Görüş Bildir
Haberler
Bu Psikoloji Testiyle Hayatının Kumandasının Kimin Elinde Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Bu Psikoloji Testiyle Hayatının Kumandasının Kimin Elinde Olduğunu Söylüyoruz!

Birçoğumuz hayatımızın kontrolünün kendi elimizde olduğunu düşünerek yaşıyoruz ancak biz farkında olmadan bizi yönlendiren  pek çok etkenin olduğunu unutuyoruz. 

Peki ya senin hayatının kumandası gerçekten kimde merak ediyor musun?

Cevabın evetse, haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cumartesi gecesi sevgilin birlikte dışarı çıkmak istediğini söyledi ancak ailen buna izin vermiyor. Ne yaparsın?

2. Senin için oldukça kıymetli olan bir eşyanı en yakın arkadaşın ödünç istedi. Sen...?

3. Kendine vakit ayırmak istediğinde genellikle ne yaparsın?

4. Sana göre ideal bir doğum günü partisi nasıl olur?

4. Sana göre ideal bir doğum günü partisi nasıl olur?

5. Bu yaz için tatil planın ne?

5. Bu yaz için tatil planın ne?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir mağazada aynı elbisenin hem kırmızı hem de mavi rengini beğendin. Ne yaparsın?

7. Uzun zamandır şehir dışında olan arkadaşın hafta sonu yanına geliyor ve bir sürü plan yaptınız ancak patronun son dakika senden hafta sonu da çalışmanı rica etti. Ne yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sende olmadığı kesin!

Sende olmadığı kesin!

Farkında mısın bilemiyoruz ama hemen hemen her konuda kararları senin yerine başkaları alıyor. Bu, kimi zaman arkadaşların kimi zamansa sevgilin olabiliyor. Aslında kendine güven ile ilgili bir problemin yok ancak kimseyi üzmek istemiyor, herkesi mutlu etmeye çalışırken kendi benliğini ve arzularını geri plana atıyorsun. Sırf bu yüzden sürekli istemediğin halde bazı şeyleri yapmak zorunda kalıyorsun. Kendinden önce başkalarını düşünmen elbette saygı duyulası bir şey ama yeri geldiğinde ipleri kendi eline almasını da bilmelisin. Bırak insanlar seni iyi olduğun için değil, sen olduğun için sevsin. Ne de olsa sana saygı duymayanın yanında olmasının da bir anlamı yok.

Ailende!

Ailende!

Senin hayatının kumandası resmen ailende! Yakınlarının her birine son derece saygı duyuyor ve seviyorsun, aynı şekilde sen de seviliyorsun ancak sanki onlar senin büyüdüğünün ve kendi başına bir yetişkin olduğunun farkında değil gibiler. Sen bir konuda karar veriyorsun ancak son sözü hep onlar söylüyor sen de gerek duyduğun saygıdan gerekse de sevginden sesini çıkaramıyorsun. Daha da kötüsü artık bunun sana normal gelmeye başlaması ancak farkında olmadan içten içe huzursuz oluyor kendini etrafındakilere yeterince ifade edememenin mutsuzluğunu yaşıyorsun. Bulunduğun ortamlarda fikirlerini söylemeye ve kendi kararlarını almaya alışsan hiç fena olmaz hani!

İşinde!

İşinde!

Senin hayatının kumandası tamamen işinde! Başarıyı seven, hırslı bir yapın var ve son derece sorumluluk sahibisin bu yüzden de işini hayatının merkezi haline getirmiş her şeyi ona göre planlar olmuşsun. Öyle ki boş zamanlarında bile kendine vakit ayırmak yerine yine işle ilgili bir şeyler yapıyorsun. Elbette ideallerin, hayallerin için bu kadar özveride bulunman takdir edilmesi gereken bir nokta ancak bunlara odaklanırken kendini ve özel hayatını resmen unutmuşsun. Kendine gelmeli ve bir an önce kontrolü eline almalısın!

Senin Ellerinde!

Senin Ellerinde!

Tebrikler! Sen, hayatını tamamen kendi kararlarına göre yönlendiriyorsun. Kendi ayakları üzerinde durabilen son derece yüksek öz güveni olan birisin. İçinden, kalbinden ne geçerse onu yapıyor kimseye eyvallah etmiyorsun. Bu hallerinin tek kötü yanıysa; zaman zaman kendi bildiğini okumanın sana verdiği zararlar. Evet, her şeye senin karar vermen, kimseye eyvallah etmemen takdir edilesi ancak ara sıra başkalarının da fikrine kulak vermeli, onları da dinlemelisin. Bizce son sözü yine senin söyleyeceğin şekilde etrafındakilerden tavsiye almanda fayda var!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
572
201
107
76
28
26
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lucinda Kane

#5 Henüz bir planım yok ile plan yapmadım aynı şey değil mi? Ben tatil planımı yaptım ama ailem ile gidiyorum, sevgilim ile değil. Kalakaldım soruda.

LittleBabyGirl

Senin Ellerinde?

Senin Ellerinde! Senin Ellerinde! Tebrikler! Sen, hayatını tamamen kendi kararlarına göre yönlendiriyorsun. Kendi ayakları üzerinde durabilen son derece ... Devamını Gör