Görüş Bildir
Haberler
Bu Yıl Bitmeden Çıkacak, Her Biri Oyun Dünyasını Sallamaya Aday 11 Oyun

Bu Yıl Bitmeden Çıkacak, Her Biri Oyun Dünyasını Sallamaya Aday 11 Oyun

Oyun dünyası ülkemizde genellikle zam haberleri ile gündeme geliyor. Fakat küresel anlamda oyun dünyasının giderek daha da heyecan verici bir noktaya dönüştüğünü söylemek mümkün. Eski yapımları günümüz standartlarına taşımak için kollar sıvanırken orijinal fikirler de yeni oynanış formülleriyle karşımıza çıkıyor. 2022 yılı henüz bitmeden önce onlarca yeni yapım pek çok platformda bizlerle buluşacak.

İşte 2022 yılı bitmeden çıkış yapacak 10 harika oyun...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Last of Us Part I - 2 Eylül

1. The Last of Us Part I - 2 Eylül

Bir PlayStation klasiği olan The Last of Us yenilenmiş haliyle 2 Eylül 2022 tarihinde geri dönecek. Joel ve Ellie'nin post-apokaliptik yolculuğu yeni nesil oyun standartları ile tekrar karşımıza çıkacak. Oyun dünyasının en tartışmalı serilerinden olan The Last of Us hepimizi tekrar birer Ateşböceği yapacak.

Oyun sektörü altın günlerini yaşıyor! Sektöre yapılan yatırımlar tüm zamanların zirvesinde.👇

2. Steelrising - 8 Eylül

2. Steelrising - 8 Eylül

8 Eylül'de oyuncularla buluşacak olan Steelrising ise oldukça ilginç bir konsept ile karşımıza çıkıyor. Savaçı bir robota hayat verdiğimiz yapımda çelik robotların koruduğu bir diktatör rejimini durdurmayı hedefliyoruz. Bilim kurgusal ögeler ile alternatif tarihi birleştiren Steelrising bu yılın en ilginç yapımları arasında yer alıyor.

3. Return to Monkey Island - 17 Eylül

3. Return to Monkey Island - 17 Eylül

Monkey Island efsanesi Return to Monkey Island ile 17 Eylül 2022'de geri dönecek. Oyun dünyasının kıdemlilerini heyecanlandıran oyun 2022'nin sürprizlerinden biri oldu. Efsanevi macera oyunu serisi heyecanı zirveye çıkarmaya geliyor.

4. A Plague Tale: Requiem - 18 Ekim

4. A Plague Tale: Requiem - 18 Ekim

Hugo ve Amicia'nın vebanın ele geçirdiği ülkede macerası bu kez çok daha büyük tehlikeler ile devam ediyor. De Rune kardeşler ilk oyunda yaşadığı korkunç serüvene bu kez daha hazırlıklı bir şekilde devam edecek. A Plague Tale: Requiem 18 Ekim'de oyuncular ile buluşacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Gotham Knights - 21 Ekim

5. Gotham Knights - 21 Ekim

Gotham şehrinin şövalyeleri 21 Ekim tarihinde Robin, Batgirl, Nightwing ve Red Hood ile karşımıza çıkacak. Co-op oyun Gotham'ın yarasa savaşçılarına hayat verme şansı sunacak. Merakla beklenen Gotham Knights erteleme duyurularından sonra 21 Ekim 2022 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series X|S ve Microsoft Windows platformlarında yerini alacak.

6. Scorn - 21 Ekim

6. Scorn - 21 Ekim

Adeta H.R. Giger tarafından tasvir edilmiş gibi hissettiren Scorn 21 Ekim'de midemizi bulandırıp aklımızı yormaya geliyor. Her yönüyle rahatsız edici hissettiren Scorn, eşsiz açık dünya tasvirini FPS bileşenleri ile etkileyici bir şekilde birleştirip aklımızı başından alacak.

7. Call of Duty: Modern Warfare II - 28 Ekim

7. Call of Duty: Modern Warfare II - 28 Ekim

Hem FPS dünyasının hem de Call of Duty serisinin efsanesi Modern Warfare II yeni nesil oyun ölçüleriyle tekrar sahneye çıkıyor. Oyun dünyasının en ikonik sahnelerini bünyesinde barındıran Call of Duty: Modern Warfare II bu yılın heyecan verici oyunlarından biri. Aynı isimli efsaneyi tekrar yaratan yapım 28 Ekim'de bizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

8. God of War: Ragnarok - 9 Kasım

8. God of War: Ragnarok - 9 Kasım

Dev PlayStation efsanesi God of War, yeni oyunu ile beraber İskandinav mitolojisinin derinlerine inerek mücadelenin ölçüsünü arşa çıkaracak. Kratos ve Atreus'un huşu uyandıran mücadelesi İskandinav öykülerinin efsanevi yüzlerini de karşımıza çıkaracak. God of War: Ragnarok eğer erteleme almaz ise 9 Kasım 2022'de bizlerle olacak.

9. Warhammer 40,000: Darktide - 30 Kasım

9. Warhammer 40,000: Darktide - 30 Kasım

Warhammer 40,000 serisinin yeni oyunu Darktide co-op mekaniklerini 40K evreni üzerinden sunuyor. Sadece kaos ve savaşın olduğu uzak gelecekte oyuncular reddedilmiş savaşçılara hayat vererek omuz omuza çarpışacak. Dörtlü co-op FPS oyunu son yılların en heyecan verici Warhammer oyunları arasında yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. The Callisto Protocol - 2 Aralık

10. The Callisto Protocol - 2 Aralık

Dead Space'in yapı taşını atan isimlerin geliştirdiği The Callisto Protocol grotesk yaratıkların üzerimize hücum ettiği korkunç bir serüvene kapı açacak. Ateş etme animasyonları, parçalanma efektleri ve korku unsurunun zirveye çıktığı The Callisto Protocol akılları yerinden oynatacak. Dead Space hayranlarını yepyeni bir macera bekliyor.

11. High on Life - 13 Aralık

11. High on Life - 13 Aralık

Rick and Morty'nin yaratıcısı Justin Roiland imzalı High on Life uzayın ötesinde absürt bir maceraya davetiye çıkarıyor. Heyecan verici oyunda insan ırkını kullanarak çeşitli maddeler üretmek isteyen bir uzay lordu düşmanımız oluyor. Konuşan silahlar, ilginç bölgeler ve Rick and Morty mizahı da oyun boyunca bize eşlik edecek gibi görünüyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arzu Dinç

8 💙10 merakla bekliyorum Last of Us sıktı biraz artık linç yiyeceğim şimdi biliyorum