Görüş Bildir
Haberler
Bu Çiftlerin Yaşadığı Sorunlarda Sence Kim Haklı?

etiket Bu Çiftlerin Yaşadığı Sorunlarda Sence Kim Haklı?

Aburoski
12.08.2018 - 18:02

Her çift küçük büyük sorunlar yaşar. Biz de sizlere 15 çift ve yaşadıkları 15 sorunu belirledik. Bakalım bu kısa hikayelerde kimi haklı bulacaksın? 

Hadi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çiftimiz kafede otururken kadının eski erkek arkadaşı masalarına geliyor ve kadına selam veriyor. Kadın da cevap veriyor fakat erkek arkadaşı cevap vermemesi gerektiğini söyleyip kızıyor. Kadın da saygısızlık olmaması için karşılık verdiğini söylüyor. Sence kim haklı?

2. Erkek, kadına evlenme konusunda baskı yapıyor ve kadın henüz evlenmek için hazır olmadığını söylüyor. Erkek ise onu kendisini sevmemekle suçluyor. Kadın, bunun doğru olmadığını ve bu kararın kolay bir karar olmadığını söylüyor. Sence kim haklı?

3. Kadın, arkadaşlarıyla tatile gitmek isteyen sevgilisinin gitmesini istemez. Gitmesi halinde ayrılacağını söyler. Sevgilisi ise kendisinin de gittiğini hatırlatır ve gitmekte ısrar eder. Kadın ise, bir erkek ile kadının arkadaşlarıyla tatile gitmesinin farklı olduğunu giderse ayrılacağını söyler. Sence kim haklı?

4. Erkek, sevgilisine bu aralar iyi hissetmediğini bir süre görüşmek istemediğini söyler. Kadın ise bu duruma inanmaz ve ayrılmak isteyip istemediğini ısrarla sorar. Erkek ise sadece kendisini kötü hissettiği ve onu kırmamak için uzak kalması gerektiğini söyler. Kadın ise inanmaz ve ayrılır. Sence kim haklı?

5. Kadın; sevgilisine evlendiklerinde kendi anne babasına, anne ve baba diye hitap etmesini söyler. Erkek ise bunu doğru bulmadığını ve söylemeyeceğini anlatır. Kadın ise bu duruma sinirlenir. Bu durumu aşmadığı sürece bu evliliğin olmayacağını söyler ve gider.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kadın 4 aylık hamile ve doktoru ciddi bir hastalığa yakalandığını eğer doğum yaparsa ölebileceğini çocuğun ise yaşayacağını söylüyor. Erkek, kürtaj olmasını kadın ise bebeği doğuracağını söylüyor. Sence kim haklı?

7. Kadın eğitimi için yurt dışına 5 aylığına gitmek istediğini sevgilisine söyler ve sevgilisi kesinlikle bunu kabul etmeyeceğini, ilişkinin 5 ay da olsa uzaktan yürüyemeyeceğini söyler. Kadın ise yürütebileceklerini, gitmesinin kariyeri için çok iyi olacağını anlatır. Fakat sevgilisi şiddetle karşı çıkar. Sence kim haklı?

8. Erkek, kadının Instagramda hâlâ eski sevgilini takip ettiğini görür ve aralarında tartışma çıkar. Kadın, eski sevgilisiyle sorunlu bir şekilde ayrılmadığını takip etmesinde sıkıntı olmadığını söyler. Erkek de takipten çıkmadığı sürece konuşmayacağını söyler ve gider. Sence kim haklı?

9. Kadın, sevgilisine ortak Instagram hesabı açmak istediğini söyler. Sevgilisi ise bunun çok saçma bir şey olduğunu anlatmaya çalışır fakat ikna edemez. Kadın ise sevgilisini dinlemeden ortak hesap açar ve sevgilisi de hesabı bir süre sonra siler. Kadın da kızar ve araları açılır. Sence kim haklı?

10. Kadın ve erkek 1 yıldır sevgilidir. İkisi de evlilik karşıtıdır. Çocuk yapmama konusunda kesinlikle kararlıdırlar. Kadın hamile kalır ve artık çocuğu doğurmayı istemektedir. Erkek ise istemez tartışırlar. Sence kim haklı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sevgilisinin okuldan bir kadın arkadaşıyla kendisinden habersiz görüştüğünü öğrenen kadın, sevgilisine o kadına “Bir daha görüşmeyelim.” mesajı atmasını ister fakat sevgilisi kabul etmez. Bunun üzerine tartışırlar. Sence bu tartışmada kim haklı?

12. Düğüne giden sevgilisinden açık mı yoksa istediği gibi mi kıyafet giydiğini görmek isteyen erkek, fotoğraf atmasını ister. Fakat sevgilisi fotoğraf atmayacağını söyler. Bunun üzerine erkek, fotoğraf atmadığı sürece konuşmayacağını söyler. Sence kim haklı?

13. İlişkinin 2.ayında kadın erkeğe biseksüel olduğunu açıklar ve geçmişte kadın sevgililerinin olduğunu söyler. Erkek bunu daha önce söylemesi gerektiğini söyler ve tartışırlar. Kim haklı?

14. Erkek, evleneceği sevgilisine ailesiyle birlikte yaşayacaklarını bu nedenle ev tutmayacaklarını söyler. Kadın ise bunun kararını tek başına veremeyeceğini söyleyerek karşı çıkar ve tartışırlar. Sence kim haklı?

15. Kadın 1 yıldır birlikte olduğu sevgilisinden hamile kalır. Daha önce ikisi de çocuk yapmama konusunda kararlıdır. Kadın, erkeğe haber vermeden kürtaj yaptırır. Erkek, kendisine haber vermeden ve kararını sormadan yaptırdığı için tartışırlar. Sence kim haklı?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
726
423
185
127
96
70
69
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
G.Lothlorien

#13 ne saçma bir sonuç o ya, 2. ayında söylemiş işte daha ne?!

Toreador

Kendimden nefret ediyorum bu sacma testle zamanimi harcadigim icin

Tunahan Güngör

telefondan resim isteyip acik mi degilmi diye soran kesim siz ciddimi siniz ? bunlari kim yetistiriyor anlamadim. yuh artik. insanlar birbirine yasakmi koymali