Görüş Bildir
Haberler
Bu Ekonomistlerden Hangisi Daha Önce Nobel Almıştır?

etiket Bu Ekonomistlerden Hangisi Daha Önce Nobel Almıştır?

Ecivicivokke
17.11.2023 - 17:01

Bu testte daha önce  Nobel Ödülü'nü kazanan ekonomisti tahmin ediyoruz!

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sence bu ekonomistlerden hangisi Nobel Ekonomi Ödülü kazanmıştır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bilemedin! Tekrar denemeye ne dersin?

Bilemedin... Murat İyigün Türkiye'nin en etkili 25 ekonomisti arasında yer alsa da Nobel Ekonomi Ödülü'nü kazanan bir isim değil. Tekrar dene!

Yanlış tahmin!

Dani Rodrik Türkiye'nin en etkili ekonomistleri arasında yer alıyor fakat Nobel Ekonomi Ödülü'nü kazanan bir isim değil. Bir daha düşün!

Olmadı...

Abdullah Yavaş Türkiye'de oldukça başarılı bir ekonomist olarak öne çıkıyor fakat senin aradığın isim değil... Nobel Ödülü'nü kazanan başka birisi!

Doğru tahmin!

Tebrikler, doğru bildin! Daron Acemoğlu Türkiye'nin en etkili ekonomistleri arasında ilk sırada yer alıyor. Aynı zamanda 'Ulusların Düşüşü' isimli kitabıyla Nobel Ekonomi Ödülü'nü almaya hak kazandı.

Yanlış tahmin😔

Maalesef bilemedin... Hakan Berument Türkiye'nin en etkili ekonomistleri arasında yer alsa da Nobel Ödülü'nü almaya hak kazanan o isim değil. Biraz daha düşün!

Bilemedin...

Ali Hortaçsu aradığın isim değil... Ali Hortaçsu, Türkiye'nin en etkili ekonomistleri listesinde yer alıyor fakat sen daha farklı bir isim arıyorsun. Bir tahminde daha bulun!

Bir hakkın daha var!

Refet S. Gürkaynak, Türkiye'nin başarılı ekonomistleri arasında yer alsa da Nobel Ödülü'nü kazanan isim değil. Biraz daha düşünerek tekrar yanıt ver!

Doğru bilemedin...

Ne yazık ki Faruk Gül değil! Faruk Gül en etkili Türk ekonomistler arasında yer alıyor fakat Nobel Ödülü'nü kazanan isim değil. Bir kez daha dene!

2. Maalesef olmadı...

Mustafa Çağlayan, en etkili 25 Türk ekonomist arasında yer alan başarılı bir isim fakat Nobel Ödülü'nün sahibi değil. Biraz daha düşünüp tekrar dene!

Tekrar dene!

onedio.com

Nezih Güner, Türk ekonomistler arasında oldukça başarılı bir isim fakat Nobel Ödülü'nün sahibi değil. Bir şansın daha var!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın