Görüş Bildir
Haberler
Bu Testte Liderlik Becerilerini Puanlıyoruz!

etiket Bu Testte Liderlik Becerilerini Puanlıyoruz!

Selluka
03.05.2023 - 17:02

Liderlik becerisi kişinin birçok farklı beceriye sahip olması ve bu becerileri ustaca uygulayabilmesidir. Elbette herkesin liderlik becerileri birbirinden farklıdır. 

Bu testimizde senin liderlik becerilerini puanlayacağız! 

Hazırsan haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. İlk olarak sence çevrendekilere ilham veren biri misin?

2. Empati becerin ne durumda?

3. İçinde bulunduğumuz bu teknoloji çağında değişimlere ayak uydurabiliyor musun?

4. İş hayatında sonuç odaklı mısın yoksa süreç odaklı mı?

5. Sence bir liderin en önemli özelliği nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Peki sen nasıl bir lider olursun?

7. Senin lideri olduğun ekibi bir kelime ile tarif etsen?

8. Son olarak sence ekibin seni hangi ifade iletanımlar?

9. 25 puan çıktı!

9. 25 puan çıktı!

Liderlik becerilerinin henüz yeterince gelişmediğini söyleyebiliriz! Biraz daha zamana ihtiyacın var gibi. Şunu unutma lider olmak kolaydır, zor olan liderlik becerilerinin iyi olması! Bunun için bolca deneyime ve zamana ihtiyacının olduğunu unutma. Biliyorsun ki tecrübe denen şey zamanla olur. Kazandığın ve kazanacağın tecrübeler senin liderlik becerilerini geliştirmene büyük fayda sağlar. Çalışmaya devam! 😊

10. 50 puan çıktı!

10. 50 puan çıktı!

Anladığımız kadarıyla sen lider olma yolunda hızla ilerliyorsun. Eksikliklerinin olduğu su götürmez bir gerçek. Zamanla kendini daha da geliştirerek daha iiy yerlere geleceğine olan inancımız tam. senin de bu konuda inançlı olduğun verdiğin cevaplardan az çok belli oluyor. Lider olmayı çoğu kişi başarabilir. Önemli olan iyi bir lider olmak ve liderlik becerilerinin yerinde ve dozunda olması. Unutma tecrübe kolay kazanılmaz. Doğru tecrübelerse seni iyi bir lider olmaya zorlar. Şimdi çalışmaya ve azmetmeye devam etmenin tam zamanı!

11. 75 puan çıktı!

11. 75 puan çıktı!

Testin sonucuna bakılırsa iyi bir lider olmana çok az kalmış. Şu an bile iyi bir lidersin desek yanlış olmaz. sonuçta bu kadar eksiklik kadı kızında da olur. Sen iyi bir lider olabilmek için gereken niteliklerin birçoğunu yerine getiriyorsun. Geriye kalan ufak ama uyguladığında ekibini mutlu edecek detayları da yaparsan senden iyisi yok desek abartmış olmayız!

12. 100 puan çıktı!

12. 100 puan çıktı!

Sen liderliğin kitabını yazmışsın! Tebrikler! Sana diyecek çok bir sözümüz yok. Belli ki iyi bir lider olmak için çok çalışmış hem zamanından hem sosyal hayatından feragat etmiş ve sonucunda da tüm ekibin sevdiği, egolarından sıyrılmış, iş odaklı bir lider olmayı başarmışsın. Tüm bunları yaparken de çevrendeki insanlara hem maddi hem manevi desteği bolca verip onların da kalbini kazanmışsın. Diyecek tek bir söz var; ''Sana helal olsun!'' 😍

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
16
9
5
4
3
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nurcii

12. 100 puan çıktı!

Asya

12.100