sebastian geleneksel jazz yapılan bir kulüp açma hayaliyle yanıp tutuşurken, Mia ise çalıştığı kafedeki film platosunda oyunculuk seçmelerine katılmakta ve kendine uygun bir rol bulmaya çalışmaktadır. Bu iki genç sanat aşığı insan, hayallerini gerçekleştirmek için düşe kalka ilerlemektedir. Günün birinde birbirlerini yeniden bulan bu ikilinin kalpleri birbiri için atmaya başlayacaktır. Ancak bu aşk, onları çok istedikleri ve tutkuyla bağlı oldukları hayallerinden uzaklaştırmaya başlayacağından, ikilinin bir tercih yapması gerekmektedir.

Oyuncular: Ryan Gosling, Emma Stone, John Legend

Yönetmen: Damien Chazelle

The Lighthouse (2019)

The Lighthouse (2019)

IMDb: 7.4

Özet: 1980'lere gidiyoruz. İki deniz feneri bekçisi ve ıssız bir ada. Gizem dolu bu adada, bekçiler akıl sağlıklarını korumak için ellerinden geleni yapmaya çalışırlar ancak bu pek de mümkün değildir. 

Oyuncular: Robert Pattinson, Willem Dafoe, Valeriia Karaman

Yönetmen: Robert Eggers

Soul (2020)

Soul (2020)

IMDb: 8.0

Özet: Hayatı boyunca konser veren bir piyanist, kendisini bir anda dünyanın diğer ucundaki bir ülkede bulur. İşin kötü tarafı ise bu ülkeye hapsolmuş olmasıdır...

Oyuncular: Jamie Foxx, Tina Fey, Graham Norton

Yönetmen: Pete Docter

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pan’ın Labirenti (2006) El Laberinto Del Fauno

Pan’ın Labirenti (2006) El Laberinto Del Fauno

IMDb: 8,2

Özet: Ofelia, İspanyadaki vahşi iktidarın gölgesinde yaşayan küçük bir kız çocuğudur. Sadist babası ile birlikte kalan bu küçük kız, babasının etrafındaki insanlara yaşattığı eziyetlere şahitlik etmek zorunda kalan bu kız, bulamadığı huzuru hayallerinde aramaktadır. Ofelia şimdi, Pan'ın Labirenti adlı fantastik bir dünyaya adım atmak üzeredir. 

Oyuncular: Ivana Baquero, Sergi López, Doug Jones

Yönetmen: Guillermo del Toro

Neon (2016) The Neon Demon

Neon (2016) The Neon Demon

IMDb: 6.1

Özet: Los Angeles'a taşınalı çok uzun bir zaman olmayan, genç ve gelecek vaadeden model Jesse, burada tanıştığı insanların, özellikle diğer modellerin doğal güzelliğinden çok etkilemiştir. Güzellik için her şeyini vermeye hazır olan Jesse, istemeden de olsa tehlikeli sularda yüzmeye başlayacaktır.

Oyuncular: Elle Fanning, Christina Hendricks, Keanu Reeves

Yönetmen: Nicolas Winding Refn

Titane (2021)

Titane (2021)

IMDb: 6.6

Özet: İzledikten sonra 'Ben ne izledim şimdi?' diye kendinizi sorgulayıp boş boş duvara bakacağınız türden bir filmle devam ediyoruz... Titane, yıllar önce kaybolduğu iddia edilen bir adamın ortaya çıkmasıyla yaşananları konu ediyor. Özel müfettişler bir gün havaalanında yüzü morarmış bir adam bulur. Adam, kendisini on yıl önce kaybolan Adrien Legrand olduğunu iddia eder. Oğlunun bulunduğu haberini alan Adrien'in babası Vincent, on yıl boyunca yaşadığı kabusun artık sona erdiğini düşünerek genç adamı evine götürür. Bu süreçte bir dizi korkunç cinayet bölgeyi etkisi altına alır.

Oyuncular: Vincent Lindon, Agathe Rousselle, Garance Marillier

Yönetmen: Julia Ducournau

Biz (2019) Us

Biz (2019) Us

IMDb: 6.8

Özet: Adelaide Wilson, kocası, oğlu ve kızı ile birlikte büyüdüğü sahil evine gider. Geçmişten gelen travmalarıyla boğuşan Adelaide, kötü bir şeyin olacağını düşünür sürekli ve hislerinde de yanılmaz...  

Oyuncular: Lupita Nyong'o, Winston Duke, Elisabeth Moss

Yönetmen: Jordan Peele

İçeriğin Devamı Aşağıda

A Quiet Place 2 (2020)

A Quiet Place 2 (2020)

IMDb: 7,2

Özet: Evdeki olayların ardından Abbott ailesi artık dış dünyanın dehşetiyle karşı karşıyadır. Bilinmeyene doğru gitmeye zorlandıklarında, kum yolunun ötesinde gizlenen tek tehdidin sesle avlanan yaratıklar olmadığını anlarlar.

Oyuncular: Emily Blunt, Cillian Murphy

Yönetmen: John Krasinski

Kapan (2017) Get Out

Kapan (2017) Get Out

IMDb: 7.7

Özet: Rose bir gün erkek arkadaşı Chris'i ailesiyle tanıştırmak için evlerine çağırır. Ancak Chris'in bir süre sonra Rose ve Rose'un ailesindeki tuhaflığı fark etmesi uzun sürmeyecektir.  

Oyuncular: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Bradley Whitford

Yönetmen: Jordan Peele

Bir Zamanlar Anadolu'da (2011)

Bir Zamanlar Anadolu'da (2011)

IMDb: 7.8

Özet: Bir Nuri Bilge Ceylan klasiği olan Bir Zamanlar Anadolu'da ile devam ediyoruz film listemize. Film, Anadolu bozkırlarındaki bir grup adamın ceset aramak için yola çıkmasıyla başlıyor. Buram buram Anadolu kokan bu filmin süresi korkutmasın, mutlaka bir şans verin deriz...

Oyuncular: Muhammet Uzuner, Yilmaz Erdogan, Taner Birsel

Yönetmen: Nuri Bilge Ceylan

Los Angeles Sırları (1997) L.A. Confidential

Los Angeles Sırları (1997) L.A. Confidential

IMDb: 8.2

Özet: 1950'lerin Los Angeles'ında yolsuzluk gittikçe artar ve bir süre sonra cinayetlerin önü alınamaz hale gelir. Kendi adaletlerini kendileri sağlamak isteyen üç polis ise, bu cinayetlerin arkasındaki sır perdesini kendi yöntemleriyle çözmeye çalışırlar. 

Oyuncular: Kevin Spacey, Russell Crowe, Guy Pearce

Yönetmen: Curtis Hanson

Dünkü öneriler için:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın