Görüş Bildir
Haberler
Bu Kişilik Testiyle İnsanlar Üzerinde Hangi Müzik Türü Gibi Etki Bıraktığını Söylüyoruz!

etiket Bu Kişilik Testiyle İnsanlar Üzerinde Hangi Müzik Türü Gibi Etki Bıraktığını Söylüyoruz!

Kai Hiwatari
03.03.2020 - 12:45 Son Güncelleme: 06.03.2020 - 11:54

Belirli bir müzik türünden daha çok hoşlanmanın, kişinin karakteri hakkında  pek çok bilgi verdiğini daha önce duymuşsunuzdur. Peki insanlar üzerinde hangi müzik türü gibi bir etki bıraktığınızı hiç düşündünüz mü?

Merak ediyorsanız, haydi teste!

1. İlk olarak; senin hayatında bunlardan hangisi daha önemli?

2. Bu hayvanlardan hangisinin yerinde olmak isterdin?

3. Bunlardan hangisi fena halde senin canını sıkıp,üzer?

4. Bu seslerden hangisi senin tahammül sınırlarını zorluyor?

5. Bu yiyeceklerden hangisi favorin?

6. Hangi eşsiz manzaraya sahip evde oturmak isterdin?

7. Sen daha ziyade...

8. Son olarak; oldukça üzgünsün rahatlamak için bunlardan hangisini yaparsın?

Klasik Müzik!

Klasik Müzik!

Sen o kadar sakin bir ruha sahipsin ki resmen etrafındaki insanlara da huzur veriyorsun! Seninle vakit geçirmek tıpkı içerisinde derin anlamlar taşıyan bir felsefe kitabı okumak gibi. Düşünmeyi, ayrıntıya inmeyi ve durağanlığı seviyorsun. Bu yüzden kalabalık ortamları pek sevmiyorsun ancak ara sıra içinde dolup taşan çoşkuya kapılıp eğlenmeyi de en iyi en biliyorsun!

Pop Müzik!

Pop Müzik!
www.digitalmusicnews.com

Senin yanında olup da eğlenmemek imkansız! Anı yaşayan, olaylara pek de takılmayan birisin çünkü kişilere ya da yaşanılanlar -tabii gerekmedikçe- gereğinden fazla anlam yüklemiyorsun. Bu yüzden dışarıdan biraz yüzeysel görünüyorsun ancak kimin canı sıkkınsa, üzgünse sen oradasın ve anında o kişinin etrafındaki kara bulutları dağıtabiliyorsun!

Türk Sanat Müziği!

Türk Sanat Müziği!

Senin diğer adın samimiyet! Oldukça zarif ve ince birisin. Haliyle de oldukça ince düşünceli ve kanaatkarsın. Nezaketinle çevrendeki herkesin kalbini kazanıyor, sıcaklığınla etrafındakileri sarıp sarmalıyorsun. Aynı zamanda oldukça da olgun birisin bu yüzden kimin bir konuda akıl danışmaya ihtiyacı olursa soluğu senin yanında alıyor. Nasıl yapıyorsun bilemiyoruz ama sadece konuşarak bile insanlara şifa dağıtabiliyorsun!

Elektronik Müzik!

Elektronik Müzik!
imgtrendsrc.mynet.com

Sen seni tanıyan herkesin üstünde farklı bir etki bırakıyorsun! Kendine özgü, zaman zaman kopup, kafa dağıtmayı seven zaman zamansa yalnızlığa gömülüp derin düşüncelere kapılan bir ruh halin var. Cool, çözülmesi zor ve bir o kadar ilgi çekicisin. Olaylara getirdiğin bakış açıları ise herkesten farklı. Özetle seninle, konuşmak, iletişim kurmak biraz zahmetli ancak çözdükten sonra da insanın ufkunu genişletebilen nadir insanlardansın!

Arabesk!

Arabesk!

Biraz klişe olacak ama sen gerçekten acıların insanısın! Nerede acı çeken, üzülen biri var mıknatıs gibi çekiyor, derdine derman olamasan bile acısına ortak oluyorsun. Kötü gün dostu derler ya hani işte sen onun canlı, kanlı örneğisin. Kim olursa olsun, sana gelen birinin sıkıntılarını dinliyor, bunalsan bile gıkını çıkartmıyorsun. Tüm bu özelliklerinse sana garip bir olgunluk katmış öyle ki resmen insan sarrafı gibisin. Hayatın sillesini defalarca yemiş biri kadar kederli, bunların hepsinin üstesinden gelmiş kadar da güçlüsün!

Rock!

Rock!

Sen adeta geçmişten günümüze ışınlanmış bir ruhsun! Hareketlerin, tavrın, düşüncelerin ve olaylara yaklaşımlarınla insanlarda nostaljik bir hava uyandırıyorsun. Fazlasıyla zevkli, romantik ve düşünceli birisin. Aynı zamanda da oldukça alçak gönüllüsün. Hal böyle olunca insan senin çekimine kapılıp, gidiveriyor. Özetle senin dostluklarında, aşklarında tıpkı karakterin gibi oldukça sağlam ve gerçekçi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
726
267
139
71
35
30
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Melis Kılıç

Elektronik Müzik! Sen seni tanıyan herkesin üstünde farklı bir etki bırakıyorsun! Kendine özgü, zaman zaman kopup, kafa dağıtmayı seven zaman zamansa yalnız... Devamını Gör

Enes

Rock!

Gizem Yenikler

Elektronik Müzik! Sen seni tanıyan herkesin üstünde farklı bir etki bırakıyorsun! Kendine özgü, zaman zaman kopup, kafa dağıtmayı seven zaman zamansa yaln... Devamını Gör