Görüş Bildir
Haberler
İlişki Testi: Sen Kaç Kere Aşık Oldun?

İlişki Testi: Sen Kaç Kere Aşık Oldun?

Sena Erdoğdu
11.01.2023 - 23:30 Son Güncelleme: 12.01.2023 - 14:15

Aşık olduğumuz veya aşık olduğumuzu sandığımız çok kişi çıkmıştır karşımıza. Kimimiz şu an bile aşk acısı çekerken kimimiz bulduğu aşk ile hayatının en iyi günlerini yaşıyor olabilir.

 Sen kaç kere aşık oldun? 

Haydii testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Şu an aklında unutamadığın biri var mı?

4. Birinden ayrıldığında kendini nasıl hissediyorsun?

4. Birinden ayrıldığında kendini nasıl hissediyorsun?

5. Bu ayrılık nedenlerinden hangisi senin kullanabileceğin bir ayrılık nedeni?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Daha önce "Keşke başka bir zamanda tanışsaydık." dediğin biri oldu mu?

7. Sen aşık olduğunu nasıl anlayabilirsin?

8. Birini unutmak için ne kadar süre gereklidir?

8. Birini unutmak için ne kadar süre gereklidir?

9. İlişkini bitirmen gerektiğini nasıl anlarsın?

9. İlişkini bitirmen gerektiğini nasıl anlarsın?

10. Son olarak şu an sevgilin var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen sadece 1 kere aşık olmuşsun...

Sen sadece 1 kere aşık olmuşsun. O kişi hayatına girmiş ve bir daha gözün hiçbir şeyi görmez olmuş. Daha önce yaşamadığın ve tatmadığın duyguları yaşamış ve tatmışsın. Sen kalbini çok zor insanlara açan birisin. Gerçekten sevmen, o kişiyi sahiplenmen ve o kişiyi artık öncelik haline getirmen için biraz süreye ihtiyacın var. Kimseden kolay kolay etkilenemez ve kimseye bir günde aşık olamazsın. Senin duyguların zor ortaya çıkıyor. Bir kere ortaya çıkınca da daha sonra onu bastırmak zor oluyor. Bir kere sevmiş, bir kere birine ait hissetmiş ve bir kere birisi için endişelendiğini görmüşsün. İçindeki duygular zamanla belki yatışmış ama o kişiyi kaybetmekten fazlasıyla korkmuşsun. Her anını güzelleştiren ve hayatının en güzel dönemleri diyeceğin günleri yaşamışsın belki de yaşamaya devam ediyorsun. Gerçek aşk senin o kişiye karşı hissettiğin yoğun ve karmaşık duygulardır. Birbirinden sıkılmamak, bazen çok fazla konuşmak bazen ise sadece susup birbirinizi dinlemektir. Sen böyle birini bulmuş ve o kişiye aşık olmuşsun. Bir daha bu duyguları bir başkasında hissetmen çok zor. Seni anlayan, dinleyen ve yanında olmaktan huzur bulduğun kişi, senin aynı zaman da hayatının aşkıymış.

Sen 2 kere aşık olmuşsun...

Sen 2 kere aşık olmuşsun. Sen aşk acısı nedir çok iyi biliyorsun. Aşk acısından sonra nasıl toparlanılır ve tekrar aşık olunur yine en iyi sen biliyorsun. Bir kere dilin aşktan yanmış belki sonradan çoğu kez 'Bir daha kimseyi sevemem ve kimse de beni sevemez.' diye düşünmüş olabilirsin. Daha her şeyin başındayken ve aşkın ne olduğunu henüz bilmezken birine karşı yoğun duygular hissetmişsin. Bu duyguların adını ilk başta koyamamış olsan da ayrıldığında aşık olduğunu anlamışsın. Zorlandığın hatta çok uzun süre toparlanamadığın, sürekli düşündüğün ve artık düşüncelerinde boğulduğun günlerden geçmişsin. Ayrıldıktan sonra aşık olduğunu anladığın ilişkinde, aslında yaşadığın şeyleri şimdi şimdi düşününce sana bir şeyler ifade ediyor. Birbirinize hak ettiğiniz gibi davranamadığınız, çok fazla incittiğiniz ve çok fazla kırdığınız günleriniz olmuş. Zor günleri geri de bıraktığın ve kendi önüne baktığında ise insanlara şans vermeye başlamışsın. Bu şans ise sana aşk olarak geri dönmüş. Sen aşka küsmemişsin ama bu sefer adımlarını daha dikkatli atmayı tercih etmişsin. Bu duyguların ne kadar değerli olduğunu ve iki tarafında kaybetmemek için çabalaması gerektiğini görmüşsün. Hayatında iki kere aşkı yakalamış biri olarak çok şey öğrenmiş, çok büyük acılar deneyimlemişsin ama en beklenmedik zamanda karşına çıkan kişi, imkansız diye düşündüğümüz şeylerin ne kadar imkanlı olduğunu sana göstermiş.

Sen 3 kere aşık olmuşsun...

Sen 3 kere aşık olmuşsun. Sen aşk gibi güzel bir duyguyu kaybetmek istememişsin. Hep denemiş ve kime karşı yoğun şeyler hissettiysen, o kişinin değerini bilmişsin. İlk aşık olduğunda her şeyin mükemmel gittiğini düşünmüş ve çok sevdiğin için kendini aslında karşındaki kişiye göre şekillendirdiğini görmüşsün. Sen onun isteklerine göre kendini geliştirmişsin. Sevdiğin şeyler, sevmediğin şeyler, hayallerin... Bunların hepsini aşık olduğun kişi için değiştirmişsin. Biraz fark ettiğinde ise o kişinin sen olmadığını anlamışsın. Şimdi baktığında saçma bir nedenden biten ilişkin, aslında kendini bulmanı sağlamış. İkinci aşkın ise çok fazla tartışmalı ama birbirinizden kopmanın da mümkün olmadığı bir aşk... Ne kadar tartışırsan tartış kendini yine onun kapısında bulmuşsun. Ne kadar git desen de ilk önce sen ona gitmişsin. Ayrılman da ilişkini devam ettirmen kadar zor olmuş. Üçüncü aşık olduğun kişi ise seni en iyi anlayan kişi... Tam bir bütünlüğü yakaladığın, senin dilinden anlayan ve seni tamamlayan birine aşık olmuşsun. Hayatın boyunca 3 kere aşık olmuş ve her birinden de farklı şeyler öğrenmişsin. Seni sen yapan biten ve başlayan ilişkilerin olmuş.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
138
52
48
15
14
12
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın