Görüş Bildir
Haberler
Bu Çiçek Testine Göre Gerçek Aşkı Ne Zaman Bulacağını Söylüyoruz!

etiket Bu Çiçek Testine Göre Gerçek Aşkı Ne Zaman Bulacağını Söylüyoruz!

Aburoski
07.08.2018 - 14:54 Son Güncelleme: 09.01.2019 - 16:12

Herkes gerçek aşkını arar fakat ne zaman bulacağını bilemez. Biz de sana yardımcı olmak için bir test hazırladık ve gerçek aşkı bulacağın zamanı söyleyeceğiz! 

Hadi testi çöz ve beklemeye başla! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu zambaklardan birini seçer misin?

2. Peki bu güllerden hangisi güzel?

3. Bu papatyalardan bir tanesini seç bakalım.

4. Peki bu orkidelerden hangisini sevgiline gönderirsin?

5. Bu buketlerden hangisi sence gelin çiçeği olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu karanfillerden beğendiğini seç bakalım.

7. Bu kır çiçeklerinden hangisini toplarsın?

8. Son olarak, beyaz bir çiçek seçer misin?

3 vakte kadar kavuşacaksın!

Çiçek tercihlerine göre gerçek aşkı çok yakın bir zamanda bulacaksın! Hiç beklemediğin bir anda beklemediğin biriyle etkileşimin olacak. Bu duruma çok şaşıracaksın. Bizce bu şansını tepme ve iyi analiz edip adımlarını ona göre at. Biliyorsun ki gerçek aşkı bulmak için bazen çok beklemek gerekiyor. Sen de bekleyip muradına ereceksin. 

Gözlerini aç ve etrafını güzelce süz. Ve insanların davranışlarını iyice tart. Bodoslama kesinlikle atlama ki sonunda üzülen sen olma. Adımlarını dikkatlice atman dileğiyle hadi bakalım görelim seni...

Bulacaksın fakat yakın bir zamanda değil!

Çiçek tercihlerine göre gerçek aşkı maalesef ki yakın bir zamanda bulamayacaksın. Elbet sonunda kavuşacaksın fakat bunun için biraz beklemen gerekiyor. Bu zamana kadar hayatına çok fazla kişi girip çıktı fakat hepside istemediğin insanlardı. Kendi kafana uygun, hayatına saygı duyan, en önemlisi de sana saygı duyan birini bulamadın. İşte yakın bir zamanda olmasa da sonunda böyle biriyle karşılaşacaksın. 

Bu kişi gerçekten hayalini kurduğun biri olacak. İstediğin gibi bir ilişki yaşayacaksın ve çok mutlu olacaksın. Özellikle zeki olması seni etkileyen faktörlerden biri olacak. Sadece biraz daha sabırlı olmalısın.

Bulmuşsun fakat farkında değilsin!

Çiçek seçimlerine göre gerçek aşk senin çok yakınında! Gerçek aşkı bulmuşsun fakat şu anlık farkında değilsin. Bir an önce etrafına iyice bak ve aşkını kaybetme. Seni seven, sana karşı bir şeyler hisseden yakınında birisi var. Bu kişi senin hayatının aşkı olacak. Sen ne zaman farkına varırsan o zaman gerçek aşkı bulmuş olacaksın. Bu nedenle net bir şey söyleyemiyoruz. 

Bazen insana en yakın arkadaşım dediği insan aşık olabiliyor. Asla önyargılı olma. Belki de senin için en iyisi budur. Bu hayatta her şey mümkün. Bu yüzden sen en iyisi etrafına iyice bak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
453
259
175
115
86
66
59
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?