Görüş Bildir
Haberler
Bu Görsel Test Teslimiyetçi mi Dominant mı Olduğunu Söylüyor!

etiket Bu Görsel Test Teslimiyetçi mi Dominant mı Olduğunu Söylüyor!

Nsycl
01.03.2017 - 20:38

Aşkta, arkadaşlıkta, cinsellikte hep karşımıza çıkan bu ikilemi sizler için ele aldık!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Seni en çok çeken fotoğrafları seç!

2.

3.

4.

5.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

7.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Aşırı Dominant" çıktı!

İlişkilerinde yön veren taraf sensin. Onu anladık! Senin istediğin olmak zorunda değil ama genelde senin istediğin olur. Bunu zorla yaptırmıyorsun tabii ki doğal halin bu. Kimse seni suçlayamaz. Kontrol manyağı olmadığın sürece bir problem yok.

"Dominant" çıktı!

İlişkilerinde dominant taraf genelde sensin. Genelde diyoruz çünkü aşırıya kaçan bir tarafın yok kontrolü elden bırakmayı da yerine göre gayet iyi biliyorsun. Ama hayat veya ilişkilerin seni eğer dominantlığa iterse üstesinden çok daha iyi gelirsin, buna eminiz.

"Dengeli" çıktı!

Teslimiyet ve dominantlığın arasındaki o ince çizgiyi yakalamış biri olarak öncelikle seni tebrik ederiz! Hayatın sana getirdiği durumlara göre iki yüzünü de gösterebilir, ilişkilerinde her türlü role uyum sağlayabilirsin!

"Teslimiyetçi" çıktı!

İlişkilerinde daha teslimiyetçi, daha affedici, daha şefkat verici kişi olduğunu söyleyebiliriz. Bu konuda bir aşırılık söz konusu değil, sadece nasılsan öylesin. Bu seni manipüle edilebilir kolay bir insan kılmıyor tabii ki..

"Aşırı Teslimiyetçi" çıktı!

Sen almaktan çok veren, paylaşmaktan inanılmaz keyif alan bir insansın! Şefkatli ve teslimiyetçi yapın seni olduğu kadar karşı tarafı da mutlu eden bir durum. Sen mutlu ettikçe mutlu olan bir insansın işte.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
316
99
65
62
21
18
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sude Rumeysa Şahin

"Dengeli" çıktı! Şimdi egomla ayrılıyorum :3

grape_fruit

Aşırı dominant? Dominant olabilirim ama aşırı değilim bence :))

ebrar_daf

"Dengeli" çıktı! Teslimiyet ve dominantlığın arasındaki o ince çizgiyi yakalamış biri olarak öncelikle seni tebrik ederiz! Hayatın sana getirdiği durumlar... Devamını Gör