Görüş Bildir
Haberler
Bu Fotoğraf Testi En Büyük Fobini Söyleyecek!

etiket Bu Fotoğraf Testi En Büyük Fobini Söyleyecek!

Bu fotoğraflar sana ne hissettiriyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 👇

1. 👇

2. 👇

2. 👇

3. 👇

3. 👇

4. 👇

4. 👇

5. 👇

5. 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 👇

6. 👇

7. 👇

7. 👇

8. 👇

8. 👇

9. 👇

9. 👇

10. 👇

10. 👇
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Klostrofobi!

Klostrofobi!

Verdiğin cevaplara göre senin klostrofobin yani kapalı alan korkun var. Hayatının önemli bir bölümünü de etkileyen bu kapalı alan korkusu özellikle asansör gibi küçük ve dar yerlerde senin bazen nefes problemi yaşamana ve panik atak geçirmene sebep oluyor. Bir çok insanın da sahip olduğu bir fobi olan klostrofobinin istek durumunda tedavi edilmesi de çok zor değil. Kapalı alanda sıkışıp kalmaktan kim korkmaz ki zaten

Aktrofobi!

Aktrofobi!

Verdiğin cevaplara göre senin aktrofobin yani yükseklik korkun var. Kimin yok ki? Açık bir şekilde söylemek gerekirse herhalde yükseklikten korkmayan insan sayısı çok azdır. Balkonda, cam kenarında, yüksek binaların şeffaf camlı evlerinde asla rahat hissedemezsin kendini. Diğer bir çok fobiye göre merak etme seninki çok da sıkıntılı değil.

İzlenilmek!

İzlenilmek!

Senin en büyük fobin bir iş yaparken izlenilmek! Yemek yerken, yazı yazarken veya çalışırken vs. birilerinin etrafında dolaşmasından hele hele başında dikilmesinden nefret ediyorsun. Böyle durumlarda sanki o kişi veya kişiler senin özel alanını ihlal etmiş gibi geliyor ve buna oldukça sinirleniyorsun çünkü senin beynin sakinlikte çalışıyor ve kendine özgü kodları var. Herhangi bir işi çoğu insanın yaptığı şekilde değil kendine özgü yöntemlerle yapıyorsun ve tek istediğin kişisel alanına saygı!

Yanlış Anlaşılmak!

Yanlış Anlaşılmak!

Senin en büyük fobin; yanlış anlaşılmak! İnsanların bir hareketini veya lafını farklı anlamasından, seni yanlış tanımasından çok korkuyorsun. Fazlasıyla iyi niyetli biri olduğun için aslında bu kadar hassassın. Sanki böyle kimseye kendini net olarak ifade edemiyor, duygularını yeterince açıklayamıyormuşsun gibi geliyor. Kendi içinde bunları yaşarken etrafa hatta tanımadığın insanlara karşı bile çok fazla empati yapıp, hoşgörülü yaklaşıyorsun. Aslında bu korkularında haklısın ancak unutmaman lazım ki insanoğlunun yüzde sekseni yüzeysellikten hoşlanıyor ve sen ne kadar net olsan da insanlar birbirini anlamak için çaba sarf etmiyor. Bu yüzden biraz daha rahat olmalı ve aman kim ne düşünürse düşünsün, ben kendimi ve niyetimi biliyorum diyebilmelisin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
913
481
135
124
98
95
85
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın