Görüş Bildir
Haberler
Bu Atıştırmalıklardan 15 Tanesini Denemediyseniz Yaşamış Sayılmazsınız!

Bu Atıştırmalıklardan 15 Tanesini Denemediyseniz Yaşamış Sayılmazsınız!

Bu zamana kadar yediğin atıştırmalıkları seç, sana hayatını yaşayıp yaşamadığını söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu atıştırmalıklardan yediklerini seç bakalım.

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tadına varamadığın lezzetler var!

Valla canım, sen hayatını doya doya yaşayamamışsın. Ama üzülme önünde daha çok yolun var. O yüzden tadına varamadığın lezzetleri rahat rahat deneyebilirsin. Gerçi sen öyle her yemeği yemeyi çok sevmezsin. Ama bunların tadına kesinlikle bakmalısın. Yeni yiyecekler keşfetmeli, yaşadığını hissetmelisin. Emin ol, o zaman bize çok teşekkür edeceksin.

Sen hayatını yaşıyorsun!

Sen hayatını yaşıyor, tüm lezzetlerin tadını çıkarıyorsun. Ama hala tadına bakmadığın yemeklerin olduğunu görüyoruz. Onları da kesinlikle denemelisin. İşte o zaman yaşadığını doyasıya hissedeceksin! Sen gezmeyi, eğlenmeyi ve farklı şeyler yapmaya bayılıyorsun. Kimse senin gözünü korkutamaz. Özellikle alışveriş yapmak senin için bir yaşam tarzı haline gelmiş. Arkadaşlarınla dışarı çıktığın zaman çılgınca eğlenebiliyorsun. Seninle yemek yemeye de bayılıyorlar. Çünkü ağzının tadını çok iyi biliyorsun.

Sen bu hayatı doyasıya yaşıyorsun!

Sen resmen bu hayatın tadını doyasıya çıkarıyorsun. Farklı lezzetlerin tadına varmayı, insanlara da tattırmaya bayılıyorsun. Etrafındaki insanlar özel günlerde bir yemeğe çıkacağı zaman senden tavsiye alıyorlar. Çünkü senin bu konuda ne kadar iyi olduğunu biliyorlar. Onların gözünde resmen bir gurmesin! Farklı tatlar için sürekli geziyorsun. Her şehrin neyi meşhur bunu çok iyi biliyorsun. O yüzden sen bu hayatı gerçekten yaşıyorsun tatlım!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
166
119
57
30
28
23
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
H.Y

Üretecek içerik kalmadı vol9999

fatoş

okurken 10 kilo aldım :D

Burak.exe

Bu ne sayın editör? Laf olsun torba dolsun resmen