Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Seni En İyi Anlatan Kelimeyi Söylüyor!

etiket Bu Test Seni En İyi Anlatan Kelimeyi Söylüyor!

Bir kelime ile bir insanı tanımlamanın zor olduğunu mu düşünüyorsun? O zaman testi çöz ve gerçeklerle yüzleş. Hadi başlayalım!

Not: Bu test, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Kulübü Genç Girişim dergisinin 32.sayısında bulunmaktadır!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu soruda gerçekçi olmanı istiyoruz. Arkadaş grubunda sen aşağıdakilerden hangisisin?

2. Peki hangi film türü sana daha çok hitap ediyor?

3. Eminiz beyaz yalanlardır ama şimdi dürüst ol, çok yalan söyler misin?

4. Çok da mutlu olmadığın bir topluluktasın diyelim. Nasıl davranırsın?

5. Aşağıdaki klasikleşmiş şarkı sözlerinden hangisi seni daha iyi anlatıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bir Whatsapp durumu senin hayatını özetleyecek olsa bu hangisi olurdu?

7. Diyelim ki yepyeni havalı bir kamyon aldın. Arkasına hangi yazıyı yazdırırdın?

8. Biraz da plaza dili ve edebiyatından konuşalım. Hangi cümleyi senin kurmuş olma ihtimalin en fazla?

9. Hazırsan son sorumuz geliyor. Üzgün olduğunda ne yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Maşuk!

Maşuk!

Verdiğin cevaplara göre seni en iyi anlatan kelime 'maşuk'.Girdiğin her ortamda ilgiyi üzerine çekiyorsun ve en çok sen seviliyorsun. Haliyle asla yalnız kalamıyorsun. Kötü tarafları olsa da bu çok güzel bir özellik. Daima pozitifsin. Her zaman yanında olmayı isteyen insanlar sırada seni bekliyor desek yeridir. Hiç bozma :)

Safderun!

Safderun!

Verdiğin cevaplara göre sen dünyada kalan son iyi niyet kırıntılarından birine sahipsin. Kalbin tertemiz. Zaman zaman herkesi kendin gibi sanıp kimsede kötü niyet aramadığın için üzülsen de sen kendini böyle seviyorsun. Hiç bozma kendini, sen böyle güzelsin :)

Sallapati!

Sallapati!

Verdiğin cevaplara göre sen dünyanın en boş vermiş insanısın. Senin gibilere bizim oralarda sülalesi rahat derler. Güzel olan şey ise senin bu şekilde mutlu olman ve asla kendini değiştirmek için uğraşmıyor olman. Yok bu şekilde olmaz ben mutsuz olacağımı hissediyorum diyorsan birazcık değişmeye çalış. Şimdi değil, bi' ara :)

Hodbin!

Hodbin!

Seni diğerlerinden ayıran en önemli özelliğin kendinin farkında oluşun. Neler yapabileceğini biliyor, yeteneklerinin üstüne gidiyorsun. Bu da seni her alanda başarılı yapıyor. Üstelik başarılı olduğunu biliyor, bununla gurur duyuyorsun. Kendini sevmek senin mutluluğunun formülü :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3581
1604
1524
864
470
302
299
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ceyhun Kayabaşı

Maşuk:Verdiğin cevaplara göre seni en iyi anlatan kelime 'maşuk'.Girdiğin her ortamda ilgiyi üzerine çekiyorsun ve en çok sen seviliyorsun. Haliyle asla yaln... Devamını Gör

Zeynep Durmus

Safderun!Verdiğin cevaplara göre sen dünyada kalan son iyi niyet kırıntılarından birine sahipsin. Kalbin tertemiz. Zaman zaman herkesi kendin gibi sanıp kims... Devamını Gör

Asya

Hodbin! Seni diğerlerinden ayıran en önemli özelliğin kendinin farkında oluşun. Neler yapabileceğini biliyor, yeteneklerinin üstüne gidiyorsun. Bu da seni h... Devamını Gör