Görüş Bildir
Haberler
Bu Meyve Testi Senin Ne Kadar Tatlı Dilli Olduğunu Söylüyor!

etiket Bu Meyve Testi Senin Ne Kadar Tatlı Dilli Olduğunu Söylüyor!

Bu meyvelerden sevdiklerini seç, ne kadar tatlı dilli olduğunu söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevdiğin meyveleri seç bakalım!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tatlı dilli olmak diye bir şey olmasaydı senin sayende yine ortaya çıkardı!

Tatlı dilli olmak diye bir şey olmasaydı senin sayende yine ortaya çıkardı!

Seçtiğin meyvelere bakılırsa sen gerçekten çok tatlı dilli bir insansın. İnsanlar seni o kadar içten, samimi ve güvenilir buluyor ki... Seni herkes tatlı buluyor. Fakat bilmiyorlar içinde nasıl fırtınalar koptuğunu. Tatlısın diye mutlusun sanıyorlar. Olsun, sen gerçekten samimisin. Çoğu kişi suratsız suratsız dolanırken ortalarda sen etrafa neşe ve umut saçıyorsun. Sevimliliğin ve tatlı dilliliğin sayesinde kaç kişi tavlamışsın. Herkes senin gözlerinin içine düşmüş. Sevimlilik sayesinde bir sürü kapı açılmış sana. Kısmetlerin bitmiyor ve ardı arkası kesilmiyor.

Sen doğuştan tatlı dillisin!

Sen doğuştan tatlı dillisin!

Seçtiğin meyvelere göre sen doğuştan tatlı dilli bir insansın . Fakat tatlı dilli olman bazı durumlarda iyi gelmiyor. Sen aslında sevimli değil de daha olgun gözükmek istiyorsun. Tatlılığından ödün vermiyorsun. Herkes senin yüzünün ne kadar sevimli karakterinin ne kadar güzel olduğunu konuşurken sen biraz olsun kötü olmak istiyorsun. Sevimlilik için özel bir formülün yok, sen doğuştan böylesin. Mayanızda sevimlilik var. Genlerle sana da geçmiş. İçinde volkanlar patlarken dışarıya bu havayı vermek nasıl bir duygu?

Çok da tatlı dilli sayılamazsın!

Çok da tatlı dilli sayılamazsın!

Seçtiğin meyvelere bakılırsa sen çok tatlı dilli sayılmazsın. Özellikle hoşlanmadığın birisi karşına çıktıysa suratını öyle bir ekşitiyorsun ki o kişi ortamdan koşarak uzaklaşmak istiyor. Sevdiklerine sevimli ve tatlı dilli oluyorsun fakat onlara da tırnaklarını çıkarttığın dönemler oluyor. Sevimli olmaya çalışsan da bu senin içinde yok. Yapmacık oluyorsun. Zaten sevimli olmaktan hiç hoşlanmıyorsun. O yüzden en azından çabalama. Seni kabul eden böyle etsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
406
313
195
135
82
42
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bilirkişi Raporu

Fakirlikle tatlı dilin ne alakası var? Bizim pazarda yok o meyvelerden.

Akca

bu yorumun alnı olsa da öpsem

Gizem Yenikler

Sen doğuştan tatlı dillisin! Seçtiğin meyvelere göre sen doğuştan tatlı dilli bir insansın . Fakat tatlı dilli olman bazı durumlarda iyi gelmiyor. Sen aslın... Devamını Gör