Görüş Bildir
Haberler
Bu Yiyeceklerin %80’ini Beğeniyorsan Gerçek Bir Karadenizlisin!

etiket Bu Yiyeceklerin %80’ini Beğeniyorsan Gerçek Bir Karadenizlisin!

Trex
19.07.2017 - 13:56

Bu testimizde Karadeniz Bölgesi'ne ait yemekleri derledik. Sevdiğin yemekleri işaretle biz de sana ne kadar Karadenizli olduğunu söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Buradaki yemeklerin hangilerini beğendiğini işaretle bakalım!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Karadeniz uşağusun!

Karadeniz uşağusun!

Verdiğin cevaplara göre Karadeniz uşağusun ballim. Bartın'dan Hopa'ya uzanan dünyanın en güzel sahili senin kalbinde yer etmiş. Abrulun yağmurunda çiğit ayıklamamış olabilirsin belki ama Karadeniz'in hırçın dalgaları kulaklarında çınlıyor.  O güzel şehirlerden birinde mi doğdun ya da büyüdün bilemeyiz elbette ama Karadeniz kültürüne aşinasın. Horon vurur, fındığı, çayı toplarsın. :) Belli suyundan içmiş toğrağından geçmişsin. Yörenin lezzetlerine hakimsin! Karadenizli olmak senin için bir yaşam biçimi, bir tutku... Karadeniz'in her karış toprağına, kültürüne, her şeyine aşıksın.  Muhtemelen şu hayatta en çok övündüğün şeylerden biri de Karadenizlik! Karadenizlilik senin için yaşamında büyük etkiye sahip. Ailen, toprağın, kültürün... Bunlar senin için hayatta olmazsa olmazlardan.  Eh ne diyelim be uşağum!

Yaylaların efendisi!

Yaylaların efendisi!

Sende biraz Karadenizlilik var tabi ama yemekleriyle pek aran da yok gibi. Biraz yabancısın topraklarının yemeğine uşağum! Göç edip diğer şehirlere, toprağını unutmuşsun gibi. Hamburgere lahmacuna dalıp mısır ekmeğini unutanlardan olmadın inşallah? Neyse sana ilk fırsatta Karadeniz turu tavsiye ediyoruz. Karadeniz seni bekler, seniz özler. Haydi gel hırçın dalgaların kucağına uşağum!

Karadenizli değilsin!

Karadenizli değilsin!

Verdiğin cevaplara göre Karadeniz'le alakan rakamla 0 yazıyla sıfır.  Karadeniz kültürüne çok yabancısın ve muhtemelen bildiğin nadir şeyler: Lazlık, Karadeniz fıkraları, haçan ve da yöresel kelimeleri. Yani hiçbir şey bilmiyorsun. Sana ilk fırsatta Samsun'dan Hopa'ya Karadeniz turu öneriyoruz. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
921
222
147
111
108
71
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın