Görüş Bildir
Haberler
Bu Kadro Şampiyonluğa Oynar: Sezon Sonu Fenerbahçe'den Ayrılması Muhtemel 13 Oyuncu

Bu Kadro Şampiyonluğa Oynar: Sezon Sonu Fenerbahçe'den Ayrılması Muhtemel 13 Oyuncu

Sporcope.com
30.03.2016 - 14:55

Şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Fenerbahçe'de sezon sonu büyük bir yaprak dökümü yaşanabilir. Bir taraftan sözleşmesi bitenler, diğer taraftan 'Azizsilin' operasyonu yemesi muhtemel oyuncuları bir araya getirdiğimizde ise neredeyse şampiyonluğa oynayacak başka bir 11 ortaya çıkıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Fabiano Riberio

1. Fabiano Riberio

Vitor Pereira kontenjanı nedeniyle Porto’dan kiralanın 1.97 boyundaki Brezilyalı kaleci Volkan Demirel’in performansının gerisinde kaldı. Hatta zaman zaman yediği hatalı goller nedeniyle eleştirilerin odağındaki isim oldu. Yönetim kendisiyle ilgili herhangi bir girişimde bulunmayacak.

2. Gökhan Gönül

2. Gökhan Gönül

Adını Fenerbahçe efsanelerine şimdiden yazdıran Gökhan Gönül, sezon sonu itibari ile serbest kalacak. Normal şartlarda kulübün Gönül'ü bırakmak istemeyeceğini biliyoruz. Ancak henüz bugün ortaya çıkan doping olayı tecrübeli sağ beki bir süre futboldan ayrı bırakabilir.

3. Mehmet Topuz

3. Mehmet Topuz

Sezon sonunda sözleşmesi sona eren bir başka futbolcu. 32 yaşındaki futbolcu sarı-lacivertli takımda 7. sezonunu geride bıraktı. Büyük umutlarla transfer edilen ve büyük sansasyon yaratan Topuz bir türlü istenilen performansı gösterilemedi. Eski takımı Kayserispor ile sezon sonunda sözleşme imzalaması bekleniyor.

4. Abdoulaye Ba

4. Abdoulaye Ba

Senegalli genç savunmacı kaleci Fabiano gibi takıma kiralık katılan isimlerden bir tanesi. Sadece 12 maçta sahaya 11’de çıkabildi. Bonservisi Porto’da olan 1.97’lik savunmacı içinde Fenerbahçe yönetiminin tasarrufu olmayacak.

5. Serdar Kesimal

5. Serdar Kesimal

Performansı ile büyük hayal kırıklığı oldu. Geçen sezon takımdan gönderilecekti ancak sözleşmesi devam ettiği için zorunlu olarak 1 yıl daha takımda kaldı. Bu sezon A2 takıma gönderildi. Kontratı kesin olarak uzatılmayacak isimlerin başında geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Michal Kadlec

6. Michal Kadlec

Geldiği günden bu yana Fenerbahçe’de düzenli olarak forma giyemeyen Çek savunmacının, Alman ekibi Hertha Berlin ile önümüzdeki sezon için söz kestiği belirtiliyor. Eğer transfer gerçekleşirse, 2013’te Leverkusen’e transfer olan Kadlec, 3 sene sonra yeniden Bundesliga’ya geri dönmüş olacak. Kaldec’in de sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eriyor.

7. Caner Erkin

7. Caner Erkin

Sarı lacivertlilerin başarılı sok beki de sezon sonu itibari ile sözleşmesi bitenlerden. İnter ile görüştüğü hatta anlaştığı söylenen Caner'in akıbetini sezon sonunda göreceğiz.

8. Mehmet Topal

8. Mehmet Topal

Fenerbahçe'nin bel kemiği, takımın olmazsa olmazı diyebileceğimiz Mehmet Topal da 30 Mayıs 2016 tarihinde resmi olarak kulüpsüz. Ancak Topal istemeyeceği sürece de takımdan ayrılması pek gerçekçi görünmüyor.

9. Raul Meireles

9. Raul Meireles

Portekizli futbolcunun sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Bu sezon sakatlıklar nedeniyle takıma çok katkı sağlayamadı. Yüksek maliyeti ve yaşı nedeniyle sözleşme uzatılmayacak ve yollar ayrılacak.

10. Bruno Alves

10. Bruno Alves

Bir başka Portekizli Bruno Alves 34 yaşında. Sezon sonunda onun da sözleşmesi sona eriyor. Fenerbahçe Alves yerine daha genç ve atletik bir stoper almak istiyor. Bu sezon 34 maça çıkan Alves ile sözleşme uzatılmayacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Luis Nani

11. Luis Nani

Sarı-Lacivertli takımda sezonun ikinci yarısında sorun halene gelen Nani Çin ya da Katar kulüplerinden birine satılacak. Nani'nin yerine şimdiden Robben ismi geçmeye başladı.

12. Lazar Markovic

12. Lazar Markovic

Liverpool’dan kiralanan Sırp futbolcu oynadığı maçlarda gösterdiği performansla herkesi heyecanlandırmıştı. Fenerbahçe’nin bonservisini alacağı konuşulurken şansız bir sakatlık geçirdi ve sezonu neredeyse kapattı. Sarı-lacivertliler gelecek sezon için bu oyuncuyla devam etmek istemiyor.

13. Diego Ribas

13. Diego Ribas

Brezilyalı Diego’da beklentilerin altında kaldı. Fenerbahçe Diego’yu göndererek o bölgeye daha çok mücadele eden ve daha efektif bir oyuncu transfer edecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
137
53
44
20
14
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ribas - Topuz - Alves - Meireles - Serdar - Kadlec ve Fabiano giderse üzülmem. Geri kalan sağlar bizimdir.

Mümtaz Nazif

Şampiyon olup olamama durumuna göre transfer şekillenecek.Şampiyon olamazsa geçen seneki gibi transfer hareketliliği olmaz.

Uğur Birik

Şampiyon Beşiktaş olacak inşallah