Görüş Bildir
Haberler
TV
Bu Kadınları Hafife Almayın! Şu An Yayında Olan Yerli Dizilerin En Güçlü Kadın Karakterleri

Bu Kadınları Hafife Almayın! Şu An Yayında Olan Yerli Dizilerin En Güçlü Kadın Karakterleri

Türk televizyonları bugüne kadar çok sayıda karaktere ev sahipliği yapsa da son dönem dizilerine baktığımızda gözümüze hemen güçlü kadın karakterler çarpıyor. İşte şu an yayınlanan yerli dizilerin en güçlü kadın karakterleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Farah - Adım Farah

Farah - Adım Farah

FOX ekranlarında yayınlanan Adım Farah'ı Farah'ı çok zorluklar yaşamış ve buna rağmen oğluyla hayat kurmayı başarmış bir kadın. Demet Özdemir'in canlandırdığı Farah, her yeni bölümde sırtındaki yükün daha da arttığı yegane kadın karakterlerden.

Sibel - EGO

Sibel - EGO

EGO'nun güçlü kadını Sibel, ailesinin dominantlığına rağmen onlara baş kaldırmış ve kendi ayakları üzerinde durmayı başarmış biri. Cüneyt'le yaşadığı travmatik ilişki sonrasında bile ayağa kalkabilen Sibel gerçekten çok güçlü bir profil çiziyor.

Kıvılcım - Kızılcık Şerbeti

Kıvılcım - Kızılcık Şerbeti

Kızılcık Şerbeti'nin yargı kraliçesi Kıvılcım, dizinin en güçlü kadını desek yanılmayız. Lafını esirgememesi ve hem kendisinin hem de etrafındakilerin hayatına müdahale edilmesinden rahatsız olmasıyla Kıvılcım her eve lazım.

Devin - Aile

Devin - Aile

Aile dizisinde Soykan ailesinin gelini olarak izlediğimiz Devin, eğitimi ve dik başlılığıyla kendisini sadece 'Devin' olarak tanıtıyor. Aslan'la evlense bile kendinden ödün vermemesi onu çok güçlü bir kadın yapıyor. Soykan ailesinin türlü kirli işlerine katlanabilmesi de bunun en büyük kanıtı.

Yıldız - Yasak Elma

Yıldız - Yasak Elma

Yasak Elma'nın her türlü zorluktan alnının akıyla çıkan son koca bükücüsü Yıldız'ı güçlü kadınlar arasında ilk sıralarda. Eda Ece'nin canlandırdığı bu unutulmaz karakter dizi final yaptıktan sonra bile daha uzun süre hafızalarımızda olacak gibi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Leyla - Aile

Leyla - Aile

Aslan'ın kardeşi Leyla, Soykan ailesinin Devin gelmeden önce tek başına mücadele veren güçlü kadınıydı. Devin'in gelmesiyle daha da güçlenen Leyla her konuştuğunda ekran başında bizim içimizin yağları eriyor.

Deniz - Kraliçe

Deniz - Kraliçe

Kanal D ekranlarında yer alan Kraliçe'nin baş karakteri Deniz, eşinin kendisini aldattığını sansasyonel bir şekilde öğrendikten sonra duruşunu bozmadan bu durumla iyi bir şekilde mücadele etti. Fakat daha alacağı çok intikam var gibi.

Gamze - Ömer

Gamze - Ömer

Ömer dizisinde izlediğimiz Gamze, özellikle Ömer'in abisi ve aşırı muhafazakar bir karakter olan Tahir'e sürekli verdiği ayarlarla göz dolduruyor. Gamze sen hep bildiğini oku!

Alev - Kızılcık Şerbeti

Alev - Kızılcık Şerbeti

Kıvılcım'ın kardeşi Alev, şen şakrak halleriyle Abdullah'ın bile gönlünü çaldı. Kendi ayakları üzerinde durabilen ve kimseye muhtaç olmayan Alev pek çok kadını kendine hayran bıraktırıyor.

Enver - Yasak Elma

Enver - Yasak Elma

Yasak Elma dizisinin bir diğer güçlü kadın karakteri Enver'in yapabileceklerinin nasıl bir sınırı olduğunu sürekli merak ediyoruz. Güç için her yolu mübah gören Enver ara sıra bizi de korkutuyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
5
3
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can Deveci

Enver degil yalniz Ender

Xena

Ne kadar ruh hastası varsa güçlü diye koymuşsunuz.

ppppp

hiçbiri eyşan olamaz,bir de cemile var