Görüş Bildir
Haberler
TV
Budizm Camiasını Şoklara Sokan Bülent Ersoy'un Buda'ya Olan Aşırı Benzerliği Olay Yarattı

etiket Budizm Camiasını Şoklara Sokan Bülent Ersoy'un Buda'ya Olan Aşırı Benzerliği Olay Yarattı

Dünya Güzellerim programı her hafta olduğu gibi bu hafta da bizlere dayak atmaya devam ediyor. Aşk kadını Banu Alkan'ın maceralarından, Safiye Soyman'ın müthiş ingilizcesine kadar yine bir çok şey yaşandı bu bölümde. Ama asıl olay, Bülent Ersoy'un Buda olmasıydı. Buyrun bakalım neler çekmişiz yine...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Banu Alkan, Hindistan'dan Nepal'e geçerken gümrükte takıldı. Yetkili memur beyler, pasaport fotoğrafının kendisine ait olmadığını söylediler. Ne ayıp!

Memur beylerle merkeze kadar giden Banu Alkan, bu duruma çok sinirlendi. Uluslararası gümrük mevzuatı gereği cep telefonundan banu alkan > enter > google görseller > beyaz orkide albüm kapağı talimatlarını izleyerek fotoğrafını memur beye gösterdi.

Böyle bir şey yok arkadaşlar, siz sakın yapmayın!

Tabii polis orda sen bi pişman ol, bi utan... Yok böyle bir mahcubiyet! Ömrünün sonuna kadar kendini yaralanmış hisseden Nepal polisi, yine gümrük mevzuatı gereği aşırı ikna olup Afrodit'i sınırdan saldı.

Biz olsak hapse atılırız durduk yere.

Bu yıpratıcı süreçten sonra Safiye, Banu ve Burcu yoga yapmaya gittiler. Banu şapkası ve gözlüğü ile tam Nirvana'ya ulaşacakken Safiye'yi bi gülme tuttu. Böyle şeyler neden hep assolistlerin başına geliyordu? Neyseydi...

Allah kimseyi açlıkla imtihan etmesin. İstedikleri zaman otel odasındaki ütüyle sucuk pişiren ekibimizin niyeyse yiyeceklere karşı ilginç bir yaklaşımı var. Safiye Soyman'ın Nepal mantısı yerken kendini kaybetmesini hangi bilim bize açıklar, bunu tam olarak bilemiyoruz...

Mantının adı Momo. Valla seyrederken benim bile canım çekti!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hazırsanız şimdi kopuşlara başlayalım: Bülent Ersoy, Nepal'deki tapınak ziyaretine Buda olarak gidince halk neye uğradığını şaşırıp eve makarna, şeker, bulgur depolamaya başladı.

Budizme gönül verenlerin hayatlarında ilk defa gördüğü bu keşiş grubu, tüm dünyada kıyamet alameti olarak yorumlandı. Türkiye'de hak ettiği değeri görmeyen ölüm ekibimiz, nihayet Nepal'de istedikleri noktaya ulaşmışlardı.

İnsanın insana benzediği dünyamızda Bülent Ersoy'un Buda'ya olan benzerliği, hepimiz için bir ışık oldu. Şimdi Budizm camiası düşünsün!

Dünya Güzellerim'in bu bölümünü seyredenler ise sosyal medyada yorum yaparak yaşadıkları şoku atlatmaya çalıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1204
215
82
59
53
49
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
beter böcek

şu program en azından 3 yıl sürmeli vallahi hem ciddi anlamda güldürüyor hemde ülkeden uzak duruyorlar

Asosyal deli

kendileri oyle yapmışlardır kesin baya belli zaten o kadar makyaj ve takılarla ben bile benzerim olm.

Pasif Kullanıcı

Dün biraz bakayım dedim, aman Allah'ım o ne berbat bir kurgudur. Pasaport polisinin iğrenç bir oyunculukla yaptığı atar mı dersin... Geçti karakola pasaport ... Devamını Gör