Görüş Bildir
Haberler
Bu Sonbaharın Favorisi: En Beğenilen UGG Modelleri

etiket Bu Sonbaharın Favorisi: En Beğenilen UGG Modelleri

Nurseda Gerek
31.10.2023 - 17:29

Her sezon çok konuşulan modelleriyle trendlerde yer alan UGG çeşitleri, 2023 sonbaharına damga vuran en hit parçalar arasında yerini aldı. Özellikle yeni sezon tasarımlarıyla göz dolduran UGG ayakkabı modelleri, farklı kombin çeşitleriyle zamansız bir parça olduğunu da gözler önüne sermeye devam ediyor. Peki, UGG seçimi yaparken nelere dikkat etmelisiniz? Ya da UGG modelleriyle kombin nasıl yapılır? Detaylar içeriğimizde... 

Bu içerik 31.10.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

'Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.' 

'Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. UGG Classic Kadın Botu

1. UGG Classic Kadın Botu

Bir dönemin en favori ürünü olan klasik UGG kadın botu, her yıl olduğu gibi yine ve yeniden trendlerde yerini aldı. Birbirinden şık outfit seçenekleriyle göz dolduran bu parça, günümüzün en belirleyici trendlerinden biri diyebiliriz. Siz de bu sonbaharda benzersiz görünümlere imza atmak istiyorsanız, bizce tarzınıza uygun bir UGG modeline sahip olmalısınız. 

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

2. UGG W Classic Mini Bot

2. UGG W Classic Mini Bot

Bu senenin en trend UGG modellerinden biri hiç kuşkusuz klasik mini modeller desek yerinde bir tespit yapmış oluruz. Özellikle taba rengi mini klasik UGG modeli, 2023-2024 sezonunun en hit parçası diyebiliriz. Basic kombinleri taçlandıran ve kusursuz bir görünüm sunan mini modellere mutlaka göz atmanızı öneririz. 

Ürüne ulaşmak için tık tık!

3. UGG W Classic Mini Clear Kadın Ayakkabısı

3. UGG W  Classic Mini Clear Kadın Ayakkabısı

Yağışlı havalarda hem stilinizi hem ayaklarınızı korumak istiyorsanız, UGG markasına ait yağmur ayakkabılarına göz atabilirsiniz. Hakiki yün içi ve sentetik dış yüzeyiyle tam tamına -20 dereceye kadar koruyuculuğa sahip. Unutmadan, hem trend hem koruyucu bir yağmur ayakkabısı edinerek iyi bir yatırım yapacağınızı da hatırlatmak isteriz. 

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

4. UGG Lakesider Heritage Klasik Bot

4. UGG Lakesider Heritage Klasik Bot

Yüksek taban aşıkları buraya! Trend ürünler arasında seçim yapmakta zorlanıyor ve yüksek tabanlı şık bir ayakkabı arıyorsanız, UGG markasının en sevilen modellerinden biri olan bu şahane modeli incelemenizi öneririz. UGG Lakesider Heritage klasik bot, en şık kombinlerinizi tamamlayabilecek oldukça zamansız bir parça. Bizce ömürlük bir ayakkabı edinmeden önce mutlaka göz atmanız gereken bir ayakkabı modeli diyebiliriz. 

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

5. UGG Sarı Yağmur Çizmesi

5. UGG Sarı Yağmur Çizmesi

UGG markasının meşhur yağmur ayakkabılarından biriyle daha tanışmanızı istiyoruz. UGG sarı yağmur çizmesi, klasik bir yağmur botu edinmek isteyenlerin ilk tercihi diyebiliriz. Özellikle hafif, koruyucu ve klasik bir parça edinmek istiyorsanız bizce şans verebiliriz. Markanın en çok tercih edilen modellerinen biri olan bu botu da uzun yıllar kullanabileceğinizi hatırlatmak isteriz. 

Ürüne ulaşmak için tık tık!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. UGG Yağmur Botu

6. UGG Yağmur Botu

Bir önceki maddede yer alan UGG modelini beğendiyseniz fakat renginden dolayı tereddüte kapıldıysanız, sizin için seçtiğimiz zeytin yeşili bu yağmur botunu inceleyebilirsiniz. Aynı özelliklere sahip ve rengiyle daha kullanışlı sayılabilecek bu modeli beğeneceğinize garanti verebiliriz. Bu arada rengiyle sonbahar kombinlerinizin yıldızı olacak bu parçaya şans vermeniz haline pişman olmayacağınıza da eminiz. 

Ürün burada.

7. UGG Tazz Kadın Terlik

7. UGG Tazz Kadın Terlik

Gelelim 2023 yılının en popüler UGG modeline... UGG Tazz kadın terlik, yılın en çok tercih edilen modelleri arasında yer almakla kalmadı ve birinci sırada yer almayı başardı! Sosyal medyadaki ilham verici outfitler sayesinde daha da ilgi çeken bu parça, uzun yıllar daha popülerliğini koruyacak modeller arasında yerini aldı. Hemen hemen her kombini taşıyabilecek bu oldukça tarz parçaya bizce şans vermelisiniz. 

