Görüş Bildir
Haberler
Bu Yiyecek Testi Hangi Üniversiteye Gitmeniz Gerektiğini Söylüyor!

etiket Bu Yiyecek Testi Hangi Üniversiteye Gitmeniz Gerektiğini Söylüyor!

Çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Günün en önemli öğünü kahvaltı, peki senin için hangisi daha uygun?

2. Peki, kahvaltının yanında ne tercih edersin?

3. Peki, genelde porsiyon mu yoksa ekmek arası mı tercih edersin?

4. Patatesin yanında hangi sosu tercih edersin?

5. Peki çikolatayı nasıl tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Öğle yemeğinde hangisini tercih edersin?

7. Hangi mutfağı merak ediyorsun?

8. Senin tatlın hangisi?

9. Son olarak favori içeceğini de öğrenelim...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Boğaziçi Üniversitesi" çıktı!

"Boğaziçi Üniversitesi" çıktı!

Senin kesinlikle arka planda kalmayı tamamen reddeden bir yapın var. Elini attığın her işte en iyisi olmayı, bulunduğun ortamda lider olmayı istiyorsun bu yüzden. Başarıyorsun da. Bunun formülü ise senin asla azla yetinmemen. Anka kuşunu bulsan, hani Atlantis nerede diye sorarsın, o derece yani. Tüm bu sebeplerle sen tamamen, dünyanın en iyi kampüsüne sahip Boğaziçi'ne aitsin!

"Orta Doğu Teknik Üniversitesi" çıktı!

"Orta Doğu Teknik Üniversitesi" çıktı!

Dünyanın en meşgul ismi olman kuvvetle muhtemel. Hatta onca işin, ödevin, projenin arasında bu teste nasıl zaman ayırdın, şaşılacak şey doğrusu. Kafanda milyonlarca şey var ayrıca: Kodlar, formüller, felsefi düşünceler. Pek tabii ki, bütün bu meşguliyet şu batasıca dünyayı biraz daha yaşanılır hale getirmek için. Kendi konforunu düşünmemen bundandır işte, rahatsızlığın da. Yoksa sen kodlarınla, formüllerinle dokunmasalar bin yıl yaşarsın hocam :)

"Marmara Üniversitesi" çıktı!

"Marmara Üniversitesi" çıktı!

Şu hayatta bazıları şanslı doğar: Yapacak bir şey yok. Seninse şanstan yana hiç yüzün gülmüyor. Bu yüzden tabiri caizse itler gibi çalışman gerektiğini biliyorsun. Tam bir atom karıncasın sen: Bir dakika bile boş kalmazsın; hep meşgulsün, hep bir yerlere yetişiyorsun. Sabırlısın ve temkinin sözlükteki karşılığısın ayrıca; zaten risk ne yapacağını bilemeyenlerin sevgilisidir. Sen hep bekle, hep kazan!

"Anadolu Üniversitesi" çıktı!

"Anadolu Üniversitesi" çıktı!

Ve işte karşımızda eğlence bombası duruyor. Öncelikle 'Kuzum senin hayatta hiç mi işin gücün yok?'. Hep bir eğlencedesin, hep bir partilemelerdesin. Check-in'lerinden baş döner, taglerinden göz yamışır.  Hiç de yorulmuyorsun. Paran çok desek alakası yok. Zamanın çok desek, senin de bir sürü sınavın var, o da yok. Nasıl bu kadar çok gezebiliyorsun şaşırtıcı şey doğrusu. Neyse iyi gezmeler, iyi tozmalar; geri kalansa kıskanmacalara devam :)

"Ege Üniversitesi" çıktı!

"Ege Üniversitesi" çıktı!

Sen tam bir takım oyuncususun. Her ne kadar 'birey' çok fazla ön plana çıkarılmaya çalışılırsa da, tek başınalığın yolcusu hep tek olmuştur. Ayrıca dışarıdan bakılınca sert bir mizacın olduğu söylenebilir; ancak bu, seni tanımayanların safsatasıdır kuşkusuz. Senin kabuğunu kıran mutlu olur o kadar söyleyelim.

"İstanbul Üniversitesi" çıktı!

"İstanbul Üniversitesi" çıktı!

Sana basitçe pratik diyebiliriz. İşin teorisinde asla değilsin. O iş zaten pratiğe dökülmemişse boş beleş demektir senin için. Bu yüzden Beyazıt meydanında yem bekleyen güvercinler uçmadıkları için senin gözünde tavuktur her daim. Hayat sokakta ayrıca, kitaplarda değil, boş laflardaysa hiç değil. Fazla konuşmayı de hiç sevmediğini söylemek gerek. Kısaca Avm'ler yalan, her gün önünden geçtiğin Doğu Bank gerçek :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
658
327
185
168
80
69
56
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?