Görüş Bildir
Haberler
Bu Davranışlardan Yaptıklarına Göre Hayatında Bir Eksiklik Hissediyorsun Demektir!

Bu Davranışlardan Yaptıklarına Göre Hayatında Bir Eksiklik Hissediyorsun Demektir!

Günlük hayatında yaptığımız davranışlar, hayatımızın yolunda gittiğini veya gitmediğini çok net bir şekilde gösterebilir. Sen bu davranışlardan yaptıklarına göre hayatında bir eksiklik hissediyorsun demektir!

Eğer hazırsan;

Haydiii testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu davranışlardan kaç tanesini yapıyorsun?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Sen hayatında eksiklikten daha çok bir çaresizlik hissediyorsun.

Sen hayatında eksiklikten daha çok çaresizlik hissediyorsun. Yaşamak zorunda olduğun şeyler bir süre sonra seni bu konuma getirmiş. Ne hissedeceğinden bile pek emin olmadan bir şeyleri yaşamışsın. Kendini şu aralar mutsuz ve hedefsiz hissediyorsun. Bir şeylerden yorulmuş olmak ve artık bir şeyler için çabalamaktan vazgeçmiş olmak sana böyle hissettiriyor. Hayatında bazı şeyler için elinde bir şeyler gelmiyor ve bu durumda seni oldukça büyük etkiliyor. Kendi hayatın için sen bir şey yapamayacaksan kim yapacak? Bu sorunun cevabını sen de bilmiyorsun. Her zaman kendinden daha fazla vererek bir şeyler için çabalamışsın. Bu çabalarının sonuçsuz kalması seni büyük oranda üzüyor. İnsanlar için hayatın için yaptığın her şeyi görmezden gelinmesine alışamıyorsun. Sen eksiklikten daha çok çaresizlik hissediyorsun.

Sen hayatında büyük bir eksiklik hissediyorsun.

Sen hayatında büyük bir eksiklik hissediyorsun.

Sen hayatında büyük bir eksiklik ile yaşıyorsun. Nereye gitsen seninle gelen ve içini rahatsız eden bu eksikliğin bir türlü çaresini bulamıyorsun. Çaresini bulamadığın gibi bu duruma alışmaya da başlamışsın. İçinde büyük bir eksiklik var ve hiçbir şekilde dolmuyor. Sen her ne kadar bunu görmezden gelsen de seni bu durum rahatsız ediyor. Kimseyle kolay kolay paylaşamadığın ve kendi içinde yaşadığın bu problem zamanla sana zarar veriyor. Hayatında bir şeyleri tamamlayamamak veya tamamlanmasını istememek sana bu eksikliği getiriyor. Senin için bu tamamlanamayan şey anlamını yitirmiş. Bu saatten sonra tamamlanması senin için çok bir şey ifade etmez. İçinde yaşamaya alıştığın bu eksiklik ile hayatına devam etsen de her gün bazı düşüncelere dalıyorsun. Bu düşünceler sana çıkış yolu sunmadığı gibi daha da eksik hissetmene neden oluyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
39
7
6
5
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tim Tkachuk

Hayatımda büyük bir eksiklik hissediyormuşum, hayatını s...ler demiyor da. Kibarcasını diyor.

Gizem Yenikler

Sen hayatında eksiklikten daha çok bir çaresizlik hissediyorsun.

Manav Yörük

Sen hayatında büyük bir eksiklik hissediyorsun. Nereye gitsen seninle gelen ve içini rahatsız eden bu eksikliğin bir türlü çaresini bulamıyorsun. Çaresini bu... Devamını Gör