Görüş Bildir
Haberler
Bu Evet/Hayır Testiyle Sevgilinin Sende En Çok Nefret Ettiği Özelliğini Söylüyoruz!

Bu Evet/Hayır Testiyle Sevgilinin Sende En Çok Nefret Ettiği Özelliğini Söylüyoruz!

Aburoski
18.09.2018 - 14:34 Son Güncelleme: 05.03.2019 - 12:06

Her ilişkide partnerler birbirlerinin bazı huylarını sevmez. Bazen de bunu söyleyemezsin içinde kalır. Biz de senin sevgilinin sende sevmediği özelliğini söyleyeceğiz. 

Hadi testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sevgilinin en yakın arkadaşıyla bir gece geçirir misin?

2. Hani sevgilisini kuzeninden bile kıskananlar var ya sen onlardan mısın?

3. Fırtınalı bir aşk yaşadığın eski sevgilin ayaklarına kapanıp yeniden birlikte olmak istese şu anda beraber olduğun insanı bırakır mısın?

4. Sence gözden uzak olan gönülden de mi uzak olur?

5. Sevgilinin yüksek sesle konuşması senin için bir sorun mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eski sevgilinin düğününe gidip ona bir tane altıncık takarak gıcıklık yapmak ister misin?

7. Sana güzel/yakışıklı olmadığını söyleyen bir insanla ilişkini sürdürür müsün?

8. Seni sürekli eski sevgilileriyle karşılaştıran bir sevgilin oldu mu?

9. Arkadaşınla flörtünün yanına gittin ve flörtün senden çok arkadaşınla ilgilendi. Ortamı terk eder miydin?

10. Yemek yerken ağzını şapırdatan sevgilini insanların içinde uyarır mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vurdumduymaz olmanı!

Sevgilin senin vurdumduymaz bir insan olmanı hiç sevmiyor. Bu huyundan oldum olası nefret etmiş. Belki sen bu özelliğinin farkında değilsin fakat o baştan beri farkında. Bazı olaylar gerçekten umrunda olmuyor. Onun için önemli olan bazı konular senin için hiç önemli değil. Ve bunu belli ediyorsun e doğal olarak da bu durum onu sinirlendiriyor. 

Bu huyunu törpülemen gerekiyor. Aksi halde aranızda problem olabilir. Bu durumun daha da büyümesini istemiyorsan davranışlarının biraz farkına var ve kendini düzelt. Biliyoruz sen yaparsın. Zaten farkında olmadan yaptığın bir şeydi. Şimdi artık farkındasın ve ona göre davranmalısın!

Detaycı olmanı!

Sevgilin senin detaycı, ayrıntılarda boğulan bir insan olduğunu düşünüyor ve bu durum onun hiç hoşuna gitmiyor. Söylediği en basit cümleden bile başka anlamlar çıkarmanı hem anlayamıyor hem de senden yavaş yavaş bu nedenle uzaklaşıyor. Biraz bu huyunu törpülemen gerekiyor. Bilmiyoruz, bundan önce farkında mıydın fakat artık öğrendin! Ona göre davranmalısın. İlişkini daha güzel günlere taşımak istiyorsan bu huyunun üstüne gitmelisin. 

Sen onun her lafından her davranışından bir anlam çıkarmaya çalışırken hem ona hem de kendine zarar veriyorsun. Düşüne düşüne beynini resmen yiyorsun. Bu huyunu düzeltmen sadece ilişkinin değil senin de rahatlamanı sağlayacak.

Kıskanç olmanı!

Sevgilin baştan beri senin kıskanç biri olmanı hiç sevmemiş. Sana bunu hiç belli etmemiş ama kıskançlığının aşırı olduğunu düşünüyor. Dişi sinekten bile kıskanıyorsun o derece fazla senin kıskançlığın. Biliyorsun ki kıskançlık bir ilişkiyi çok rahat bir şekilde mahvedebilir. Bir bakmışsın daha dün güzel gittiğini zannettiğin ilişkin bugün pat diye bitmiş. 

Sen de bunu yaşamak istemiyorsan lütfen artık gereksiz yere kıskançlıklar yapma. Çünkü seni çok seviyor. Tamam o da kıskanıyor seni ama senin gibi aşırı derecede değil. Bu güzel ilişki bizce bu nedenle bozulmasın. Biliyoruz sen akıllı bir insansın. Bu huyunu düzeltebilirsin. Hadi bakalım görelim seni.

Hep kendini düşünmeni!

Sevgilin senin sürekli olarak kendini düşünmeni hiç sevmiyor. Elbette ki kendini düşünecek fakat seninki biraz abartı gibi. Hiçbir zaman ilişkinin 2 kişilik yaşandığını unutma! Onu bir şeyler yaparken dışarda bırakırsan nasıl kendini sana ait hissetsin? Sen bunu elbette ki farkında olmadan yapıyorsun. Sevgilin de bununla ilgili seninle hiç konuşmamış. Gelecek planlarına, yapacağın aktivitelere onu da dahil etmelisin. Ya da bir yere gideceğiniz zaman onun da fikirlerini sormalısın. Yoksa bu ilişki nasıl çıksın aydınlığa? 

Kötü niyetli olarak yapmadığını elbette ki biliyoruz bu nedenle düzeltmen de senin için kolay olacak. Hadi bakalım görelim seni. Bu güzel ilişkiye devam...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
364
127
110
73
67
36
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?