Görüş Bildir
Haberler
Bu Dudaklardan Hangisinin Bir Erkeğe Ait Olduğunu Bulabilecek misin?

Bu Dudaklardan Hangisinin Bir Erkeğe Ait Olduğunu Bulabilecek misin?

Yung Boş Ada
31.03.2017 - 14:51

Ben adamı dudağından tanırım diyenler buraya: Bakalım dudaklarından insanların cinsiyetini ayırt edebiliyor musun? Kendine güvenenleri hemen teste bekliyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hadi söyle bakalım: Bu dudaklardan hangisi bir erkeğe ait?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hayır!

Hayır!

Gerçekten inanılır gibi değil! Güzeller güzeli Rihanna'nın güzeller güzeli dudaklarına sen erkek dudağı mı dedin? Duysa çok üzülür. Hadi şimdi tekrar dene!

Bilemedin!

Bilemedin!

Yapma ama! Ünlü manken/oyuncu Cara Delevingne'nin dudakları gerçekten erkek dudağı mı yani? Hadi tekrar dene!

Bulamadın!

Bulamadın!

İzlemedim deme, en az bir kere denk geldiğini biliyoruz! Evet Alacakaranlık filmlerinden bahsediyoruz; çünkü senin dudaklarını erkek sandığın güzel oyuncumuz bu serinin baş rolü Kristen Stewart'tan başkası değil! Neyse hadi tekrar dene!

Maalesef!

Maalesef!

Yaaa... Karşına bir anda Kendall Jenner'ın çıkacağını bilemedin değil mi? Sen bu kadının dudaklarına erkek dudağı dedin. Duyarsa kesin çok üzülür, depresyona girer. Hadi tekrar dene!

Tekrar dene!

Tekrar dene!

Hadi ama! Khaleesi'yi tanımadın mı? Bu dudaklar Emilia Clarke, yani namı diğer Khaleesi'mize ait! Ejderhaları üstüne salmadan buralardan uzaklaşsan iyi olur, ya da tekrar deneyip kendini affettirebilirsin?

Oldu mu bu şimdi?

Oldu mu bu şimdi?

Adriana Lima ya... Hani şu bildiğimiz Adriana Lima... Söyleyecek daha fazla söz bulamıyoruz biz sana. Tekrar dene şimdi hadi...

Hayır!

Hayır!

Yapma amaaa! Beyonce'nin güzel dudaklarına gerçekten erkek dudağı mı dedin sen? Şaka yapıyor olmalısın! Şimdi tekrar dene ve bu sefer doğru olanı bul hadi!

Bilemedin!

Bilemedin!

Üzgünüz ama senin bir erkeğe ait olduğunu zannettiğin dudaklar gördüğün bu güzel arkadaşımıza ait! Şimdi tekrar deneyip erkek dudağını bulmaya ne dersin?

Tebrikler!

Tebrikler!

İşte bu! Tebrik ederiz! Aralarında gizlenmiş erkek dostumuzu buldun! Hem de kendisi hiç de yabancı biri değil, ünlü oyuncu Austin Butler! Onun dudaklarından etkilenmemek yalnız oldukça zor değil mi sence de?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
193
104
88
62
58
32
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can

Rihanna'nın bıyığı var aq ben napiyim. #8

haylaz adam

3. de

Pasif Kullanıcı

ilkte buldum ya la ^0^