Görüş Bildir
Haberler
Bu Koku Testi Nasıl Bir İnsan Olduğunu Söylüyor!

etiket Bu Koku Testi Nasıl Bir İnsan Olduğunu Söylüyor!

Yung Boş Ada
11.02.2017 - 10:50

Çeşitli kokuların sana hissettirdiklerine göre kişiliğin hakkında ipuçları yakalayıp sana seni anlatacağız. Hazırsan hemen bu güzel kokularla dolu teste başlamaya ne dersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Şu an etrafın nasıl koksun isterdin?

2. Bu kokulardan hangisi güzel anılarını canlandırıyor kafanda?

3. Bu kokulardan en sevdiğin hangisi peki?

4. Bu kokulardan hangisi sana nostaljik geliyor?

5. Bu kokulardan hangisini koklamaktan asla bıkmazsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu kokulardan hangisi sana huzur veriyor?

7. Son olarak, bu kokulardan hangisi seni dinlendiriyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Korumacı tip!

Korumacı tip!

Sen 'korumacı tip' olarak adlandırdığımız o son derece sevgi dolu, sahiplenici ve merhametli insanlardan birisin. Elinden geldiğince herkese yardım etmeye, sevginle tüm dünyayı kucaklamaya çalışıyorsun. Fakat iş kendi duygularını açmaya gelince orada tıkanıyor, kendini kolay kolay ifade edemiyorsun.

Yenilikçi tip!

Yenilikçi tip!

Sen 'yenilikçi tip' olarak adlandırdığımız son derece zeki, yaratıcı ve girişimci insanlardan birisin. Aklında sürekli ilginç fikirler, değişik çözümler var. 'Yaşadığım dünyayı nasıl daha iyi ve farklı hale getirebilirim' diye sürekli düşünüyor, sürekli pratik fikirlerle etrafındakileri şaşırtıyorsun. Bizce kendini hafife almamalı, bazı fikirlerini hayata geçirmeye çalışmalısın.

Heyecanlı tip!

Heyecanlı tip!

Sen 'heyecanlı tip' olarak adlandırdığımız sürekli neşeli hareketli ve adından da anlaşılacağı üzere heyecanlı olan insanlardansın. Dahası, ilginin odağında olup bu kendindeki neşeyi çevrene yaymaktan da aşırı zevk alıyorsun. Doğuştan bir karizmanın olduğu ve bu yüzden de ilginin odağına yerleşmekte hiç zorluk çekmediğin de ortada. Daha ne diyelim, sen ortamların neşesi, aranan insanısın!

Profesyonel tip!

Profesyonel tip!

Sen 'profesyonel tip' olarak adlandırdığımız hayatının en büyük gayesi başarılı olmak olan insanlardansın. Bir kere aşırı hırslı, çalışkan ve düzenlisin; başarıya giden yoldaki hiçbir engelin seni durdurmasına izin vermezsin. Diğer yandan duygularındansa mantığını dinlemeyi tercih edersin. Çünkü kalbinin değil aklının seni doğru yola yönelteceğini bilirsin.

Meraklı tip!

Meraklı tip!

Sen 'meraklı tip' olarak adlandırdığımız gezmeye bayılan, sürekli yeni şeyler denemek isteyen ve adından da anlaşılacağı gibi merakı hiç dinmeyen insanlardansın. Senin için dünya üzerinde keşfedilecek şeylerin sınırı yok. Her tadı tatmak, her yeri görmek, her deneyimi yaşamak istiyorsun. Ama bu durum senin birçok şeyden kolayca sıkılmana da neden oluyor. O kadar da olsun canım!

İdealist tip!

İdealist tip!

Sen 'idealist tip' olarak adlandırdığımız inanılmaz duyarlı, etik değerlere önem veren ve daha iyi bir dünya hayali kuran insanlardansın. Yaşadığın dünyadan memnun değilsin. Bu dünyada sürekli zayıfın ezildiğini ve güçlünün hüküm sürdüğünü, adalet diye bir şeyin olmadığını düşünüyorsun. Bunu düzeltmek için de elinden geleni yapmaya hazırsın. Sen yine elinden geleni yap, ama elinden gelmeyen durumlarda da kendini yıpratma. Sonuçta dünyayı sen kurtaracak değilsin güzel dostumuz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1251
514
272
148
50
47
41
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çikolatalı pasta

Heyecanli tip ve idealist tip ikisi nasil oluyor derseneniz şöyle: son soruda gul ile yeni yikanmis camasir arasında kaldim birinde heyecanli birinde de idea... Devamını Gör

Deniz Gürbüz

Korumacı tip!