Görüş Bildir
Haberler
Bu 7 Soruda Senin Hayattaki En Büyük Tutkunu Söylüyoruz!

etiket Bu 7 Soruda Senin Hayattaki En Büyük Tutkunu Söylüyoruz!

Bu 7 soruyu çöz senin bu hayattaki en büyük tutkunu söyleyelim! 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, sana paraşütle uçaktan atlaman karşılığında 1 Milyon TL verileceği teklif ediliyor. Kabul eder miydin?

3. İlk olarak, sana paraşütle uçaktan atlaman karşılığında 1 Milyon TL verileceği teklif ediliyor. Kabul eder miydin?

4. Peki şu anki hayatın 8 yaşındaki hayallerinle örtüşüyor mu?

5. Etrafındaki insanlar hayatınla ilgili aldığın kararlar konusunda endişe duyuyorlar mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Immm... Peki bundan yıllar sonra insanlar tarafından nasıl hatırlanmak istersin?

7. Ve son olarak, bir ün sahibi olacağın şansı verilse hangisini tercih ederdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin en büyük tutkun aşık olmak!

66.media.tumblr.com

Senin şu hayattaki en büyük tutkun birine aşık olmak! Bu zamanda kime kalbini açsan hep pişman oluyorsun. Bir şekilde senin sevgini ve güvenini kaybediyorlar. Sen de öyle mükemmelsin ki birini sevdiğin zaman tüm benliğinle ilişkiye kendini verirsin. Hep karşındaki insanın iyiliğini, mutluluğunu düşünürsün. Onun iyi hissetmesi senin duygularından hep daha önce gelir mesela. Ama her şeye rağmen ömrün boyunca hayatının aşkını bulmaya yemin etmiş gibisin. Mantık ilişkilerine kesinlikle karşısın. Ve o kadar inançlısın ki bu konuda hayatının aşkını bulacağına sonuna kadar inanıyorsun. Sürekli düşünüyorsun.' Acaba şu anda ne yapıyor? ' diye kafandan bir türlü atamıyorsun. Resmen içinde büyük bir tutku var. Neredeyse gece gündüz hayatının aşkını düşünüyor gibisin. Daha önce yaşamış olduğun ilişkiler senin için büyük bir hayal kırıklığıydı. Her seferinde hayatının aşkını bulduğunu düşünerek ilişkilerini canlı tutuyordun. Fakat bunun pek de öyle olmadığını gördün. Bu ise seni aşk konusunda hüsrana uğrattı ve bundan sonra da gerçek aşkın peşinden gitmeye karar verdin. Hala da onu arıyorsun. Bu yüzden senin en büyük tutkun aşık olup mutlu bir hayat kurmak!

Senin en büyük tutkun dünyayı gezmek!

Senin şu hayattaki en büyük tutkun seyahat edip dünyanın her yerine gitmek! Hayatın bu monotonluğundan o kadar sıkılmış ve bunalmışsın ki artık özgürce yaşamak istiyorsun. Tüm insanlara ömrünün sonuna kadar çalışmak, evlenmek, çocuk bakma gibi düşünceler dayatıldı. Her zaman etrafımızdaki insanlar bizi yönlendirmeye çalıştı. Fakat sen bu durumdan o kadar sıkılmış ve bunalmışsın ki artık kendin ne istiyorsan onun peşinden koşuyorsun. İçindeki en büyük tutku özgürce dünyanın bir ucundaki insanları görebilmek. Onlarla sohbet edip, farklı kültürleri öğrenebilmek. Sen öyle bir tutkulusun ki ileride bunun olması için şimdiki kararlarını hep tutkunu düşünerek seçiyorsun. Ömrünün sonuna kadar çalışıp hiçbir yeri görmeden bu hayattan gitmek istemiyorsun. Önünde planladığın ve gerçekleştirmek istediğin bazı hedefler var. Eğer onlara ulaşabilirsen ondan sonra seyahata başlayacaksın. Dünyanın bir ucundaki kültürleri ziyaret edip özgürlüğün tadını çıkaracaksın. O zamana kadar belki de yanında sevdiğin bir insan olacak ve onunla birlikte bu tutkunu gerçekleştireceksin. Umarız hayalini kurduğun seyahata en kısa zamanda kavuşursun.

Senin en büyük tutkun kariyer sahibi olmak!

Senin şu hayattaki en büyük tutkun kariyer sahibi olmak! Kendini bildin bileli hayatında bir meslek istiyorsun ve kendini yüksek mertebede görüyorsun. O hayaline ulaşana kadar tutkulu bir şekilde elinden geleni yapıyorsun. Çok çaba gösteriyor, hiçbir zaman pes etmiyorsun. Senin kadar çaba gösteren bir insan görmedik. İşte bu durum senin ne kadar tutkulu bir insan olduğunu gösteriyor. Etrafındaki insanlar senin bu azmine hayret ediyorlar. Hiçkimseyi dinlemiyor sadece kendi isteğini gerçekleştirmek için önüne bakıyorsun. Seni düşürmek isteyen insanlar olabilir onlara kulak asmamaya çalış. Çünkü seni çekemeyen insanlar illa ki olacaktır. Başarılı olacağına ilk kendin inanmalısın ki hedefine ulaşabilesin. Keşke herkes senin gibi azimli ve tutkusunun peşinden giden biri gibi olabilse. O zaman herkes bir şekilde hayalini gerçekleştirmiş ve mutlu bir şekilde hayatına devam edebilirdi. Sen sen ol tutkundan hiçbir zaman vazgeçme. Bir şeyi istersen yapabilirsin. Bunu sakın unutma!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
446
180
101
61
32
28
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Orhan Ulusoy

Senin en büyük tutkun aşık olmak! Hadi ordan

İhsan Dur

3.soru hatalı uçakla paraşüt ten atlarmisin diyor ama parasutle ucaktan atlarmisin olmicakmiydi o 😂😂

Nurcan Güneri

en büyük tutkun aşık olmak! Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk!