Görüş Bildir
Haberler
Bu Ünlü Türk Aktörlerden Hangisinin Boyunun Daha Kısa Olduğunu Biliyor musun?

etiket Bu Ünlü Türk Aktörlerden Hangisinin Boyunun Daha Kısa Olduğunu Biliyor musun?

Yung Boş Ada
08.08.2016 - 17:56

Karizmalarıyla, yakışıklılıklarıyla, boylarıyla, poslarıyla gözlerimizi büyülüyorlar bu bir gerçek! Fakat biz bugün aralarından en uzun olanını değil, en kısa olanını arıyoruz! Acaba sen biliyor musun hangisinin daha kısa olduğunu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Buyur bakalım, aktörlerimiz bunlar!

Tebrikler!

Tebrikler!

Gerçekten tebrik ederiz! Birbirinden karizmatik aktörlerimiz arasından en kısa boylu olan aktörümüzü buldun. Kerem Bürsin 1,79 m boyu ile diğer aktörler arasında maalesef en kısa boylu olandı! Fakat bu durum ona ne yakışıklılığından ne de karizmasından hiçbir şey kaybettirmiyor ve kendisi bizi hala büyülemeyi başarıyor!

Maalesef!

Maalesef!

Üzgünüz ama bulamadın, Murat Yıldırım diğer aktörlerin arasında en kısa olan aktörümüz değildi! Boyunu merak ediyorsan hemen söyleyelim: Murat Yıldırım'ın boyu tam tamına 1,82 m! En kısa aktörü bulmak için tekrar denemek istemez misin?

Hayır!

Hayır!

Üzgünüz ama bulamadın! Burak Özçivit diğerleri arasındaki en kısa aktör değildi! Ama sen şimdi bu yakışıklı oyuncunun boyunu merak ediyorsundur, hemen söyleyelim: Burak Özçivit'in boyu tam tamına 1,84 m! En kısa aktörümüzü bulmak için tekrar denemelisin!

Bulamadın!

Bulamadın!

Hayır, bulamadın! Diğerleri arasında en kısa aktörümüz Mert Fırat değildi! Ama sen şimdi kesin boyunu merak etmişsindir. Hemen söyleyelim: Mert Fırat'ın boyu tam olarak 1,81 m! En kısa boylu aktörü bulmak için tekrar denesene!

Üzgünüz!

Üzgünüz!

Üzgünüz ama bulamadın, diğer aktörlerimiz arasında en kısa olan kişi Barış Arduç değildi. Yine de boyunu söyleyelim: Barış Arduç'un boyu tam olarak 1,87 m! Ee, en kısa aktörü bulmak için tekrar denemez misin?

Bulamadın!

Bulamadın!

Hayır! Bulamadın! Şükrü Özyıldız diğer aktörlerimize kıyasla hiç de kısa sayılmaz aslına bakarsan. Boyunu mu merak ediyorsun? Hemen söyleyelim: Şükrü Özyıldız'ın boyu tam tamına 1,90 m! Demiştik ama hiç de kısa değil diye! Hadi şimdi tekrar dene ve en kısa aktörümüzü bul!

Hayır!

Hayır!

Hayır güzel dostumuz, hayır. Kıvanç Tatlıtuğ diğer aktörlerimiz arasında en kısa olan aktörümüz değil, kısaya yakın bile değil hatta! Boyunu hemen söyleyelim biz sana: Kıvanç Tatlıtuğ'un boyu tam tamına 1,87m! Şimdi en kısa olan aktörümüzü bulmak için tekrar denemelisin!

Tekrar dene!

Tekrar dene!

Üzgünüz güzel dostumuz ama tekrar denemek zorundasın. Çünkü Çağatay Ulusoy'un diğer aktörler arasında kısa olduğunu düşünerek hata yaptın! Kendisi en uzun aktörlerimiz arasında yer almaktadır! Boyu mu? Çağatay Ulusoy'un boyu tam tamına 1,88 m! Şimdi tekrar denemelisin!

Hayır hayır hayır!

Hayır hayır hayır!

Yok artık ama, yapma be güzel kardeşimiz! Kenan İmirzalıoğlu! Kendisi Türkiye'nin en uzun aktörlerinden birisidir! Kenan İmirzalıoğlu'nun boyu tam tamına 1,92 m! Listemizdeki bile en uzun aktörümüz kendisi! Neyse hadi, tekrar dene ve bu sefer en kısa olan aktörümüzü bul olur mu?

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
258
201
100
75
72
48
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Jesse Pinkman

Amk kerem çıktı 1.79'da çok kısa zaten insan çayçı Hüseyini getirir koyar oraya.

ahusvmkpln

Keremin neresi 1.79 la 1.75tir o, 1.79 olsa 1.80im derdi.

Merve

bu çağatay bu kadar yakışıklı değildi birden bişey oldu bu çocuğa maşallah