Görüş Bildir
Haberler
Bu Testi Sadece Psikolojisi Sağlam Kişiler Bitirebilecek!

Bu Testi Sadece Psikolojisi Sağlam Kişiler Bitirebilecek!

Psikolojin gerçekten sağlamsa bu testin sonunu görebilirsin. 

Hazırsan;

Başlayalım!

Not: Bu bir eğlence testidir. Teşhis için uzman bir doktora muayene olunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uzun süredir hazırladığın bir projeyi tamamladıktan sonra çok büyük bir hata yaptığını fark ettin. Ne yaparsın?

Daha çok neye odaklanırsın?

Peki çok istediğin bir işe girmek için uzun süre emek sarf ettin ama heyecanından dolayı mülakatta başarısız oldun? Ne yaparsın?

Peki sence senin kusurların var mı?

Sen geçmişte yaptıklarını düşündüğünde, kendinle gurur duyuyor musun?

Arkadaşınla birlikte bir proje hazırlıyorsunuz. Fikri sen buluyorsun, ve biraz yol kat ettikten sonra bazı tartışmalar nedeniyle senin projeden ayrılmanı istiyor. Ne yaparsın?

Sevgilisi olduğunu bildiğin birine karşı bir şeyler hissediyorsun. Bu durumda ne yaparsın?

Peki birini kaybetmemek için bunlardan hangisini yaparsın?

Ooo senin psikolojin daha şimdiden bitmiş durumda...

Senin psikolojin biraz bitik, yıkık belki de tükenmiş durumda. Her şeye ya aşırı yüksek tepkiler ya da aşırı sakin tepkiler veriyorsun. Senin psikolojin sağlam değil ama sağlam olması için elinde geleni yapmalısın. Önce kendi sevmeli, kendinle gurur duymalı, hayatının öncesinden de sonrasından da keyif almalısın. Seni sen yapan şeyler seçimlerin ve geçtiğin yollar... Hata da yapsan bir konuda başarısız da olsan cesaretinin ve hayallerinin farkında olmalısın. Kendinle savaşmayı ve sürekli başkalarının istediği gibi biri olmak için çabalamayı bir kenara bırak. Psikolojini düzeltmek senin ellinde... İşe kendini severek başlayabilirsin.

Tebrikler 🥳 senin psikolojin hepimizden sağlam.

Aldığın kararlar ve düşünerek hareket etmenden anladık ki senin psikolojin oldukça sağlam. Ağır şeyler yaşamış olsan da mantıklı düşünebiliyor ve kendini yaşadığın şeylere hapsetmiyorsun. Çünkü hayatın devam ettiğini biliyorsun. Hata yapsan da tekrar ayağa kalkabiliyor ve o hatandan ders çıkarabiliyorsun. Senin psikolojik olarak hiçbir sorunun yok sadece biraz kırgınlığın biraz da incinmişliğin var o kadar. Hayatından her zaman umut ediyor ve her zaman iyi şeylerin seni bulacağını düşünüyorsun. Bir olay yaşadığında o olayı hayatının odağı haline getirmiyor ve gelip geçici olduğunu biliyorsun. Seni üzmek çok zor. Hayatındaki küçük pürüzlere takılıp, bütün hayatını mutsuzlaştırmıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
124
38
37
21
20
14
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın