Görüş Bildir
Haberler
Bu 8 Soruyu Cevapla 2020'de Başlayan Dizilerden Hangisini İzlemen Gerektiğini Söyleyelim!

Bu 8 Soruyu Cevapla 2020'de Başlayan Dizilerden Hangisini İzlemen Gerektiğini Söyleyelim!

2020'de başlayan hangi diziyi izlemelisin?

Dizi konuları BeyazPerde'den alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını söyler misin?

2. İzlemekten en keyif aldığın dizi/film türünü sorsak?

3. Bu dizilerden ilk görüşte seni en çok cezbedeni seç!

4. Sen kaç dakikalık dizileri daha keyifle ve sıkılmadan izliyorsun?

5. En sevdiğin çizgi film karakteri bunlardan hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bu filmlerden birini seç bakalım!

7. Peki bir diziden tam olarak beklentin nedir?

8. Geldik son soruya. Ütopik bir şey hayal edelim. Özelliklerine bir ekleme ya da geliştirme yapılacağını varsayalım. Hangi özelliğin sende artmasını isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Unorthodox!

Unorthodox!

Unorthodox, kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Görücü usulü evliliğe zorlanan genç bir kadın, hayallerine koşmaya karar vererek kaçar. Hem bu evlilikten hem de dini topluluktan kaçmaya çalışan kadın, kendisine yeni bir hayat kurmak için Berlin'e yerleşir. Ancak geçmişi genç kadının peşini bırakmayacaktır.

Alef!

Alef!

Hırslı bir dedektif olan Kemal ile tecrübeli ortağı Settar, İstanbul Boğazı'nda bulunan bir cesedi araştırmakla görevlendirilir. Kemal ile Settar, ceset ile ilgilenirken, ardı ardına cinayetler ortaya çıkmaya başlar. İşlenen bu gizemli cinayetleri çözmeye çalışan Kemal ve Settar'a, bir üniversitede öğretim görevlisi olan Yaşar da yardım eder. Ekip, işlenen gizemli cinayetlerle ilgili araştırmalarını ilerlettikçe yüzyıllar boyu saklı kalan bir sır perdesinin açığa çıkmasını sağlar.

Messiah!

Messiah!

Orta Doğu’da gizemli bir adamın ortaya çıkmasıyla toplum ikiye ayrılır. Bir kısım mucizeler yaratıyor gibi görünen bu adamın Mesih olduğuna inanırken, diğerleri ise onun toplum düzenini bozmaya çalışan bir sahtekar olduğunu düşünür.

Into The Night!

Into The Night!

Into The Night, güneşin insanlar için tehlike oluşturmasının ardından karanlıkta kalmak için batıya gitmeye çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Yaşanan kozmik bir olay, dünya için büyük bir tehlike oluşturur. Güneş, yoluna çıkan herkesi öldürmeye başlar. Bunun üzerine bir adam, gün doğmadan önce karanlığın hüküm sürdüğü bölgelere gitmeye karar verir. Brüksel’den kalkan bir gece uçağını kaçıran adam, güvenli olan karanlıkta devamlı kalmak için pilotları batıya uçmak için yönlendirir.

The Eddy!

The Eddy!

Eskiden ünlü bir caz piyanisti olan Elliot Udo'nun hayatı artık bambaşkadır. Genç adam bir yandan The Eddy adında bir barın ortaklığını yaparken bir yandan da barda sahneye çıkan sevgilisi Maja'nın grubunu yönetir. Bu dönemde hem özel yaşantısında hem de profesyonel hayatında meydana gelen sorunlar Elliot'un zor bir sürece girmesene neden olur. Elliot'un sorunlu kızı Julie, artık babası ile yaşamaya karar verir ve Elliot'un yanına taşınır. Ortağı Farid ise şüpheli işler karıştırmaktadır ve eşi Amira bazı sırları ortaya çıkmasını sağlar. Hayatındaki sorunları çözmeye çalışan Elliot, barı kurtarmak ve sevdiklerini korumak için harekete geçmek zorundadır.

The Outsider

The Outsider

11 yaşındaki bir çocuğun hunharca katledilen cesedi bir parkta bulunur. Görgü tanıkları ve cesetten alınan parmak izleri Flint City adındaki kentin en saygın adamlarından birini işaret etmektedir. Cinayetin baş şüphelisi olarak görülen kişi, Küçükler Ligi koçu, İngilizce öğretmeni, iyi bir eş ve iki kız babası olan Terry Maitland’ın ta kendisidir. Soruşturmanın başına geçen dedektif Ralph Anderson düzenlediği bir operasyonla halkın gözleri önünde Terry Maitland’ı tutuklar. Terry, her ne kadar suçsuz olduğunu açıklamaya çalışsa da dava aleyhinde ilerlemektedir. Ancak araştırma devam ettikçe ortaya çıkan gerçekler ve Tery’nin olay gecesi ile ilgili anlattıkları davanın tüm seyrinin değişmesine neden olur.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
158
107
44
41
34
28
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

11 yaşındaki bir çocuğun hunharca katledilen cesedi bir parkta bulunur. Görgü tanıkları ve cesetten alınan parmak izleri Flint City adındaki kentin en saygın... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Alef! Hırslı bir dedektif olan Kemal ile tecrübeli ortağı Settar, İstanbul Boğazı'nda bulunan bir cesedi araştırmakla görevlendirilir. Kemal ile Settar, ces... Devamını Gör

Sertaç Bigün

Alef.. Neyse ki izliyorum :)