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

8. UGG W Classic Ultra Mini Ayakkabı

8. UGG W Classic Ultra Mini Ayakkabı

UGG mini ayakkabı modelleri arasında yer alan bu W Classic Ultra Mini, yine zamansız olarak adlandırılabilecek modellerden biri. Üstelik kolay kombinlenebilme özelliğine sahip bu parça, hem basic hem de şık görünümlerinizi tamamlayabilecek kullanışa sahip. Siz de kullanmaktan sıkılmayacağınız zamansız bir UGG modeline sahip olmak istiyorsanız, UGG W Classic Ultra Mini modelini tercih edebilirsiniz. 

Ürünün linki burada.

9. UGG W Adirondack Uzun Çizme

9. UGG W Adirondack Uzun Çizme

Tüm kış çıkarmak istemeyeceğiniz hem şık hem de konforlu şahane bir çizme ile tanışmanızı istiyoruz. UGG W UGG W Adirondack Uzun çizme,  yün astarı ve örümcek kauçuk dış tabanı sayesinde favori parçanız olabilecek potansiyele sahip oldukça şık bir parça. Üstelik tasarımıyla da çoğu kombini tamamlayabilecek hatta ve hatta tek başına kombini bir üst seviyeye çıkarabilecek bir ayakkabı. Bizce kaliteden ödün vermeden seçim yapmak istiyorsanız, UGG markasına ait bu çizmeyi inceleyebilirsiniz. 

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

10. UGG Uzun Moda Sneaker Kadın

10. UGG Uzun Moda Sneaker Kadın

UGG markasının sevilen çizme modellerinden bir diğeri de uzun yün detaylı bu parça. Özellikle 'benim UGG'ım tasarımıyla göz dolduran ve sıcacık tutan bir model olmalı' diyorsanız, daha fazla araştırma yapmadan bu çizmeye yönelebilirsiniz. Özellikle sonbahar kombinlerinizi tamamlayacak vurucu bir model arıyorsanız, seçenekleriniz arasına bu çizmeyi ekleyebilirsiniz. 

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. UGG Harrison Chelsea Bot

11. UGG Harrison Chelsea Bot

Sonbahar dönemlerinin en sevilen modellerinden biri olan UGG Harrison Chelsea bot, klasik görünümlerin adeta tamamlayıcısı durumunda. Gündüzden geceye çoğu kombinde kullanılabilen bu parça, taba renginin en yakıştığı modellerin başında geliyor. Siz de çoğu kombininizi tamamlayabilecek şık ve konforlu bir parça edinmek istiyorsanız, UGG Harrison Chelsea bot modelini inceleyebilirsiniz.

Ürünün linki burada.

12. UGG Hakiki Süet Deri Kadın Botu

12. UGG Hakiki Süet Deri Kadın Botu

Ayakkabınızın her türlü konfora sahip olmasını istiyorsanız, UGG hakiki süet deri bot modeliyle tanışmanızı istiyoruz. Bağcıklarından taban modeline kadar oldukça dikkat çeken bir parça olarak öne çıkan bu model, özellikle dayanıklı bir ayakkabı edinmek isteyenlerin bir numaralı tercihi. Siz de tüm kış kullanabileceğiniz sağlam ve konforlu bir ayakkabı arıyorsanız, UGG markasına ait hakiki süet deri bu bota göz atabilirsiniz. 

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

13. UGG Droplet Mid Kadın Çizmesi

13. UGG Droplet Mid Kadın Çizmesi

Gelelim yağmur çizmesinde şıklık arayanlara... UGG Droplet Mid kadın çizmesi, yağmurlu günlerde bile şık kombinler oluşturmak isteyenlerin ilk tercihi. Tasarımı, rengi ve duruşuyla göz dolduran bu parçaya bizce şans vermeden geçmemelisiniz. Unutmadan, en şık trençkot kombinlerinizi UGG Droplet Mid kadın çizmesi ile tamamlayabileceğinizi de hatırlatmak isteriz. 

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

14. UGG Kadın Mini Bailey Bow II Bot

14. UGG Kadın Mini Bailey Bow II Bot

Aşko-kuşkolar buraya! UGG mini bailey bow II bot, hemen hemen her kombininizi stilinize uygun hale getirmenize yardımcı olacak güçlü bir parça. Özellikle tarzınızı vurgulayacak dikkat çekici bir ayakkabı modeline ihtiyaç duyuyorsanız, bizce UGG markasına ait bu modeli tercih edebilirsiniz. PS: UGG mini bailey bow II bot sayesinde çoğu kombininizi aşkolaştırabilirsiniz. 

Ürün burada.

15. UGG Fermuarlı Bot

15. UGG Fermuarlı Bot

Klasik UGG modellerine ilgi duyuyor ama herkeste olmayan bir model arıyorsanız, sizin için seçtiğimiz fermuarlı bu UGG modeline yönelebilirsiniz. Soğuk sonbahar günlerinde kombinleyebileceğiniz bu parça, çoğu kombininizi taçlandıracak bir model diyebiliriz. Üstelik rengi ve duruşuyla da yıldız parçanız olmaya aday desek abartmış olmayız. 

Ürün burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. UGG Kadın Klasik Mini Bot

16. UGG Kadın Klasik Mini Bot

Son olarak klasik bir parça önermeden bitirmek istemiyoruz. UGG klasik mini bot, en zorlu hava koşullarında bile kullanabileceğiniz oldukça dayanıklı bir model. Özellikle yağmur çamur demeden kullanabileceğiniz bir model arıyorsanız, bizce UGG markasına ait klasiklerden biri olan bu mini botu tercih edebilirsiniz. 

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın