Görüş Bildir
Haberler
Bu Alışılmadık Malzemelerle Pizzanı Hazırla En Toksik Özelliğini Söyleyelim!

Bu Alışılmadık Malzemelerle Pizzanı Hazırla En Toksik Özelliğini Söyleyelim!

Penny
19.08.2022 - 13:21 Son Güncelleme: 19.08.2022 - 18:16

Pizzayı sevmeyen yoktur. Fakat şimdi sana hazırlatacağımız pizza pek hoşuna gitmeyebilir. Yine de verdiğimiz malzemelerle pizzanı hazırla en toksik özelliğini söyleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle en sevdiğin pizza tarzı hangisi?

Pizza sosu olarak bunlardan birini seçmen gerekse?

Asıl meseleye geliyoruz. Pizzan için bu malzemelerden birini seç bakalım.

Bir başka tuhaf malzemeyle devam edelim.

Biraz kendimize gelelim. Normal bir pizzada hangisini istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu kadar yeter. Devam ediyoruz. Hangisi?

Son olarak son tuhaf malzemeni seç ve testi bitirelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sürekli negatif olman!

Sürekli negatif olman!

Seçtiğin tuhaf pizza malzemelerine göre senin en toksik özelliğin sürekli negatif olman. Her zaman her şeyin en kötüsünü düşünüyorsun. Bunu önceleri sadece kendi içinde yaşasan da daha sonra çevrendekileri de etkilemeye başlamışsın. Yaşadığımız dönem buna sebep olmuş olabilir ama sürekli kötüye odaklanman güzel olan küçük detayları kaçırmana sebep olabilir. Peki sen en toksik özelliğinin ne olduğunu düşünüyorsun? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

Kontrol manyaklığın!

Kontrol manyaklığın!

Seçtiğin tuhaf pizza malzemelerine göre senin en toksik özelliğin kontrol manyağı olman. Hemen hemen her şeyin senin kontrolün altında olmasını istiyorsun. Konu sadece seninle ilgili işler olduğunda elbette ki bu iyi bir şey fakat bu özelliğin senin fazla müdahaleci ve baskıcı olmana sebep oluyor. Bu yüzden seninle çalışmak ya da yaşamak ciddi anlamda zorlaşabiliyor. Bu elbette seni de fazlasıyla yoruyor. Peki sen en toksik özelliğinin ne olduğunu düşünüyorsun? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

Kararsız olman!

Kararsız olman!

Seçtiğin tuhaf pizza malzemelerine göre senin en toksik özelliğin kararsız olman. Bir yere gitmek, bir şeyler yemek ya da giyinmek gibi basit işler bile senin için eziyete dönüşebiliyor. Konu hayati konular olunca ise durum neredeyse anksiyeteye kadar varıyor. Bu sadece seni değil çevrendekileri de fazlasıyla yoruyor. Bazı şeyler için çok fazla düşünmemek senin için iyi olabilir. Peki sen en toksik özelliğinin ne olduğunu düşünüyorsun? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

Fazla yargılayıcı olman!

Fazla yargılayıcı olman!

Seçtiğin tuhaf malzemelerine göre senin en toksik özelliğin fazla yargılayıcı olman. İnsanların ne yaşadığını, nasıl bir karaktere sahip olduğunu bilmeden doğrudan o kişi hakkında kendinde bir fikir oluşturuyor, o fikre göre tavırlarını belirliyorsun. Kafanda kurduğun fikirleri hiçbir şey değiştiremiyor. Bazen fazla kırıcı da olabiliyorsun. Bu durum biraz sabit fikirli olmana da sebep olmuş. Peki sen en toksik özelliğinin ne olduğunu düşünüyorsun? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

İlgi manyaklığın!

İlgi manyaklığın!

Seçtiğin tuhaf pizza malzemelerine göre senin en toksik özelliğin ilgi manyağı olman. Girdiğin ortamların gözdesi olmayı seviyorsun. Zaten doğuştan var olan auran sayesinde hiçbir şey yapmasan da bunu sağlıyorsun. Bazen odağın sen olmadığını fark ettiğin noktalarda saçma denebilecek hareketler yapabiliyorsun ama konu sen olduğun için bu asla tuhaf gözükmüyor. Peki sen en toksik özelliğinin ne olduğunu düşünüyorsun? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

Umursamaz olman!

Umursamaz olman!

Seçtiğin tuhaf pizza malzemelerine göre en toksik özelliğin umursamaz olman. Hayattaki hiçbir şeyi yeteri kadar ciddiye almıyorsun. İlk başta bu senin için pek sorun gibi gelmese de bazen işler çığırında çıkabiliyor ve toparlaman gerçek anlamda zor oluyor. Bazen bu umursamazlığın çevrendeki insanlara da etkiliyor çünkü bazen onların duygularını ve isteklerini de görmezden gelebiliyorsun. Peki sen en toksik özelliğinin ne olduğunu düşünüyorsun? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
93
68
26
16
13
10
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?