Görüş Bildir
Haberler
Bu Yemek Testine Göre 3 İnsan Tipinden Hangisisin?

etiket Bu Yemek Testine Göre 3 İnsan Tipinden Hangisisin?

Easterling
26.03.2023 - 19:00

Bu testte yaptığın seçimlere göre 3 insan tipinden hangisi olduğunu söyleyeceğiz. 

Hazırsan başlayalım mı? 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım!

3. Diyelim ki bir restorana gittin. Yemeklerin yapıldığı yeri görmek senin için ne kadar önemli?

4. Şüpheciler özel bir soru geliyor: Yemek yerken ''acaba ne koydular bunun içine'' diye kendi kendine sorar mısın?

5. Durum şu: Yurtdışına gittin diyelim ve orası da hiç kimsenin bilmediği bir yer olsun, örneğin Mikronezya Federal Devleti. Nerede yemek yersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu soruyu sormazsak olmaz: Bütün yemeklerin vazgeçilmez yancısı patates hakkında ne düşünüyorsun peki?

7. Peki yemek yediğin yerde nasıl bir ortam olsun istersin?

8. Diyelim ki bir fast-food restoranına gittin ve kendini özel hissetmek istiyorsun. Senin için ne yapmalarını beklersin?

9. Sıradaki sorumuz 'et'le ilgili (Yani dünyanın en güzel şeyi). Hayalindeki et yemeği aşağıdakilerden hangisine daha yakın?

10. Son sorumuz biraz değişik: Yemek yeme eylemini şu eylemlerden birine benzetecek olsan, bu, hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İdealist!

İdealist!

Yaptığın seçimlere göre sen idealist bir insan tipine sahipsin! Geleceği, hedeflerini düşünüyor, onların üzerine yoğunlaşıyor ve hareket ediyorsun. Bu da başarı odaklı hale getiriyor ve kimi zaman mantığını her şeyin önüne koyup duyguları görmezden gelebiliyorsun. Bu da seni insan ilişkilerinde sıkıntıya sokabiliyor, düşüncesizlikle suçlandığın oluyor. Ancak kimi zaman doğru olan iki tarafı da engellemek oluyor. Bunu da başarırsın bizce :)

Fedakâr!

Yaptığın seçimlere göre sen fedakâr bir insan tipine sahipsin! Kendinden önce her zaman başkalarının ve çoğunluğun iyiliğini düşünüyor, kendi çıkarlarını işin içine karıştırmamaya çalışıyorsun. Bu seni iyi kalpli bir insan yapsa da, bu dünyada engelleri aşmakta zorlanabiliyorsun. Ancak vicdanının rahat olması ve doğru olanı yaptığını bilmek tüm bu sıkıntıların ağırlığını götürüyor. Çünkü rahat olmadığında vicdanının ağırlığının daha fazla olacağını biliyorsun :)

Yenilikçi!

Yaptığın seçimlere göre sen yenilikçi bir insan tipine sahipsin! Yeni fikirler üretiyor, olaylara farklı açılardan bakıyor ve insanları aydınlatıyorsun. Bu da seni birçok kişiden ayırıyor, ancak insanlar senin açından bakmayı başaramadıklarında da yalnız kalmana neden olabiliyor. Ancak seni anlayanlar ya da anlamaya çalışanlar, sana verdikleri ilgiyi de gösteriyorlar. Biraz zorlanıyorsun belki ama, dengeyi kuracağına inanıyoruz :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
237
158
50
33
24
23
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Fedakâr! Yaptığın seçimlere göre sen fedakâr bir insan tipine sahipsin! Kendinden önce her zaman başkalarının ve çoğunluğun iyiliğini düşünüyor, kendi çıkarl... Devamını Gör

BÜSÜ.

İdealist, tam ben. Felsefi olarak güzel, hayatta karşılığı yok.:((

biri

Daha 3. Soruda zort amk.. ne biçim test lan bu? Mutfağa gidip aşçılar skini taşşanı tabaklara sürüyor mu diye mi bakıcaz? Ediyör kere 7 bayram sülaleni s..