Görüş Bildir
Haberler
Bu İsim Testi 5 Yıl Sonra Nerede Olacağını Söylüyor!

etiket Bu İsim Testi 5 Yıl Sonra Nerede Olacağını Söylüyor!

Trex
17.04.2017 - 16:26

5 yıl sonra ne yapacaksın? Biz biliyoruz! Haydi teste..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle yaşını öğrenelim!

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4
İçeriğin Devamı Aşağıda

#5

#5

#6

#6
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Üniversitede partilere akacaksın!

Üniversitede partilere akacaksın!

Sen 5 yıl sonra üniversitede olacaksın! Dersler çok umurunda olmayacak. Nerede eğlence, dans, parti var orada sen olacaksın! Hiçbir şey keyfini bozamayacak. Bu kadar eğlenmeye ve dersleri asmana rağmen okulu zamanında bitireceksin!

Eğitim için yurtdışında olacaksın!

Eğitim için yurtdışında olacaksın!

Oooo şahane bir gelecek seni bekliyor! 5 yıl sonra yurtdışında eğitimine devam edeceksin! Hemen iş hayatına atılmak yerine akademik kariyerini devam ettirmek senin için en uygunu. Bu arada her yerden burs yağacak! Aşk hayatın ise muhteşem. Etrafında dünyanın en tatlı insanları olacak. Her şey senin için güzel olacak!

Güzel bir kariyer başlangıcı!

Güzel bir kariyer başlangıcı!

Okul bitiyor ve çok iyi bir iş buluyorsun! Arkadaş çevrende kıskanılan biri oluyorsun ve aşk hayatında da muhteşem gelişmeler var. Sevdiğin kişiyle birlikte yaşama ya da evlilik konusu gündeme geliyor. Her şey istediğin gibi gidiyor!

Bir sen bir o bir de bebek!

Bir sen bir o bir de bebek!

5 yıl sonra evinde huzurlu bir yaşam seni bekliyor. Güzel bir aile kurmuşsun. Sevdiğin bir işin var. Hayatının aşkını bulmuşsun, güzel bir çocuğun var daha ne olsun?

Kedili bekar!

Kedili bekar!

5 yıl sonra sen İstanbul'da boğaz manzaralı bir evde yaşıyorsun. Bekarsın ve bundan çok memnunsun. Evde birbirinden tatlı 3 kedin var. Evden çalıştığın için şehir yaşamının stresi seni fazla etkilemiyor. Her şey çok güzel olacak!

Kendi işinin patronu!

Kendi işinin patronu!

Vay vay vay! 5 sene sonra karşımızda bir patron var! Okul bitmiş bir iki iş tecrübesinden sonra kendi işini kurmuşsun. Her şey yolunda ama biraz da borçlanmışsın. Ailen sana tam destek veriyor. Ayrıca sevgilinle de gelecek için plan yapmaya başlamışsın!

Torun sevme vakit gelmiş!

Torun sevme vakit gelmiş!

Ohooo senin torunları evme vaktin gelmiş! 5 yıl sonra torunlarınla parklara gidip eğleneceksin! Pamuk dede/nine olmana çok az kalmış!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1130
626
574
319
202
137
126
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çikolatalı pasta

Eğitim için yurtdışında olacakmışım inşallah bende ingilizcemi nasıl geliştirsem diye düşünüyordum sağolsun onedio bana bir kapı araladı 5 yıl sonra onedioyu... Devamını Gör

Sema Evliyaoğlu

eğitim için yurtdışı mı duygularımla oynamayın

Selin Anlı

Üniversitede partilere akacaksın! Sen 5 yıl sonra üniversitede olacaksın! Dersler çok umurunda olmayacak. Nerede eğlence, dans, parti var orada sen olacaksı... Devamını Gör