Görüş Bildir
Haberler
Bu Fotoğraf Testi Senin Stres Seviyeni Ölçüyor!

etiket Bu Fotoğraf Testi Senin Stres Seviyeni Ölçüyor!

Cemal Saffet
29.12.2017 - 22:19

Sana göstereceğimiz fotoğrafların sana ne hissettirdiğini söyle, ne kadar streslisin söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9

#10

#10
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Resmen stres küpüsün!

Fotoğraflara verdiğin tepkilere göre göre sen tam bir stres küpüsün. Her şeyin üst üste geldiğini, hiçbir işin yetişemeyeceğini düşünmekten durup dinlenecek bir anın bile yok. Sana tavsiyemiz her şeyi bu kadar mükemmel yapmaya çalışmaktan vazgeçmen. Kimse mükemmel değildir ve herkes hatalar yapabilir. Tabi ki en iyisini yapmak için çalışmalısın ama kendini de ihmal etmemelisin. En gergin olduğun zamanlarda derin derin nefes alarak kendine bir iyilik yapabilirsin. Bir de seni stresinden uzun süre kurtaracak sessiz, sakin, güzel bir tatil öneriyoruz. Buna kesinlikle ihtiyacın var!

Tam kararında!

Sen ne çok stresli ne de çok rahatsın. Her şeyi dengede tutabiliyorsun. Bu herkesin harcı değildir, seni tebrik etmek gerekiyor. En yoğun ve baskı altında olduğun zamanlarında bile kendine ve sevdiklerine ayıracak zamanı her zaman buluyorsun. Bu da hem sana hem de çevrendekilere çok iyi geliyor. Böylece işlerine de daha rahat odaklanabiliyorsun. Senin dikkatini toplaman o kadar hızlı oluyor ki, bu senin için harika bir avantaj. Unutma, stres her zaman insanı panikletip yanlışa sürekler. Sen en doğrusunu yapıyorsun! :)

Rahatsın!

Fotoğraflara gösterdiğin tepkilere bakacak olursak sen de stresin s’si bile yok. En sıkışık zamanlarda, en dar alanlarda sen her zaman rahatsın. Bu da seni genelde doğru seçeneğe ulaştırıyor. Ama bu kadar rahat olmak her zaman işe yaramayabilir. Bazı durumlarda daha özenli ve dikkatli davranman gerekebilir. Rahatlığın resmen kıskançlık konusu olmuş. Hiçbir şey senden ve keyfinden daha önemli değil diye düşünüyorsun. Bizce sen hiç yaşlanmazsın! :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1047
358
299
214
123
102
74
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eluine

Boktan bir test daha.

Pasif Kullanıcı

Tam kararında! Sen ne çok stresli ne de çok rahatsın. Her şeyi dengede tutabiliyorsun. Bu herkesin harcı değildir, seni tebrik etmek gerekiyor. En yoğun ve ... Devamını Gör