Görüş Bildir
Haberler
Bu Testi Sevgiline Kızmadan Bitirebilecek misin?

etiket Bu Testi Sevgiline Kızmadan Bitirebilecek misin?

Ebru Çiftçi
18.05.2020 - 21:00 Son Güncelleme: 28.05.2020 - 20:02

Sevgilinin bu davranışlarına kızmadan testi bitirebilecek misin? 

Eğer hazırsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Diyelim ki, sevgilini arkadaş ortamının içine getirdin ve onlarla tanıştırdın. Sevgilin bu sırada arkadaşlarınla muhabbet ederken senin kimseye bahsetmeyip ona söylediğin bir sırrını ağzından kaçırdı. O an ona kızar mıydın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kızmakta biraz haklısın ama bir sakin ol!

Evet, söylememesi gerekiyordu ama ağzından kaçırdı. Bi de bu açıdan bakmak gerek tabii...

2. Sevgilinle 3 yıldır birliktesiniz ve o artık bazı şeyleri ciddiye bağlamanın zamanı geldiğini düşünüyor. Seninle bu konuyu konuşmasına ve şu an hazır olmadığını söylemene rağmen evlilik teklifi ediyor. Kızar mıydın?

Seni çok iyi anlıyoruz!

Yani çok hoş değil tabii.

3. Sevgilinle birlikte yaz alışverişine gittiniz ve kabinde kıyafetleri deneyip sevgiline gösteriyorsun. Senin çok beğendiğin kıyafete sürekli "kötü duruyor, bence alma" gibi yorumlar yapıyor... Kızar mısın?

Aman ya senin fikrine çok ihtiyacımız vardı sanki...

Sevgiliye bir şey sormadan alışveriş yapmak en güzelidir...

4. Diyelim ki, sen tek başına yaşayan bir insansın ve sevgilin de arada sırada yanında kalmaya geliyor. Bakıyor böyle olmayacak, senden izin almadan gidip kendine evinin anahtarından yaptırıyor. Sonra da sana gelip bunu söylüyor... Kızar mıydın?

Yok daha neler...

Kov gitsin :)

5. Sevgilinle birlikte arkadaşlarınızın verdiği bir partiye gittiniz. Orada birlikte vakit geçirirken sevgilinin eski sevgilisiyle karşılaştınız. Sevgilin onu görünce halini hatrını sorup, biraz muhabbet etti. Kızar mıydın?

Hayda...

Hayda...

Sakin ol...

6. Senin duyunca çok ama çok üzüleceğin bir olayı sevgilin senden önce öğreniyor. Tabii sen üzüleceksin diye sana söylemek yerine sürekli yalan söylemeyi tercih ediyor. Arkadaşlarınla görüştüğün bir gün bunu başkasından duyuyorsun... Kızar mıydın?

Üzücü...

Ondan duymayı tercih ederdin ama o da sen üzülme diye söylememiş...

7. Sevgilinle telefonda görüşürken birden tartışmaya başladınız ve o senin kalbini kırmamak için telefonu çat diye yüzüne kapattı. Kızar mıydın?

O kadar haklısın ki...

Hiç hoş değil...

8. Sevgilin sana sormadan arkadaşlarınla birlikte senin adına da plan yapmış ve bunu sana sonradan söylüyor. Bu duruma kızar mısın?

Keşke sorsaydı...

Çok haklısın...

9. Birbirinizin telefon şifrelerinizi bilmenize rağmen sevgilin kendi telefon şifresini değiştirmiş. Sorduğunda ise isteksiz bir şekilde ık mık ederek söylüyor. Kızar mıydın?

9. Birbirinizin telefon şifrelerinizi bilmenize rağmen sevgilin kendi telefon şifresini değiştirmiş. Sorduğunda ise isteksiz bir şekilde ık mık ederek söylüyor. Kızar mıydın?

Yaa ikiniz de bilmeyin ne gerek var?

Bunlar için tartışmaya değmez...

10. Son olarak, sevgilinden borç para aldın ve 1 hafta sonra şaka da olsa laf arasında sana bunun lafını etti. Kızar mıydın?

Para mevzuları hepimizi çok geriyor...

O kadar haklısın ki...

Tebrikler!

Vallahi bravo! Sevgiline kızmadan bu testi bitirebilen nadir insanlardansın. Genelde hoşuna gitmeyen bir durum varsa bunu karşılıklı oturup konuşarak çözmek istersin. O yüzden kızmaya ya da tartışmaya çok gerek duymazsın. Seni tebrik ediyoruz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1372
719
276
252
245
186
171
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
deren k.

ilk sorudan elendik. hakederse kızarız bu kadar kasmaya gerek yok.

Pelin Bağrıaçık

hepsine kızıp sırf testin sonunu görebilmek için kızmazdım diyenler burda mı? ldöcskfgmojıokfsldckgojı

Mavi Rosa Mora

Sırf bütün soruları görebilmek için hepsine "Kızmazdım" dedim ama aslında daha 1. soruda kızardım, evet.