Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Anksiyetenin Şiddetini Söylüyor!

etiket Bu Test Anksiyetenin Şiddetini Söylüyor!

Yung Boş Ada
31.12.2016 - 16:53

Streslenmeyen, zaman zaman anksiyete problemleri yaşamayan insan yoktur herhalde. Fakat önemli olan bu anksiyetenin şiddeti! İşte şimdi biz sana anksiyetenin şiddetini söyleyeceğiz; hazırsan hemen teste başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şimdi son bir ayı düşün: O ay içinde sana sıralayacağımız olayları hangi sıklıkla yaşadığını bize söylemeni istiyoruz. Hazır mısın?

İlk olarak, son bir ayda ne kadar kalp çarpıntısı yaşadın?

Peki sıcaktan kaynaklı olmayan terlemeler? Onları ne kadar yaşadın?

Hepimiz en az bir kere şeytan dürtmüş gibi titremişizdir. Ama bazen stresten de titrer insan? Sen geçtiğimiz ay ne kadar titredin?

Peki mide bulantısı ve karın şişliği gibi şikayetlerin ne sıklıkla oldu?

Ürperme? Ani vücut ısısı değişimleri?

Ya nefes kesikliği?

Geçtiğimiz ay ne sıklıkla baş dönmesi ve halsizlik yaşadın peki?

Şimdi de sana bir kaç cümle sıralayacağız ve bu cümlelerin sana ne kadar uygun olduğunu bize söylemeni isteyeceğiz. Hazır mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Uykuya geçmekte zorluk çekiyorum.

Kolay kolay rahatlayamıyorum.

Son olarak: Zaman zaman daraldığım, nefes alamadığım oluyor.

8.7 şiddetinde bir deprem gibi!

8.7 şiddetinde bir deprem gibi!

Senin anksiyeten adeta 8.7 şiddetinde bir deprem kadar ciddi ve tehlikeli! Kafana çok fazla şey takıyor ve kendini sürekli kötü bir şey olacakmış gibi hissetmeye adeta zorluyorsun. Bunu yapmaman gerektiğini biliyorsun ama resmen elinden bir şey gelmiyor. Geleceği çok düşünüyor, çok fazla çalışıyor ve başarısızlıktan çok korkuyorsun. Bunun için de dediğimiz gibi, sen istesen de istemesen de daima bir stres ve endişe halindesin. Fakat böyle hayat geçmez, bizce en kısa zamanda kendini rahatlatmaya yönelik değişik yöntemler bulsan iyi olur güzel dostumuz!

Kontrol edilebilir bir şiddette!

Kontrol edilebilir bir şiddette!

Senin anksiyetenin yıkıcı şiddette olduğu zamanlar da oluyor elbette. Fakat çoğu zaman sen onu kontrol altına almayı çok iyi beceriyorsun. Sende endişe yaratan şeylerin neler olduğunu biliyor ve ona göre önlemini önceden alıyorsun. Ayrıca birazcık endişenin de kimseye zararı olmadığını, hatta bazı durumlarda gerilmenin daha iyi odaklanmayı ve daha çok çalışmayı sağladığını düşünüyorsun. Bizce çok da doğru düşünüyorsun! Sonuçta sürekli aşırı bir rahatlıkla gezmeye de gerek yok öyle değil mi? Yalnız sen yine de kontrolü elinden kaçırmamaya dikkat et güzel dostumuz!

Anksiyete mi? Yok ki öyle bir şey!

Anksiyete mi? Yok ki öyle bir şey!

Sen ki dünyanın en rahat ve en neşeli insanı, bu testi neden çözdün ki anlamadık biz? Çünkü sende anksiyetenin a'sı bile yok, gerçekten! Hayata karşı daima pozitif bir bakış açısına sahipsin. Dahası, ne yaşarsan yaşa kendini asla umutsuzluğa kaptırmıyor ve asla yıkılmıyorsun. Fakat bu rahatlığın zararları da yok değil, mesela çok fazla sorumluluk sahibi olduğunu söyleyemeyeceğiz. Bugünün işini hep yarına bırakır; erteleyebileceksen asla erkenden bitirmeye çalışmazsın. 'Amaaan, ne olacak yaparız bir ara!' cümlesini çevrenin çok fazla duyduğuna eminiz! Ama her ne olursa olsun stressiz bir hayat yaşadığın için bir çoğumuzdan daha sağlıklı bir psikolojiye sahip olduğuna eminiz güzel dostumuz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
774
304
156
91
71
64
53
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

8.7 şiddetinde bir deprem gibi! Senin anksiyeten adeta 8.7 şiddetinde bir deprem kadar ciddi ve tehlikeli! Kafana çok fazla şey takıyor ve kendini sürekli k... Devamını Gör

Sude Rumeysa Şahin

8.7 şiddetinde bir deprem gibi! 8.7 bile az gelir bence

Pasif Kullanıcı

8.7 şiddetinde bir deprem gibi