Görüş Bildir
Haberler
Bu Psikoloji Testi Hayatına Yön Veren Rakamı Söylüyor!

etiket Bu Psikoloji Testi Hayatına Yön Veren Rakamı Söylüyor!

Borgen
24.11.2016 - 11:42

Rakamlar hayatımızın her anında ve her köşesinde bir şekilde karşımıza çıkıp yaşadıklarımıza yön veriyor. Biz farkında olsak da olmasak da... Bazen biz bir tercih yapmak zorunda kalıyoruz bazen ise onlar bizim karşımıza çıkıyor. Bazı rakamlar uğurlu olup bizi daima olumlu etkilerken bazıları adeta lanetli olup yakamızı bir türlü bırakmıyor. Karakterine göre senin hayatına olumlu ya da olumsuz hangi rakam yön veriyor ve bundan sonra da vermeye devam edecek öğrenmek istiyorsan seni şöyle alalım:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce bize bu yataklardan hangisi seni evinde hissettirir onu söylemen lazım?

2. Peki yatak odanda huzurlu bir atmosfer yaratmak için onu hangi renge boyatmayı tercih edersin?

3. Bunlardan hangisi senin karakterini en iyi anlatan sembol olabilir?

4. Bu sembolün senin için hangi kavrama denk düştüğünü söyleyebilir misin peki bize?

4. Bu sembolün senin için hangi kavrama denk düştüğünü söyleyebilir misin peki bize?

5. Bu fotoğrafta ne görüyorsun peki? İlk bakışta tabii ki...

5. Bu fotoğrafta ne görüyorsun peki?  İlk bakışta tabii ki...
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu kedi merdivenlerden aşağı mı iniyor yukarı mı çıkıyor sence?

6. Bu kedi merdivenlerden aşağı mı iniyor yukarı mı çıkıyor sence?

7. Biraz zihinini yokla şimdi. Zor anlarda, üzerinde baskı varken aldığın kararların sonuçları genellikle nasıl olur?

8. Son olarak bunlardan hangisinden fobi derecesinde korkuyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

1!

1!

Hayatına yön veren ve bundan sonra da senin için önemli anlarda karşına çıkacak olan sayı 1! Mükemmeliyetçi ve sabırlı bir insansın. Detaylarla uğraşmayı seviyorsun ama sabredebilmek gibi bir meziyetin olduğu için başarılı olmama şansın çok az. Geleceğin 1 sayısının etrafında şekillenecek.

2!

2!

Hayatına yön veren ve bundan sonra da senin için önemli anlarda karşına çıkacak olan sayı 2! Kararlı bir insansın. Bir fikrin arkasından sonuna kadar gitmek tam senlik. İnandıktan sonra seni yolundan döndürecek hiçbir şey olamaz. Geleceğin 2 sayısının etrafında şekillenecek.

3!

3!

Hayatına yön veren ve bundan sonra da senin için önemli anlarda karşına çıkacak olan sayı 3! Cesur bir insansın. Gözünü karartıp hedefe doğru emin adımlarla yürüyorsun. Seni korkutup yolundan döndürmek imkansızı istemek gibi adeta.Geleceğin 3 sayısının etrafında şekillenecek.

4!

4!

Hayatına yön veren ve bundan sonra da senin için önemli anlarda karşına çıkacak olan sayı 4! Duygusal bir insansın. Bir karar alırken önce kalbine danışıyorsun. Duyguların gücüne olan inancın yüksek. Etrafındaki olumsuz olaylardan çabuk etkileniyorsun. Geleceğin 4 sayısını etrafında şekillenecek.

5!

5!

Hayatına yön veren ve bundan sonra da senin için önemli anlarda karşına çıkacak olan sayı 5! Dürüst bir insansın. Senin için her şeyden önce doğrular geliyor. Yalan söylemeyi büyük bir karakter bozukluğu olarak görüyor ve sana söylenmesini de asla affetmiyorsun. Geleceğin 5 sayısının etrafında şekillenecek.

6!

6!

Hayatına yön veren ve bundan sonra da senin için önemli anlarda karşına çıkacak olan sayı 6! Akla ve vicdana çok önem veriyorsun. Senin için bir şeyin kabul edilir olması duygulardan önce akla yatkın olmasıyla alakalı. Vicdanın ise aklından sonra seni en çok yönlendiren özelliğin. Rasyonel bir insansın ama acıma duygun da çok yüksek. Geleceğin 6 sayısının etrafında şekillenecek.

7!

7!

Hayatına yön veren ve bundan sonra da senin için önemli anlarda karşına çıkacak olan sayı 7! Keşfetmeyi seven bir insanın. Yüksek bir merak duygun var. Araştırmak, öğrenmek ve bunu başkalarıyla paylaşmak senin için bir tutku adeta. Geleceğin 7 sayısının etrafında şekillenecek.

8!

8!

Hayatına yön veren ve bundan sonra da senin için önemli anlarda karşına çıkacak olan sayı 8! Sözüne sadık bir insansın. Senin için en önemli şey söylediklerinin arkasında durabilmek. Açık sözlü olduğun için de sözünü asla sakınmıyorsun. Geleceğin 8 sayısının etrafında şekillenecek.

9!

9!

Hayatına yön veren ve bundan sonra da senin için önemli anlarda karşına çıkacak olan sayı 9! Arkadaş canlısı bir insansın. Seninle dost olmak herkesin isteyeceği bir şey. Sevdiklerin için her şeyi göze alırsın. Onlara karşı toleransın da oldukça yüksek. Geleceğin 9 sayısının etrafında şekillenecek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
594
162
133
121
62
47
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hey wassup

Hayatına yön veren ve bundan sonra da senin için önemli anlarda karşına çıkacak olan sayı 7! Keşfetmeyi seven bir insanın. Yüksek bir merak duygun var. Araşt... Devamını Gör

Volkan Celiker

ilk yorum 2 ÇIKTI BEN HEP 8 SANARDIM

Mert Yaman

bana 8 çıktı

Ne demek çay yok

5! Hayatına yön veren ve bundan sonra da senin için önemli anlarda karşına çıkacak olan sayı 5! Dürüst bir insansın. Senin için her şeyden önce doğrular gel... Devamını Gör