Görüş Bildir
Haberler
Bu Kelime Tamamlama Testine Göre Bilinçaltın Ne Kadar Kirli?

etiket Bu Kelime Tamamlama Testine Göre Bilinçaltın Ne Kadar Kirli?

Trex
08.11.2017 - 12:04 Son Güncelleme: 15.08.2018 - 20:58

Bir psikometri testi olan kelime tamamlama testi senin bilinçaltın ve kişiliğin hakkında ipuçları veriyor. 10 soruda verilen harf heceleri anlamlı hale getirmek için aklına gelen ilk heceyi işaretle ve kelimeyi tamamla. Testin sonunda zihinin ne kadar kirli olduğunu söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

7.

7.

8.

8.

9.

9.

10.

10.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Zihnin %10 Kirli!

Zihnin %10 Kirli!
onedio.com

Senin zihnin sadece %10 kirli, ki o da olmasa sana melek diyeceğiz. Sen, oldukça olgun ve sofistike bir zihne sahipsin. Ergen bir kafa yapısına asla sahip değilsin ve seninle oturulup iki lafın beli kırılır, ki muhabbet içine turp sıkmazsın, sıkanı da sevmezsin. Bozulmamış ve saf birisin, ki bu bizce gayet güzel bir özellik! Gülmeyi seviyorsun fakat bel altı şeyleri komik bulmuyorsun, ki bunları ahlak yönünden değil, sadece yaratıcı bulmuyorsun...

Zihnin %50 Kirli!

Zihnin %50 Kirli!
onedio.com

Senin zihnin %50 kirli, yani olması gerektiği gibi! Gülmeyi, eğlenmeyi, gırgırı, şamatayı seviyorsun; fakat gerektiği yerde ciddi olmasını da biliyorsun. Dengelisin, nerede ne konuşması gerektiğini biliyorsun, ortamına göresin. Kafanda kirli şeyler var; ama bu bizce gayet tadında. Tamamen temiz bir zihin, zaten çok sıkıcı. Tamamen kirli bir zihin de öyle... Ortalama iyidir iyi!

Zihnin %90 Kirli!

Zihnin %90 Kirli!
onedio.com

Sen, %90 kirli bir zihne sahipsin. Öncelikle şunu demek gerekir ki, sen cin gibisin cin! Evet kirli bir zihne sahip olabilirsin fakat bu kir, seni aynı zamanda sıradışı ve nev-i şahsına münhasır bir karakter yapıyor. Kurnazsın, yaratıcı bir zekaya sahipsin, komiksin de... Son olarak şu önemli şeyi de söyleyelim: Evet, sen az biraz trollsün, senin esprilerini anlamak da güç; fakat senin zeka kokan 'billur'larını anlayabilen de senden vazgeçemez, sayın içi kötü :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1777
1092
578
380
220
164
138
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
turkuazman

çoğu soruda aklıma gelen ilk hece,şıklarda yer almıyorsa ben ne oluyorum peki?

ağaç

onedio kurbanı

Duygusal Panda

Zihnin %90 Kirli!

Mücahit Esen

Benim düşündüklerim şıklarda yok.