Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Kredi Notunu Hesaplıyor!

etiket Bu Test Kredi Notunu Hesaplıyor!

Lunami
06.04.2022 - 17:00

Sence senin kredi notun ne kadar iyi? 🤔💭

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaşın kaç?

Çalışıyor musun?

Gelirin ne kadar?

Toplam kredi hesap sayın nedir?

Kredi kartının limiti ne kadar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kredi hesaplarındaki kullanılabilir limitin genelde ne kadar oluyor?

Faturalarını nasıl ödüyorsun?

Borcun var mı?

Ne kadar borcun var?

Borcunu düzenli ödüyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son dönemlerde geciktirdiğin bir borcun var mı?

Geciktirdiğin borç ne kadar?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ortalama bir kredi notun var.

Anladığımız kadarıyla çok iyi bir kredi notun yokmuş gibi görünüyor! Biliyorsun kredi notun ne kadar yüksekse sana almak istediğin krediyi o kadar kesin verebilirler. Senin notuna kötü diyemeyiz ama aranılan kriterler çok esnek olmayabiliyor. Bu nedenle de kendini kredi alabilecek biri olarak göstermen gerek. Bunun temelinde de güven yatıyor. Örneğin borcun varsa borcunu düzenli ödemek, geciktirilmiş borçlarının olmaması gibi yöntemler senin profilini çok daha iyi yerlere çekecek püf noktalardan birkaçı.

İyi bir kredi notun var.

Almak istediğin krediye çok yakın bir yerdesin. Minik bir adım sonrasında o kredi senindir! Birçoğumuzun bildiği gibi kredi notlarını yukarıya çıkaracak birden çok yöntem var ve sen bunları zaten yapıyorsun. Tek yapman gereken ufak tefek detaylara dikkat etmek ve sonrasında bitiş çizgisindesin. Belki bu yöntemi kullanmıyor olabilirsin diye yazalım faturalarını birkaçını otomatik ödeme seçeneğine getirmek profilini çok daha iyi bir seviyeye çıkarabiliyor.

Mükemmel bir kredi notuna sahipsin.

Bir kredi almak için gereken bütün özelliklere sahipsin. Sana diyecek tek sözümüz yok vallahi! Tek yapman gereken istediğin kredi için başvuru yapman, minik bir prosedür sonrasında kredin elinde olacak! Kredi notunu aşağıya çekecek mimik pürüzler dahi seni pek etkilemeyecek ufak toz tanelerinden öteye geçemez. Nasıl başarıyorsun bize de birkaç ipucu ver!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Ortalama bir kredi notun var.