Görüş Bildir
Haberler
Bu Mürekkep Testine Göre Bilinçaltında Hangi Takıntı ile Yaşıyorsun?

Bu Mürekkep Testine Göre Bilinçaltında Hangi Takıntı ile Yaşıyorsun?

Bilinçaltına ittiğin ve gün yüzüne çıkmasını asla istemediğin veya henüz fark etmediğin takıntını ortaya çıkartıyoruz!

Eğer hazırsan;

Haydiii testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Bu görsel de ne görüyorsun?

3. Bu görsel de ne görüyorsun?

4. Peki bunda?

4. Peki bunda?

5. Evet sıra bunda!

5. Evet sıra bunda!
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu görselde ne görüyorsun?

6. Peki bu görselde ne görüyorsun?

7. Dikkatli bak!

7. Dikkatli bak!

8. Son olarak bu görsel de ne görüyorsun?

8. Son olarak bu görsel de ne görüyorsun?

Sen bilinçaltında öğrenmeye takıntılısın!

Sen bilinçaltında öğrenmeye takıntılısın! Hayatının odak noktası merak. Her şey hakkında bir fikir sahibi olmak ve her zaman daha fazlasına hakim olmak istiyorsun. Sana bildiklerin yetmiyor. Öğrenmeye ve yeniliğe açık biri olarak her zaman hayatında da aktif birisin. Sürekli bir şeyler araştırabilir ve kendini geliştirecek şeyler için adım atabilirsin. Bu sadece eğitim ve kariyer anlamında değil, aynı zamanda kendini iyi hissettirecek her türlü öğreneceğin şeye açıksın. Farklı kurslara katılmak, yeni yerler görmek veya ülkeler hakkında fikirlere sahip olmak, diziler, filmler... Kendine her geçen gün kattığın bir başka şey, seni hem iyi hissettiriyor hem de öz güvenini tazeliyor. Bilinçaltında öğrenmeye takıntılı biriyken, günlerin boşa geçtiğinde ve kendine bir şey katmadığın anlarda kendini yetersiz hissediyorsun. Kendinle büyük savaşlar içindesin. Bu öğrenme sürecinin seni bir gün yoracağının farkında değilsin. Her gün karşına çıkan farklı şey sana zaten bir şeyler öğretiyor. Farkında olmasan da yaşadığın her gün, tanıştığın farklı kişiler veya bir şekilde hayatından çıkan kişiler sana birçok şey öğretiyorlar. Sen bilinçaltında öğrenmeye takıntılı biriyken çoğu zaman bu takıntın seni bunaltıyor.

Sen bilinçaltında hedeflerine takıntılısın!

Sen bilinçaltında hedeflerine takıntılısın. Gerçekleştirmek istediğin birçok şey var. Önüne koyduğun hedeflerin ve hayallerin senin bu hayata biraz daha sıkı tutunmanı sağlıyor. Hiçbir şey için umudunu yitirmediğin gibi aynı zamanda gün geçtikçe biraz daha yaklaştığını düşünüyorsun. Bir diğer ihtimal ise bu hayallerinin gerçekleşmeyecek olması. İşte o zaman senin için büyük bir yıkım söz konusu. Zamanla büyüttüğün hedeflerine ulaşamamak, senin hayattaki en büyük umudunu çalar. İnsan bir şeyler için yaşar. Kimisi sevdikleri için, kimisi kendi için kimisi ise hedefleri için. Sen hedefleri için yaşayanlardansın. Kurduğun hayalleri gerçekleştirmek için her şeyi yapıyor ve bilinçaltında da bunu çok fazla hissediyorsun. Her ne kadar gün yüzüne çıkartmıyor olsan da seni olumsuzluklar rahatsız ediyor. Sürekli kendini bir şeye inandırıyorsun. O şey de hedeflerine bir gün ulaşacak olmak. Kendini bu düşünceye hapsederken veya kendini bu düşünce ile baskılarken hayatın karşına ne çıkaracağını bilemezsin. Sen planlar yaparken bambaşka şeyler karşılaşabilir ve böyle zamanlarda hayallerini gerçekleştirmeyi bir süre erteleyebilirsin. Bunun için ne hayata ne de kendine küsmelisin. Çünkü sen istediğin sürece hayallerin varlar ve sen istediğin sürece bir şekilde gerçek olacaklar.

Sen bilinçaltında sevgiye takıntılısın!

Sen bilinçaltında sevgiye takıntılısın! Sevilme ve sevme duyguları seni için çok önemli. Bu duyguları hissettiğin zaman farklı biri oluyor ve hayatına da farklı pencereden bakabiliyorsun. Sevgi duygusuna bu kadar bağlıyken seni tedirgin eden düşünce ise sevgisizlik. Bilinçaltında sevgisiz kalma düşüncesi seni korkutuyor ve yanlış şeyler yapmana neden oluyor. Kendini inandırdığın veya sevginden emin olduğun her şeyin peşinden gidiyorsun, karşında gördüğün sevgiden emin olmasan da... Bilinçaltında takıntılı olduğun bu duygu çoğu zaman senin hayatında fazla duygu değişimine neden oluyor. Kendini bir gün çok mutlu hissederken diğer gün aynı şeyleri hissedemiyorsun. Bazı şeyleri görmezden geliyor ve belki de kendi görmek istediğin gibi görüyorsun. Çok fazla sevgi konularına takılı kalmak senin gerçekleri görmeni engelliyor. Sen kafanda inandığın şeylerle bir süre hayatına devam ederken, inandığın gibi olmadığını fark ettiğinde de büyük hayal kırklığına uğruyorsun. Sevgini hak edene vermeli, seni seven kişilerin de sadece sözlerine değil aynı zaman da davranışlarına ve sana hissettirdiklerine inanmalısın.

Sen bilinçaltında dostluğa takıntılısın!

Sen bilinçaltında dostluğa takıntılısın. Yanında olan ve olacak kişilere çok fazla önem veriyorsun. Arkadaşlık ilişkilerin iyi ve birine sonsuz güveniyor olmak senin için önemli. Bu nedenle hayatında önceliğin dostlarından geliyor. İyi ve kötü gününde yanında olunacağını bilmek ve aynı şekilde senin de birilerinin yanında olman gerektiğini hissetmek sana yalnız olmadığını hissettiriyor. Senin bu takıntının temeli yalnızlığa dayanıyor. Hayatında her zaman birileri olmalı belki kalmalı belki gitmeli ama her zaman birilerine vakit ayırmalısın. Birilerini tanımak, onların hikayesini dinlemek sana yalnız olmadığını hissettiriyor. Fark etmesen de her zaman bir şeylerini birilerine anlatmak istiyor ve gerekirse fikir almak gerekirse hiçbir şey söylemeden dinlemesini istiyorsun. Senin bilinçaltında dostluk kavramı bu kadar önemliyken herkese karşı davranışlarına ekstra dikkat ediyorsun. İnsanları kırmamaya ve zor anlarında yanlarında olacağına onlara hissettiriyorsun. Bütün bunları yapmanın nedeni senin de aynı şekilde bu duyguları hissetme ihtiyacından kaynaklanıyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
128
22
15
7
5
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Kan görüyorum hocam vahşet görüyorum şakak kemiğinden girmiş levye görüyorum hocam,levye hocam şakak kemiğinden girmiş

Necla Kaplan

Sen bilinçaltında öğrenmeye takıntılısın!

B.M.

Sen bilinçaltında hedeflerine takıntılısın! Yaaaani bi nebze doğru